Autor Tema: Spammara (opet gluposti... naravno)  (Posjeta: 226421 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
Odg: Spammara (opet gluposti... naravno)
« Odgovori #1920 : Svibanj 12, 2024, 01:29 »
Tocno to pa ne moram bit vrhunski u necemu ili baviti se time da bi mogao pratiti nesto i razlikovati dobro od loseg.

Onda nitko od nas nebi smio komentirat ni nogomet jer koliko od nas je nogometnih analitičara?
Ili koliko od nas bi moglo rec koji film je dobar koji je los ko sto kaze Luigi.
Da ne idem dalje s primjerima.

Nemo je vrhunski vokal,al kao cijeli paket meh.
A Eurosong je bas to,dojam na publiku,posebna vibra i karizma na bini.

Nemo nema nista od toga,bezlican nastup okej pjesme,nista upečatljivo.
Pomjesao je par zanrova i time kupia bodove.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1921 : Svibanj 12, 2024, 01:37 »
Tako nas driblja i s financijskim izvjestajima :D
Moguće :D

https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

Favoriti prije početka.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #1922 : Svibanj 12, 2024, 01:45 »
Mihovil danas pije od 12 popodne, vidi se po postovima u svim temama :D
20 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1923 : Svibanj 12, 2024, 06:45 »
Zesce njesra, posalji pedera ili transića, uskoro ce biti da posaljes čedofila kakvog i eto 12tica. Nisam gledao 10 godina ovo sra.nje sad vidim sto

Da je tako prosle godine Let 3 bi bio pobjednik. Al zakasnuli su par godina.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1924 : Svibanj 12, 2024, 09:37 »
Mihovil danas pije od 12 popodne, vidi se po postovima u svim temama :D
Nisi daleko od istine :D

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #1925 : Svibanj 12, 2024, 09:38 »
Ma kakvi let 3,smece.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1926 : Svibanj 12, 2024, 09:44 »
Tocno to pa ne moram bit vrhunski u necemu ili baviti se time da bi mogao pratiti nesto i razlikovati dobro od loseg.
Pa ne znam, moje je shvacanje da bi ziri trebao biti tu da ocijeni koliko je netko falsao ili ne, koliko je koja pjesma vokalno zahtjevna i slicno. Stvari i detalji koje ja recimo ne cujem i ne kuzim.

Uostalom, glupo je pricat o kradi zirija kad nitko nije vidio nastup koji je ziri ocjenjivao (sto je posebna razina debilane) jer kolko sam skuzio ziri ocjenjuje nastup dan ranije.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1927 : Svibanj 12, 2024, 11:06 »
Pa ne znam, moje je shvacanje da bi ziri trebao biti tu da ocijeni koliko je netko falsao ili ne, koliko je koja pjesma vokalno zahtjevna i slicno. Stvari i detalji koje ja recimo ne cujem i ne kuzim.

Uostalom, glupo je pricat o kradi zirija kad nitko nije vidio nastup koji je ziri ocjenjivao (sto je posebna razina debilane) jer kolko sam skuzio ziri ocjenjuje nastup dan ranije.

O strucnosti zirija bi se isto tako dalo polemisati, koliko su zapravo strucni u svom odlucivanju. Recimo ziri HRT-a, nije prepoznao malog koji je ostvario najbolji rezultat u povijesti Hrvatske na Eurosongu. Cak nije ni usao u finale, vec bio prvi ispod crte.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #1928 : Svibanj 12, 2024, 11:28 »

A tu je bio taj Nemo najlosiji pisu

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1929 : Svibanj 12, 2024, 12:48 »
Ipak je najveća sramota sinoćnje šarade da je jedna agresorska zemlja poput Izraela dobila onoliki broj glasova, treba ih iskljuciti iz svega kao i Rusiju

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #1930 : Svibanj 12, 2024, 13:04 »
Besmisleno natjecanje. Promocija idiotizma, nakaradluka i pederluka. Odavno se prestala vrednovati pjesma kao pjesma, važnije je sve ostalo. Bonus bodovi ako si nakarada, dodatni bodovi ako si iz neke teritorijalno ugrožene zemlje kojoj treba podići moral, još par bodova ako podržavaš ili si pripadnik woke pokreta, pika kartica bodovi ako si imao teško djetinjstvo, dodatni glas publike ako drhtavim glasom pričaš kako nisi prihvaćen u društvu samo što si drugačiji iako si nakarada, extrasuperduber bodovi ako priznaš da si tokom izvođenja numere osjetio neizmjernu količinu ljubavi koju ova publika pruža svima bez obzira tko si i što si te što u [umetni mjesto održavanja] napokon možeš biti oni što jesi za razliku od mjesta odakle dolaziš.

Uzevši sve u obzir, pobjednik ti je Irska (ona čudovišta, mislim da je Irska) ili Ukrajina.
Kao što sam rekao. Možda da sam pratio nešto više oko ovoga, upratio bih da je lik nebinaran, znači garantirana pobjeda.

Tko god kaže da je normalno na javnim televizijama promovirati nalakirane muške nokte ili muškarce koji nose suknje, treba ga zatuć čekićem po glavi. To je bolest, nema to veze s osobnim odabirom, bolestan si , trebaš se liječiti. Još kad sam vidio one do bola iritantne grimase poslije svake 12-ice, osipao sam se.
Završna riječ Vojislava Šešelja iz Haaga, video koji traje 10 sati, je kao recitiranje biblijskih psalama naspram onoga.

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #1931 : Svibanj 12, 2024, 14:07 »
Kad cijeli svijet te podrzava, sva dvorana pjeva uz tebe, kad si napravio tako brutalan nastup ti si pobjednik.
Neki iz zirija nam nisu dali niti 1 glas? Mislim nemojte me zajebavat.
U danasnjem sviju 80% stvari je namjesteno radi novca, kladionice i ostalih koji imaju interesa.

Istotako, ova prezentacija transica, pedercina i toga nabijem nak***c. U cijelom koncertu imamo 80% muskarca (pickica) valjda u u onim haljinama kako se valjaju po podu.

#odvratnosve
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #1932 : Svibanj 12, 2024, 14:15 »
Nabio bi transice i pedere nak***c? Zanimljivo...  :hm

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #1933 : Svibanj 12, 2024, 16:23 »
Nabio bi transice i pedere nak***c? Zanimljivo...  :hm

:lol

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #1934 : Svibanj 12, 2024, 18:26 »
Fascinantno kako ljudi idu gledati očiti LGBT glazbeni show (jer to je Eurosong dugi niz godina) i onda se čude LGBT izvođačima i pobjedi Švicarca. To je recimo identično ovom mom čuđenju količini homofobije na nogometnom forumu, valjda znaš kakva je publika u određenom kontekstu.

No zanimljivo je kako ljude više diraju muškarci u suknjama nego sudjelovanje ratnog agresora u tom natjecanju, što je realno najšokantnija stvar Eurosonga.

Glazbeno, pjesma Lasagne je skladateljski krajnje banalna. Refren se recimo sastoji od tri različita tona, od kojih jedan dominira. Odlično je izvedeno i strašno energično, ali mogu kompletno shvatit mali broj glasova drugih glazbenika i kritičara, osobito u konkurenciji s puno vokalno zahtjevnijim pjesmama, a i produkcijski kvalitetnije napravljenim. Kao što je bilo i prošle godine s onim Fincem koji je imao najbolji nastup.
« Zadnja izmjena: Svibanj 12, 2024, 18:35 MagicRat »