Autor Tema: Filmovi, serije, knjige i stripovi  (Posjeta: 128571 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
Odg: Odg: Filmovi, serije, knjige i stripovi
« Odgovori #30 : Svibanj 21, 2017, 13:58 »
Guardians of the Galaxy Vol. 2

Jedinica mi je bila genijalna, a dvojka ju šiša u svemu. Odličan, kvalitetno doziran humor, akcijske scene, efekti, emotivni trenuci... Sve vrhunski odrađeno uz odličan tempo bez imalo praznog hoda. Proletilo mi je tih dva i pol sata samo tako i s guštom sam odgledao creditse i svih 5 (!) naknadnih scena.

Da se i ja prkiljučim Guardians bandwagonu. Odličan film kojeg nosi humor, sama priča je manje bitna (ili čak potpuno nebitna?), jedino što je bitno u kakve situacije stavlja likove u filmu i kako oni na to reagiraju.

Tek nedavno sam pogledao prvi nastavak jer me ne privlače SciFi filmovi (ne volim kad se jako izvrću zakoni fizike i generalno mi je pojam filmskih aliena mrzak), ali me ugodno iznenadio jer je to zapravo dobro odmjerena komedija. Dvojka mi je osobno bolja.

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #31 : Svibanj 21, 2017, 14:17 »
Ono što mi je super kod Guardians of the Galaxy (nisam gledao drugi dio) je baš humor i toplina. Ne samo radi glazbe, ali film ima taj neki dobar 80's feeling koji djeluje (iako je naravno isplaniran i dizajniran) autentično i prirodno. Mislim da bi bez te određene tople note bio isti kao i bazilion drugih 'superhero' fast food proizvoda koji se danas štancaju.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #32 : Svibanj 22, 2017, 14:03 »
Novi Alien

(click to show/hide)

Jaoooojjj  :D

(click to show/hide)
Say what again!

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #33 : Svibanj 23, 2017, 00:13 »
Star Trek fanovi, vrijedi li gledati prva dva serijala ili se odmah baciti na TNG?
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Trevelyan

• Hero Member
« Odgovori #34 : Svibanj 23, 2017, 02:43 »
Star Trek fanovi, vrijedi li gledati prva dva serijala ili se odmah baciti na TNG?

Misliš prvi prvi? :D Prije The Next Generation imaš samo The Original Series (TOS) s Kirkom, Spockom, dr. McCoyom itd. Ja sam osobno uživao u gledanju te tri sezone: nešto su duže epizode, s vidljivo lošijim efektima nego nove generacije u 80-ima, no meni su jako dobre premise i radnja. Možda si pod "prva 2" mislio na TOS i TAS (The Animated Series), ovaj drugi je samo animirani nastavak prvog, i isto vrijedan gledanja, ne pretjerano kvalitetno, ali ako si perfekcionist, preporučujem.  ;)
Mo Salah, you little dancer!

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #35 : Svibanj 23, 2017, 10:55 »
Sav Star trek je vrijedan gledanja - osim dobrog dijela filmova.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #36 : Svibanj 23, 2017, 11:39 »
Misliš prvi prvi? :D Prije The Next Generation imaš samo The Original Series (TOS) s Kirkom, Spockom, dr. McCoyom itd. Ja sam osobno uživao u gledanju te tri sezone: nešto su duže epizode, s vidljivo lošijim efektima nego nove generacije u 80-ima, no meni su jako dobre premise i radnja. Možda si pod "prva 2" mislio na TOS i TAS (The Animated Series), ovaj drugi je samo animirani nastavak prvog, i isto vrijedan gledanja, ne pretjerano kvalitetno, ali ako si perfekcionist, preporučujem.  ;)

Da, letimice sam bacio pogled na Wikipediji i vidio dva naslova prije TNG. Samo 725 epizoda ima cijela serija, može se to brzo pogledati. :D
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Trevelyan

• Hero Member
« Odgovori #38 : Svibanj 24, 2017, 04:03 »
Sav Star trek je vrijedan gledanja - osim dobrog dijela filmova.

Dap, najveći je problem složiti si red gledanja. :D

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #39 : Svibanj 24, 2017, 12:40 »
Dap, najveći je problem složiti si red gledanja. :D

Sve - pa opet.
To je iz mog iskustva najefikasnije.

Offline tomo7

• Sr. Member
« Odgovori #40 : Svibanj 24, 2017, 23:02 »

Offline Trevelyan

• Hero Member
« Odgovori #41 : Svibanj 24, 2017, 23:52 »
Sve - pa opet.
To je iz mog iskustva najefikasnije.

Da se razumijemo, ja jednako (vjerojatno i više) volim Star Wars univerzum, koji ima sličan problem kronologije snimanja i radnje.  :kuler

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
Odg: Filmovi, serije, knjige i stripovi
« Odgovori #42 : Svibanj 30, 2017, 12:08 »
Stara tema je prešla 100 pa je tu nova u koju sam dodao zadnje dve stranice stare teme da ne prekinem nit
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline marko211

• Hero Member
« Odgovori #43 : Svibanj 30, 2017, 20:48 »
Novi Pirati s Kariba podbacili. Sve dosta loše, zbrda zdola. Od glume preko priče do akcije.

S druge strane, navodno da je Wonder Woman rasturila. 96% na Rotten Tomatoes i sve puno pozitivnih kritika  :)))
Si senor, give the ball to Bobby and he will score.

There’s something that the Kop want you to know,

the best in the world his name is Bobby Firmino.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #44 : Svibanj 30, 2017, 22:22 »
Novi Pirati s Kariba podbacili. Sve dosta loše, zbrda zdola. Od glume preko priče do akcije.

S druge strane, navodno da je Wonder Woman rasturila. 96% na Rotten Tomatoes i sve puno pozitivnih kritika  :)))

Gledao ih sinoc. Nije toliko lose, vec jednostavno nemaju sto novo ponuditi. Ovo je 5 nastavak ako ne gresim, i muzu li ga muzu, dok mogu.

Po traileru nisam planirao gledati WW jer mi se cinio kao smece, ali ako kritike ostanu ovako dobre odem na pogledati.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!