Autor Tema: Engleska premier liga  (Posjeta: 245330 )

mascherano, Veky93 i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Engleska premier liga
« Odgovori #6450 : Studeni 27, 2024, 09:20 »
https://bsky.app/profile/alexjbrodie.bsky.social/post/3lbw2nfcx5k23

Premier League referee David Coote investigated by FA over alleged betting breach

Sad će najebati zbog svih ostalih sudaca i samo će on biti na tapeti za neki žuti karton kojeg je dao zbog "navodno čistog prekršaja za žuti".
Briga me za njega, ali ovo stvarno mi je sve skupa glupo. Baniran je, što mu drugo sad više može itko napraviti vezano uz nogomet? A što je s ostalim sucima, što se s faulom Na VVD-u od strane Pickforda, što je s onim golom Tottenhama? To se neće istraživati, jer ovaj mrzi Kloppa, mrzi Štrumpfove i drogira se pa je nesuvisao i dogovara žute kartone. Ne kažem da nije dobio što je zaslužio, samo znam da nije ni približno jedini s putrom na glavi, samo je ovaj sada ispao Pedro.

Online Ch13

• Hero Member
« Odgovori #6451 : Studeni 27, 2024, 11:30 »
Sad će najebati zbog svih ostalih sudaca i samo će on biti na tapeti za neki žuti karton kojeg je dao zbog "navodno čistog prekršaja za žuti".
Briga me za njega, ali ovo stvarno mi je sve skupa glupo. Baniran je, što mu drugo sad više može itko napraviti vezano uz nogomet? A što je s ostalim sucima, što se s faulom Na VVD-u od strane Pickforda, što je s onim golom Tottenhama? To se neće istraživati, jer ovaj mrzi Kloppa, mrzi Štrumpfove i drogira se pa je nesuvisao i dogovara žute kartone. Ne kažem da nije dobio što je zaslužio, samo znam da nije ni približno jedini s putrom na glavi, samo je ovaj sada ispao Pedro.

Nije li on bio u Varu kod faula Pickforda na Virgilu?

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #6452 : Studeni 27, 2024, 12:39 »
E to se zbilja ne sjećam.
Moguće, ali imaš hrpu drugih situacija drugih sudaca i nikome ništa.

Online Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #6453 : Studeni 27, 2024, 12:55 »
E to se zbilja ne sjećam.
Moguće, ali imaš hrpu drugih situacija drugih sudaca i nikome ništa.

Imas da, al za nikog nije procurilo kao za Coota. Moguce da je mogao izjaviti isto i za druge klubove, al nije. Izjavio je za nas i to ga dovodi u direktan sukob sa klubom i PL.

Ako se sve stavlja pod znakom pitanja na njegove prijasnje odluke, sto mislis kako ce se gledati kad nam bude sudio iduci put, pa opet nas osteti?

U ostalom sama cinjenica da vuce linije, je dovoljna da ga se zauvijek udalji iz svijeta nogometa.

Sam sebi je iskopao grob.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #6454 : Studeni 27, 2024, 13:12 »
Imas da, al za nikog nije procurilo kao za Coota. Moguce da je mogao izjaviti isto i za druge klubove, al nije. Izjavio je za nas i to ga dovodi u direktan sukob sa klubom i PL.

Ako se sve stavlja pod znakom pitanja na njegove prijasnje odluke, sto mislis kako ce se gledati kad nam bude sudio iduci put, pa opet nas osteti?

U ostalom sama cinjenica da vuce linije, je dovoljna da ga se zauvijek udalji iz svijeta nogometa.

Sam sebi je iskopao grob.

Sve jasno.

Online Ch13

• Hero Member
« Odgovori #6455 : Studeni 28, 2024, 21:35 »
Jos ce Unuted morati vratit Van Nistelrooya,ovaj pokusava neki drugi sustav igrat u obrani,a ima panj do panja u obrani. I jos Antonya stavi u prvi sastav,to moze samo neki cudan lik napraviti.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #6456 : Studeni 28, 2024, 23:01 »
Dobio je što je tražio.
Nemoš glupom čovjeku dokazati da je glup.
Pustiš ga da živi u svojim koncentričnim krugovima gluposti.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #6457 : Studeni 29, 2024, 22:26 »
Dibbling i večeras top

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #6458 : Studeni 30, 2024, 08:23 »
Ajmo West Ham danas!
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Online dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #6459 : Studeni 30, 2024, 18:29 »
West ham uzima danas barem bod
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #6460 : Studeni 30, 2024, 18:54 »
moraju prvo preći centar

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #6461 : Studeni 30, 2024, 19:00 »
Ta ekipa bez Sake i Odegarda je gola kurcina.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #6462 : Studeni 30, 2024, 19:01 »
ko što je City bez Rodria, ko što bismo i mi bili bez Salaha

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #6463 : Studeni 30, 2024, 19:04 »
West ham uzima danas barem bod
Nadam se da si kladio na to, ako si bio toliko uvjeren