Autor Tema: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi  (Posjeta: 63605 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi
« Odgovori #675 : Studeni 26, 2024, 12:18 »
Cunha mi je odlican, mislim da sam ga cak spominjao ovdje kad je odlazio Firmino da bi ga htio kao njegovu zamjenu

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #676 : Studeni 26, 2024, 12:21 »
Znači Cunha i Joao Pedro umjesto Nuneza i Jote? Ajde, i to smo dogovorili. :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #677 : Studeni 26, 2024, 12:24 »
Znači Cunha i Joao Pedro umjesto Nuneza i Jote? Ajde, i to smo dogovorili. :D
I svaku reprezentativnu pauzu pustimo jednog a drugi ostaje :D

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #678 : Studeni 26, 2024, 12:24 »
Daj bilo šta sa IQ-em većim od 95 i dobri smo.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #679 : Studeni 26, 2024, 12:44 »
Cunha je baš dobar igrač, da nema njega Volwesi bi bi vrlo lako ispali iz lige. Osim šta bi za nas bio odličan fit za nas, mislim da bi i City mogao bacit oko na njega jer osim Haalanda napadača nemaju.

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #680 : Studeni 26, 2024, 12:53 »
Mislim da zelje napadaca (barem ambicioznih) za odlazak u City nakon dolaska Haalanda su pale za nekih 70%. To je valjda jedini klub gdje skoro pa 100% neces bit prvotimac u spici, sto god ti radio.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #681 : Studeni 26, 2024, 14:22 »
Mislim da zelje napadaca (barem ambicioznih) za odlazak u City nakon dolaska Haalanda su pale za nekih 70%. To je valjda jedini klub gdje skoro pa 100% neces bit prvotimac u spici, sto god ti radio.
Nevezano uz nas, baš kad se spominje City, očit je postao problem Citya forsiranje Pepa da igra bez klasičnog napadača, tj. eventualno s Haalandom.
I danas baš čitam da je tražio od uprave odobrenje kupovine jer mu hitno treba još jedan napadač.
A baš me zanima tko je lud doći čekati svoju priliku kad Haaland je sigurno broj 1, neovisno što je ovaj u lošoj formi.
Alvarez je procijenio da mu je bolje da ode, pa me baš zanima koji to top igrač želi biti Haalandova rezerva. jedino ako Pep želi promijeniti koncepciju ekipe, ali u to ne vjerujem da će se dogoditi.

Cunha je dobar igrač, slažem se s prethodnim komentarima, e sad, uvijek ono pitanje "Kako će se snaći u velikom klubu?". Evo npr. kako je prošao Kalvin Phillips u Cityu nakn sjajnih igara u Leedsu.

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #682 : Studeni 26, 2024, 14:26 »
Dobro, mislim da većini fanova s mozgom je bilo jasno da Phillips maksimalno može biti back-up u Cityju.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #683 : Studeni 26, 2024, 14:39 »
A dobro i Cunha i recimo Joao Pedro su igraci koji mogu igrati i bilo gdje pored/iza Haalanda, nesto slicno kao i Alvarez koji je prosle sezone imao ogromnu minutazu, tako da mislim da bi ga lako nagovorili na dolazak.

Nevezano uz nas, baš kad se spominje City, očit je postao problem Citya forsiranje Pepa da igra bez klasičnog napadača, tj. eventualno s Haalandom.
Jednu sezonu je igrao bez klasicnog napadaca...

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #684 : Studeni 26, 2024, 14:45 »
A dobro i Cunha i recimo Joao Pedro su igraci koji mogu igrati i bilo gdje pored/iza Haalanda, nesto slicno kao i Alvarez koji je prosle sezone imao ogromnu minutazu, tako da mislim da bi ga lako nagovorili na dolazak.

Jasno, mislio sam o ipak nešto klasičnijim špicama, nisam gledao Cunhu previše, ali Joao Pedro definitivno može više toga odigrati.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #685 : Studeni 26, 2024, 16:23 »
Dobar je i Joao Pedro, gledao sam obojicu dosta ove i prosle sezone, samo mi se cini da je precesto ozlijeđen, a Cunha bez problema moze odigrati i desetku, pa i neko polukrilo

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #686 : Studeni 26, 2024, 16:45 »
Cunha je bio u Atleticu i bio je užasan, a većina napadača uspije tamo i ima nevjerojatne brojke (Jackson Martinez je izuzetak). Kako bi mu opet odgovarala uloga u velikom klubu gdje je jedan od, a ne najvažniji igrač, treba vidjeti.

Doduše, i Diogo Jota je imao takvu epizodnu ulogu u Atleticu pa smo pogodili s njim nakon dolaska iz Wolvesa, možda i Cunha bude isti takav.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #687 : Studeni 26, 2024, 17:00 »
Cunha je bio u Atleticu i bio je užasan, a većina napadača uspije tamo i ima nevjerojatne brojke (Jackson Martinez je izuzetak). Kako bi mu opet odgovarala uloga u velikom klubu gdje je jedan od, a ne najvažniji igrač, treba vidjeti.

Doduše, i Diogo Jota je imao takvu epizodnu ulogu u Atleticu pa smo pogodili s njim nakon dolaska iz Wolvesa, možda i Cunha bude isti takav.

Napadač koji bi po meni bio idealan za Simeonea je upravo u Liverpoolu. Zajebi ti Alvareze i Felixe u takvom stilu. :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #688 : Studeni 28, 2024, 19:06 »

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!