možda nije bolja, ali bome nije ni toliko lošija da bi mi sebe smatrali favoritima. Što se tiče šuta za 3 poena, pa i nas je nemilo srao u prvoj utakmici.
a ovo sa Šamanićem je dno dna. Znači u domaćim klubovima imaš igrače tipa Žganec i Ljubičić (odma da kažem, NISU KLASA igrači, ali...) koji u ABA ligi imaju korektne brojeve i učinak za svoje momčadi + su fizički jaki i dali bi se guzlat pod košem i onda ovome igra Šamanić koji je bez kluba. Baš sramota
a šta se tiče Kapuste...pretplatnik sam KK Splita i taj lik je totalno neposložen u glavi. Drag mi je, baller je, ali to što on nekad igra graniči s retardacijom
Egal kvaliteta, možda malo na stranu Hrvatske samo zbog činjenice da više igrača igra Aba ligu, kod BiH je većim dijelom to Aba2. Papirnati favorit.
Ma sve oko poziva je smiješno, jer da nije tako, bilo bi žalosno. Luka Božić dva puta MVP ABA lige, ne dolazi u repku zbog bolje pripreme za sezone, pa onda biva izostavljen jer se ne uklapa u sustav. Ostane bez minutaže u Lleidi, dobija 30 minuta da ore parket.
Kapusta ima problema s bazičnim košarkaškim kretnjama i prenošenjem lopte preko centra, kad vidiš njega u reprezentaciji, dovoljno je za zaključiti na kakvoj smo razini.
Mislim, kako god okreneš, poraz ide na dušu Sesaru. Bećiragić ga je školovao sa 7 igrača u rotaciji, s Atićem kao playom i svi ostali su preko 2 metra. Slično kao i Jusup u Zadru, pokazao da se igra može temeljiti na igri bez bekova ako imaš ideju kako završiti napad. Stavi Božića na playa i nek se protivnički trener misli kako ga zaustaviti. Ali lakše je izmišljati vodu da nekakav Šamanić može uzeti skokove Kamenjašu.