Anketa

Ja želim da se Gerrard

...vrati samo kako bi trenirao a naknadno kao (pomocni) trener
29 (55.8%)
...vrati kao igrac u crveni dres a naknadno postane (pomocni) trener
6 (11.5%)
...vrati kao (pomocni) trener/ igrac (po potrebi)
10 (19.2%)
...ne zelim da se (ikako) vrati dok jos igra za neki drugi klub
7 (13.5%)

Ukupno Glasova: 52

Glasanje završeno: Studeni 15, 2015, 10:14

Autor Tema: Steven Gerrard #8  (Posjeta: 432490 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Odg: Steven Gerrard #8
« Odgovori #3525 : Kolovoz 02, 2024, 00:01 »
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #3526 : Kolovoz 02, 2024, 00:22 »
Koja gnjida je ta Rodgers

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #3527 : Kolovoz 02, 2024, 16:35 »
Zamisli tandem Klopp-Gerrard nevjerovatno... pa makar sa klupe..
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #3528 : Studeni 15, 2024, 13:15 »
Gledao sam Rafu u onom podcastu sa Nevilleom i Carrom gdje je rekao da je Gerrard bio igrač koji kurca nije razumio taktiku. Da je imao sreće na svim ostalim stvarima i da je imao sreće što je u primeu imao Xabija kraj sebe, kasnije Torresa... što me ne čudi s obzirom na njegovu trenersku karijeru.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #3529 : Studeni 15, 2024, 14:37 »
Gledao sam Rafu u onom podcastu sa Nevilleom i Carrom gdje je rekao da je Gerrard bio igrač koji kurca nije razumio taktiku. Da je imao sreće na svim ostalim stvarima i da je imao sreće što je u primeu imao Xabija kraj sebe, kasnije Torresa... što me ne čudi s obzirom na njegovu trenersku karijeru.
Reći za jednog igrača kojeg treniraš dugo godina i koji  ti je kapiten i nositelj igre u klubu da ne zna taktiku - je blasfemija.
Gerrard je pod raznim drugim izbornicima i u reprezentaciji bio sjajan.
Da je kojim slučajem prešao u Real gdje bi igrao pod boljim trenerom nego ziheraškim taktičarem Rafom, tek tada bio u potpunosti pokazao svoju klasu,
Uostalom šta jedan Neville treba srati o tome, Gerrard je bio duplo bolji igrač od njega u svakom smislu.
Haters gonna hate!
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #3530 : Studeni 15, 2024, 16:25 »
To sto je netko odlican igrac ne znaci i da razumije taktiku. I to sto netko kaze da netko ne razumije taktiku ne znaci da nekog smatra losim igracem.

Nije ni Maradona bio bas takticki genije, pa ne znaci da nije bio cudestan igrac. Jebiga, kad mozes sve s loptom u nogama ne moras razmisljat previse o igri. :D

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #3531 : Studeni 15, 2024, 18:17 »
Gledao sam i ja ovo sto massone priča, ali Gerrard je bio strasno inteligentan fudbaler, prije bih rekao da nije imao takticku odgovornost, nego da je nije razumio

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #3532 : Studeni 15, 2024, 18:31 »
Gledao sam i ja ovo sto massone priča, ali Gerrard je bio strasno inteligentan fudbaler, prije bih rekao da nije imao takticku odgovornost, nego da je nije razumio
Da, u pravu si..
To što je otišao pri kraju karijere u LA Galaxy bi svatko pametan uradio.
Čovjek tamo zgrnuo ogromne novce, kad je imao priliku.
Navijači mu to nisu zamjerili..
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #3533 : Studeni 15, 2024, 18:40 »
Ja se nekad pitam jesi ti AI bot, ali bez zezanja

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #3534 : Studeni 15, 2024, 18:46 »
Ja se nekad pitam jesi ti AI bot, ali bez zezanja
hahahahahha

Ti da si završio ovako težak fax, još i puno AI specijalizacija i zanimaju te još i najnoviji trendovi iz Security, Kvantno računarstvo, Cloud, i ostalo; možda bi i ti ovako razmišljao..
Ja sam već 20 godina u IT-ju, volim to i možda i jesam i izgorio u tome..
Jbga..

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #3535 : Studeni 15, 2024, 18:50 »
Imas 43 godine,  a i dalje pričaš o faxu lol

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #3536 : Studeni 15, 2024, 19:01 »
Imas 43 godine,  a i dalje pričaš o faxu lol
Pa i ti da si recimo završio ETF bi se ponosio sa tim, a ne bih pljuvao po njemu jer je maltene težak kao i FER u Zagrebu.
P. S. Ja samo razmatram opcije koja mi više paše za nastavak karijere. Tko ne zna sebi pomoći, ne zna ni drugome.
Nisu ni Modrić , ni Baka igrali cijelu karijeru u Mostaru, već su gledali kako mogu uspjeti što više u profesionalnom smislu.
Ti se potpiši sljedeći put, pa nastavi pričati gluposti o meni. Ajde vozdrica jarane...

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #3537 : Studeni 15, 2024, 21:36 »
Over and out!
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Online Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #3538 : Studeni 15, 2024, 21:39 »
Ako je taj fax tamo kao kineziološki, e onda....  :lud

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #3539 : Studeni 15, 2024, 22:01 »
Ako je taj fax tamo kao kineziološki, e onda....  :lud
Jedan kolega nastavio master u Njemačkoj , drugi u Japanu, treći u Španjolskoj, pa ti gledaj...
Ljubomora je čudo...

EDIT: Samo Cisco Akademija koja je priznata svugdje u svijetu se računa kao viša škola i vrijedi  više od tvog faksa u Donjem Miholjcu.  ;)