Autor Tema: Liga prvaka  (Posjeta: 65194 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Liga prvaka
« Odgovori #1575 : Studeni 27, 2024, 09:32 »
Treba dodati da ima i najmladju ekipu u LP. Ne znam sto su ljudi ocekivali cuda u njegovoj prvoj samostalnoj sezoni.

OK, ima najmlađu ekipu, ali ima i puno slabijih ekipa, samo sad dolazi do onog o čemu sam pričao, a to je da u ovakvom formatu gdje ne znaš s kime će te ždrijeb spojiti, a svi smo u istom poretku, može doći do takvih situacija. Da se razumijemo, definitivno je ovo sada zanimljivije u ovom formatu, e sad koliko je to baš "regularno i pošteno", otom-potom.
Tako da, pogledajte prvo s kime su sve do sada igrali, a onda donosite zaključke.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #1576 : Studeni 27, 2024, 09:40 »
Al nitko ga ni ne hvali kao samostalnog trenera a imam osjecaj da ljudi bas uzivaju u tom njegovom neuspjehu kao samostalni trener. Taj dio mi nije jasan, cemu toliki gust u tom njegovom neuspjehu?
Pa nije užitak u neuspjehu, nego konstatacija da mu ide loše.

Taj isti Salzburg je godinama imao dobre rezultate u Europi, ostvarivao prolaske dalje a ove godine je kanta za napucavanje. Ajde što izgubi, nego što nema nikakve igre.
A nemalo je onih koji su zazivali njegovo ime kao nasljednika Kloppa.

OK, ima najmlađu ekipu, ali ima i puno slabijih ekipa, samo sad dolazi do onog o čemu sam pričao, a to je da u ovakvom formatu gdje ne znaš s kime će te ždrijeb spojiti, a svi smo u istom poretku, može doći do takvih situacija. Da se razumijemo, definitivno je ovo sada zanimljivije u ovom formatu, e sad koliko je to baš "regularno i pošteno", otom-potom.
Tako da, pogledajte prvo s kime su sve do sada igrali, a onda donosite zaključke.
5-0 od Leverkusena se može prihvatiti, ali pazi ovo:

0-2 od Dinama
0-4 od Bresta
0-3 od Sparte Prag

Pa to su sve klubovi njihovog ranga u kojima su razmontirani na proste faktore. Nije sad Lijnders nešto naglo pomladio ekipu, već zadnjih 8-9 godina su im igrači od 19-20 godina redovni nosioci igre pa su igrali KO fazu LP, četvrtfinale Europa lige,...

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1577 : Studeni 27, 2024, 09:41 »
A nemalo je onih koji su zazivali njegovo ime kao nasljednika Kloppa.
Ja znam samo jednog :D

I kazem, nije problem rec da ne izgleda dobro, ali bas mi je nekakav dojam da dio ljudi uziva u tome sto mu ne ide. Moguce da je samo moj dojam...

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #1578 : Studeni 27, 2024, 10:07 »
U Austriji svi uzivaju sta im trenutno ne ide. Ovdje se mrzi RBS!!
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #1579 : Studeni 27, 2024, 10:30 »
Ne shvacam ovaj hejt prema Lijndersu  :neznam

Ovo pitanje postavljaš na navijačkom forumu gdje nekolicina članova najuspješnijeg trenera u ovom stoljeću nazivaju luzerom i teroristom, očekivao sam manje naivnosti i začuđenosti od tebe.  :D

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1580 : Studeni 27, 2024, 10:43 »
Muka biti najtrofejniji trener Liverpoola u ovom stoljeću, stize to Slot kroz dvije sezone

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #1581 : Prosinac 12, 2024, 11:54 »
Josko samo ove godine sjebao vide golova nego Lovren kroz citavu karijeru. Novi Maguire na vidiku i on je znao zabijat golove ali obrana i jednog i drugog katastrofa.Josko sada jos gore izgleda na stoperu nego na Lb

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #1582 : Prosinac 12, 2024, 12:10 »
Josko samo ove godine sjebao vide golova nego Lovren kroz citavu karijeru. Novi Maguire na vidiku i on je znao zabijat golove ali obrana i jednog i drugog katastrofa.Josko sada jos gore izgleda na stoperu nego na Lb
Sa obzirom da ga ovaj više školuje da bude krilni igrač nego obrambeni, nije ni čudno da sve više ima smiješne i zakašnjele reakcije u fazi obrane
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1583 : Prosinac 12, 2024, 12:11 »
Ovo pitanje postavljaš na navijačkom forumu gdje nekolicina članova najuspješnijeg trenera u ovom stoljeću nazivaju luzerom i teroristom, očekivao sam manje naivnosti i začuđenosti od tebe.  :D

Najjace je kad se uspjeh gleda i tretira samo kroz trofeje. Prema njima ni Salah, a ni Gerrard nisu jedni od najboljih, ako ne i najbolji igraci kluba.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #1584 : Prosinac 12, 2024, 12:43 »
Taj isti Joško je krajem prošle i početkom sezone bio proglašavan za najkompletnijeg defanzivca kad je City žario i palio, a on igrajući LB aktivno završavao napade. Sad kad City pati u svakom segmentu igre i mentalno je na dnu, greške igrača su neminovne, pogotovo štopera koji nemaju više defanzivni blok ispred sebe u vidu Rodrija.

Ne treba zaboraviti da su njemu 22 godine te da već 2 godine ne igra štopera već bočnog igrača. Ramos je dolaskom u Real bio u istoj takvoj situaciji te čak i veći kikser nego Joško u ovih 10 utakmica otkako su ga mediji i potkapacitirani poznavatelji nogometa uzeli na zub, pa je izrastao u top5 štopera 21. stoljeća. Očekivati od Joška da će u ovakvoj klupskoj formi on biti stub obrane s konstantnošću Maldinija je isto kao očekivanje Čeha da će u isusovkama popeti Velebit.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1585 : Prosinac 12, 2024, 15:52 »
Josko samo ove godine sjebao vide golova nego Lovren kroz citavu karijeru.
I da pitas 30 top trenera svijeta koga bi radije u ekipi 30 ce ti ih rec Joska. Da pitas 30 top trenera koga bi od defenzivaca mladih od 23 godine u ekipi, 29 bi ti vjerojatno reklo Joska. To ti dovoljno govori o tome koliko je kvalitetan i dobar.

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #1586 : Prosinac 12, 2024, 16:05 »
I da City bace u niže lige, morali bi im uzet Joška, kad već nismo na vrijeme

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1587 : Prosinac 13, 2024, 07:56 »
Taj isti Joško je krajem prošle i početkom sezone bio proglašavan za najkompletnijeg defanzivca kad je City žario i palio, a on igrajući LB aktivno završavao napade. Sad kad City pati u svakom segmentu igre i mentalno je na dnu, greške igrača su neminovne, pogotovo štopera koji nemaju više defanzivni blok ispred sebe u vidu Rodrija.

Ne treba zaboraviti da su njemu 22 godine te da već 2 godine ne igra štopera već bočnog igrača. Ramos je dolaskom u Real bio u istoj takvoj situaciji te čak i veći kikser nego Joško u ovih 10 utakmica otkako su ga mediji i potkapacitirani poznavatelji nogometa uzeli na zub, pa je izrastao u top5 štopera 21. stoljeća. Očekivati od Joška da će u ovakvoj klupskoj formi on biti stub obrane s konstantnošću Maldinija je isto kao očekivanje Čeha da će u isusovkama popeti Velebit.

Nije Gvardiol kriv što je počelo rasulo u Cityu. isto tako, cijela ekipa im očito igra s mislima o degradaciji u niža natjecanja, pa mi se čini da uopće više nemaju fokus na igru.
Uz to, neke igrače pep forsira bespotrebno, samo da dokaže da je bio u pravu (Savinho i vraćanje Gundogana), a Haaland i Foden su totalno izvan forme. De Bruyne je nezadovoljan, isto kao i Silva i Grealish.
Da ne nabrajam. Totalni free falling. I naravno da nitko osim navijača Citya ne žali zbog toga, došlo je vrijeme da im se malo i rugamo.
Uz sve to, stavio ga je na poziciju koju ja iskreno ne razumijem kao niti većina i uz to što je proradio kao "pozadinski napadač" u obrani je totalno pogubljen jer se ne stiže često vratiti niti pokriti igrača tj. braniti poziciju. Ja to sada pišem onako bez filozofiranja, pojednostavljeno.