O svemu > Off-Topic

Dresovi

(1/248) > >>

EST.1892:
koje dresove imate? moze biti fudbal, kosarka, rukomet... bilo koji klubovi ili nacjonalne momcadi.
moze biti samo lista a i slike su ok. pa navali narode.

ovo je moja sadasnja kolekcija. imao sam par nba dresova prije. jedan bulls i jedan boston. nemogu ih vise naci. takodjer sam imao dres holandije sa euro 08 , zao mi je sto sam ga prodao. bio je vrhunski, sneijder na ledjima. drag mi je isto bio dres arsenala iz 98'me sa JVC sponzorom. uz ove dresove imam jos jedan stari liverpoolov iz 99'te.

tri mi trenutno idu na prodaju. ova zadnja dva iz slike (jer su mi sada previse mali), i proslogodisnji dres aston ville.

King_Torres:
a joj meni ne bi sve stalo imam oko 25-30 dresova jer sam ih prije skupljo

Zlopasha:
Jedan liverpoolov dres s brojem 5 (za 5 trofeja), dobio ga od prijatelja koji je u utorak, 24. svibnja 2005. htio da se kladi kako će Liverpool izgubiti jer je ipak 'Pool sranje i bezze i tako to.

Eh....

weka_kt:
ako netko ima onaj Crni, prošlogodišnji, mislim da je bio treći neznam, da je na prodaju, odma se prvi javljam da kupim :kuler

gento:
hajdukov (originalni)- nekad bio navijač hajduka (10 god, neznam što mi je bilo :D)
liverpool- owenov, naravno jeftina kopija
chichago- dobio kao poklon (originalni)

no sad ni jedan od tih dresova više ne stane na mene :D

slaven belupo (org)- toyota slavenov sponzor, a moja majka radi u toyoti pa su dobili na poklon te dresove
taj jedino stane na mene, no i ne nosim ga previše

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju