Autor Tema: NBA  (Posjeta: 32373 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
Odg: NBA
« Odgovori #30 : Lipanj 30, 2021, 14:46 »
Je kako da ne,manje zvijezda bolja kosarka.U kojem svemiru?
Toronto je osvojio uz toliku količinu srece da velicina Tihog oceana nije ravna tome  :)

Na kraju osvaja najzdraviji,a ne najbolji.

Znam da nije u modi,al nisam od onih sta pate na autsajdere  :D

Nije li onaj tko osvoji najbolji?  :hm

Isto tako, nije li održavanje zdravlja igrača isto dio planiranja od strane kluba, kao i kupnja igrača koji su manje podložni ozljedama?
Ili je bolje da se uopće ne igra već trofej samo da "najboljima" i da ni nema sve ove zajebancije?

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #31 : Lipanj 30, 2021, 15:11 »
Je kako da ne,manje zvijezda bolja kosarka.U kojem svemiru?
Toronto je osvojio uz toliku količinu srece da velicina Tihog oceana nije ravna tome  :)

Na kraju osvaja najzdraviji,a ne najbolji.

Znam da nije u modi,al nisam od onih sta pate na autsajdere  :D

Nisam rekao da je bolja kosarka, vec da mi je bolji PO bez prepotentnih zvijeza. Znam da ga bacas na Duranta i da ovo sve sve sto pises je zbog njega.

Sa druge strane uvijek cu više poštivati Toronto i SAS sa Kandzom, GSW sa svojim prvim naslovom u prosloj deceniji i nacinom na koji su oni dosli do prstena nego Duranta i Lebrona.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #32 : Lipanj 30, 2021, 15:34 »
Nisam rekao da je bolja kosarka, vec da mi je bolji PO bez prepotentnih zvijeza. Znam da ga bacas na Duranta i da ovo sve sve sto pises je zbog njega.

Sa druge strane uvijek cu više poštivati Toronto i SAS sa Kandzom, GSW sa svojim prvim naslovom u prosloj deceniji i nacinom na koji su oni dosli do prstena nego Duranta i Lebrona.
Nisam pa evo out su Giannis,Kawhi,Davis je bio out.
Kod Netsa Irving i Harden,Trae jos jedan u nizu.
Zaboravih i Murraya s kojim bi Denver isao puno dalje.

Uostalom ulaznice se placaju zbog najboljih.
« Zadnja izmjena: Lipanj 30, 2021, 15:40 El Rey »

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #33 : Lipanj 30, 2021, 15:42 »
NBA sve manje pratim upravo iz razloga za koji se ti zalažeš

Ta igra više se ni ne treba u Americi zvati košarka, jer košarka je još uvijek ime igre kad ljudi na parketu igraju pet na pet, a ne ova izdrkavanja jedan na pet, ej, uzmem loptu i ne dam nikom nego pucam preko ruke, trošim lopte za ekipu bez imalo srama, ali zato zakucam preko čovjeka pa cijela Amerika skida gaće i navlači kožicu na mene...

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #34 : Lipanj 30, 2021, 16:48 »
Nisam pa evo out su Giannis,Kawhi,Davis je bio out.
Kod Netsa Irving i Harden,Trae jos jedan u nizu.
Zaboravih i Murraya s kojim bi Denver isao puno dalje.

Uostalom ulaznice se placaju zbog najboljih.

Neka su. Sta fali ovima koji su ostali u PO? Jedino me Clipersi bodu u oci, ali oni su sami po sebe prokleti pa nece biti od njih nista.

Puno mi draze da jedan Booker sa Paulom uzme titulu, nego slobodnjaci Durant i Irving, zajedno sa Hardenom. U ostalom bili su daleko jaci kompletniji tim prije nego su doveli Hardena.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #35 : Lipanj 30, 2021, 17:02 »
Neka su. Sta fali ovima koji su ostali u PO? Jedino me Clipersi bodu u oci, ali oni su sami po sebe prokleti pa nece biti od njih nista.

Puno mi draze da jedan Booker sa Paulom uzme titulu, nego slobodnjaci Durant i Irving, zajedno sa Hardenom. U ostalom bili su daleko jaci kompletniji tim prije nego su doveli Hardena.
pa da slazem se nije im treba,bio im je dovoljan i zdrav Irving za naslov.

Navijam i ja za Sunse,ponajviše zbog Paula.

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #36 : Lipanj 30, 2021, 17:53 »
NBA sve manje pratim upravo iz razloga za koji se ti zalažeš

Ta igra više se ni ne treba u Americi zvati košarka, jer košarka je još uvijek ime igre kad ljudi na parketu igraju pet na pet, a ne ova izdrkavanja jedan na pet, ej, uzmem loptu i ne dam nikom nego pucam preko ruke, trošim lopte za ekipu bez imalo srama, ali zato zakucam preko čovjeka pa cijela Amerika skida gaće i navlači kožicu na mene...

Vratite nam dobre stare rane dvije tisućite ili devedesete i ranije, tada uopće nije bilo zvijezda koje su uzimale 20+ šuteva po utakmici i to na puno manjem broju posjeda nego danas...

U TOP100 najviše uzetih šuteva po utakmici u jednoj sezoni, samo su dvojica igrača od 2010. pa nadalje, Westbrook i Harden.

Offline Mastodont

• Hero Member
« Odgovori #37 : Lipanj 30, 2021, 19:01 »
Ne pričam o broju šuteva koje uzimaju. Pričam o načinu na koje ih uzimaju

Čemu realno služe treneri danas u NBA? Taktici ne, jer to ne postoji, jedino motivacija.

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #38 : Srpanj 01, 2021, 12:43 »
Point God  :klanja :klanja

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #39 : Srpanj 01, 2021, 13:22 »
Vratite nam dobre stare rane dvije tisućite ili devedesete i ranije, tada uopće nije bilo zvijezda koje su uzimale 20+ šuteva po utakmici i to na puno manjem broju posjeda nego danas...

U TOP100 najviše uzetih šuteva po utakmici u jednoj sezoni, samo su dvojica igrača od 2010. pa nadalje, Westbrook i Harden.

uzimao je Jordan čudesa kad se vratio nakon pauze.. osobno mi je tad i dopizdio iako mi je oduvijek najveći ali 45 šuteva po tekmi mi je bilo previše.. nisam htio o njemu, samo kažem da je toga i prije bilo... e sad jel još takvih 90ih, ne sjećam se, ja sam pratio Bullse i naše igrače..

Bas suprotno. Konacno neko novi da sjedne na tron, a da pri tome klub nije nakrcan sa "prijateljima". Ovo je osvjezenje, kao sto je bio i Toronto.

apsolutno se slažem, meni je ovo osvježenje iako bi volio ko što se piše da se igra i obrana i timska košarka.. ima čudesnih talenata i atleta ali volim košarku di se izigra obrana i di se složi akcija..  Sunsi i Atalanta ovako daleko su mi totalno osvježenje iako navijam za Celticse..
YNWA!!

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #40 : Srpanj 08, 2021, 11:02 »
Sunsi uzeli prvu, Šarić nakon 3 minute provedene na parketu u NBA finalu doživio tešku ozljedu. Puknuo prednji križni ligament desnog koljena.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #41 : Srpanj 21, 2021, 10:24 »
Nisu Sunsi, al su Bucksi. Druga titula nakon 50 godina. Giannis pokidao Sunse u 6 utakmici. U svakom slucaju zasluzno.

Offline Mastodont

• Hero Member
« Odgovori #42 : Srpanj 21, 2021, 11:48 »
volio bih da su sunsi, al čestitke svakako i bucksima.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #43 : Srpanj 21, 2021, 14:21 »
To mi je drago, kao klincu su mi Bucksi bili najdraži, zbog Ray Allena. I onda sam ih nekako prestao pratiti kad je došao Kukoč da ne ispadne da ih pratim zbog njega. Svakako mi je drago da su nakon dugo vremena oni uzeli titulu.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #44 : Srpanj 21, 2021, 14:22 »
Slažem se da je zasluženo, Sunsu su krenuli jako u seriju, onda na gostovanju nisu uzeli barem jednu pobjedu i sve je krenulo Bucksima na mlin. Prvenstveno je Middleton bio onaj koji je najviše pokazao a Gianis je vrhunski zaključio.
Malo mi je žao Paula, baš sam si, prije prve utakmice finala, mislio kako je to njemu prilika života a da Gianis ima još vremena.
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!