Autor Tema: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi  (Posjeta: 102583 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi
« Odgovori #660 : Listopad 18, 2024, 08:05 »
New signing Savinho seems to have already overtaken Jack Grealish in the first team pecking order at Manchester City, leading to some serious question marks over his prospect of game time this season. He could be one of the most likely candidates for a sale if Manchester City need to make some sales before the end of the window.

Evo, tog konja bih odmah doveo.... msm, ne Savinha....
Ponovno se počelo o tome raspravljati, mada je Neville rekao nakon prošlog nastupa da bi samo budala prodala takvog igrača. Navodno mu ugovor važi do 2026. ako sam dobro zapamtio.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #661 : Listopad 18, 2024, 10:33 »
Meni Grealish nikad nije legao cisto zbog ne profesionalnih ispada, sto mu utjece na karijeru. Da se sredi u glavi, mozda. Ne govorimo o prime Ronaldinhou kojem je bilo dozvoljeno sve.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #662 : Listopad 21, 2024, 08:47 »
Meni Grealish nikad nije legao cisto zbog ne profesionalnih ispada, sto mu utjece na karijeru. Da se sredi u glavi, mozda. Ne govorimo o prime Ronaldinhou kojem je bilo dozvoljeno sve.

To stoji, ali nama fali nekakav mangup, tipa Bellamy, Skrtel... dobro imamo mi Nuneza, ali to nije taj tip igrača.
I ne vjerujem da bi nam Grealish pravio nered, prije bih rekao da bi napalio atmosferu u nekim trenucima. Trenutno nemamo takvog igrača.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #663 : Listopad 21, 2024, 09:02 »
Kad bi Trent otišao htio bih vidjeti Semeda iz Wolwesa kao zamjenu. Njihov daleko najbolji igrač.
Ni Grealish a ni Doku ga nisu mogli proći 1:1 . A i ofanzivno je vrlo brz, tehnički potkovan te opasan i okomit igrač.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #664 : Listopad 21, 2024, 09:09 »
Ne.

Vidjelo se i u Barci i u Portugalu da on nije razina kvalitete za ekipe koje igraju napadački nogomet. Defanzivno je dobar, al puno je važnije ono što bek donosi prema naprijed. Obzirom da je Trent jedan od glavnih kreatora u igri, treba tražiti igrača istih ili barem što je moguće sličnijih karakteristika.

Kimmich bi bio idealan  :love

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #665 : Listopad 21, 2024, 09:56 »
Ne.

Vidjelo se i u Barci i u Portugalu da on nije razina kvalitete za ekipe koje igraju napadački nogomet. Defanzivno je dobar, al puno je važnije ono što bek donosi prema naprijed. Obzirom da je Trent jedan od glavnih kreatora u igri, treba tražiti igrača istih ili barem što je moguće sličnijih karakteristika.

Kimmich bi bio idealan  :love

Koliko se sjećam, već smo bili i povezivani s Kimmichom.
https://www.liverpoolfc.com/news/arne-slot-makes-direct-contact-liverpool-target-joshua-kimmich-update-emerges
Evo pronašao sam.
Sumnjam da ako sada nije došao da će se predomisliti.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #666 : Listopad 29, 2024, 11:52 »
Randal Kolo Muani (25) could be allowed to leave PSG in January for as little as €40m. (L'Éq)

Za 40m bi ga uzeo.
Never miss a good chance to shut up.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #667 : Studeni 20, 2024, 12:20 »
Viktor Gyokeres sinoć 4 gola i asist u pobjedi Šveđana, trenutno najubojitiji napadač na svijetu.

Navodno ima otkupnu klauzulu od 100M, ali i džentlmenski dogovor s klubom da može otići za 70-80.

Prodat Nuneza dok još ima kakvu-takvu cijenu i dovesti ovu zvijer  ]:)

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #668 : Studeni 20, 2024, 12:25 »
"Problem" oko svih novih igrača (koje bi navijači pratili) je što ni ne znamo još što bi točno Slot želio u napadu. Ili kakvog bi lijevog bočnog preferirao. Ovisi li kakvog ćemo LB-a dovesti o ostanku Trenta...

Npr. prije dolaska Slota, svi smo mislili da ćemo ići po nekog "razarača" kao npr. Ugarte, dok Slot tu preferira Gravenbercha i Zubimendija. Na LB je u Nizozemskoj imao nekog kao Kerkez/Robbo, ali je tamo na RB imao defanzivnijeg invertera (praktički stopera) od Trenta. Ako Trent ostane, znači li to da se dugoročno mijenja LB uloga da se kompenzira?

Želi li nekog kao Gyokeres ili nekog kao Havertz? Ili pak želi nešto između?
« Zadnja izmjena: Studeni 20, 2024, 12:32 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Comanche

• Hero Member
  • #YNWA
« Odgovori #669 : Studeni 20, 2024, 14:59 »
Randal Kolo Muani (25) could be allowed to leave PSG in January for as little as €40m. (L'Éq)

Za 40m bi ga uzeo.
Znam da si mislio hipotetski, ali Marmoush ili Kolo Muani za 40mil? U tom slucaju bi Egipcanina izabrao bez dileme.
Kolo Muani mi je igrac al pari Nicolas Jackson, nekonstantan i osrednje kvalitete a promaja u glavi.
Znam da je prije koji mjesec izjavio kako i dalje ne moze spavat nakon sto mu je Martinez skinuo zicera u finalu SP.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #670 : Studeni 20, 2024, 15:32 »
Znam da je prije koji mjesec izjavio kako i dalje ne moze spavat nakon sto mu je Martinez skinuo zicera u finalu SP.

Pa sam si je kriv za to. Da je imalo staloženiji bio zabio bi.
20 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #671 : Studeni 20, 2024, 15:44 »
"Problem" oko svih novih igrača (koje bi navijači pratili) je što ni ne znamo još što bi točno Slot želio u napadu. Ili kakvog bi lijevog bočnog preferirao. Ovisi li kakvog ćemo LB-a dovesti o ostanku Trenta...

Npr. prije dolaska Slota, svi smo mislili da ćemo ići po nekog "razarača" kao npr. Ugarte, dok Slot tu preferira Gravenbercha i Zubimendija. Na LB je u Nizozemskoj imao nekog kao Kerkez/Robbo, ali je tamo na RB imao defanzivnijeg invertera (praktički stopera) od Trenta. Ako Trent ostane, znači li to da se dugoročno mijenja LB uloga da se kompenzira?

Želi li nekog kao Gyokeres ili nekog kao Havertz? Ili pak želi nešto između?
Rekao bih da se Đokereš puno više uklapa u Slotovu ideju nego Havertz, barem prema Santiagu Gimenezu koji mu je bio udarna špica u Feyenoordu.

Ali tvoja teza svakako stoji, vjerujem da će ljeto biti vrlo prometno.  :super

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #672 : Studeni 21, 2024, 08:37 »
Viktor Gyokeres sinoć 4 gola i asist u pobjedi Šveđana, trenutno najubojitiji napadač na svijetu.

Jebeš takvog Šveđanina koji priča mađarski i igra u Portugalu.  :D

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #673 : Studeni 26, 2024, 09:51 »
Matheus Cunha bi mi bio odličan pick ako poželimo prodat Jotu. Ako ode Nunez, idealno rješenje Marmoush.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #674 : Studeni 26, 2024, 09:56 »
Slazem se, i meni je on prvi pick u napadu cak i debelo ispred ovog Marmousha