Mrzim individualne nogometne nagrade. Jednostavno su smeće i nemaju mi smisla. Navijačka, a i Salahova opsjednutost da osvoji zlatnu loptu ili koji se već k***c daje za najboljeg strijelca i najboljeg igrača (+ to što mu onda klub želi udovoljiti da ovaj potpiše ugovor) nas je koštala i dodatne rotacije pa je morao ostati na terenu da zabije penale vs Sotona (
). Tko zna, možda u ove dvije tekme ne bi izgledao kao Doku bez driblinga. Ali ugl, mrzim individualne nogometne nagrade.
Sa ovime se slažem, isto je radio i Klopp a to radi i Slot.. ko da se boje zamjeniti Salaha, pa i ostaviti ga koju tekmu na klupi da se odmori i bude spremniji za ovakve ključne tekme.
Chiesa možda nije u prime-u ali mogo je krenuti koju tekmu pa da bar možemo reći da nije za nas..
Nažalost Salah se nije pojavio u dvije tekme, da li je do ramazana ili jednostavno umora,neznam.. i realno ofenziva nam je podređena njemu, zato me to i smeta.
Jota je totalno pao, neznam kad je zadnji dobru tekmu odigrao, ja osobno nebi ni krenuo sa njim.. Diaz je Diaz, čas odličan, čas očajan..
Nunez nažalost izgubio samopouzdanje, vidi se iz aviona.. lani je često ulazio u šanse i promašivao, sada niti ne ulazi, vjerojatno mu i manje paše što Slot igra prema naprijed ili se ne radi za njega, ali vidi da nema samopouzdanja, da je ono baš pao, lani je pucao iz svake situacije, sad je i imao neku priliku pa opet tražio Salaha..
Što se tiče ukupnog dojma, PSG je bio bolji kad se sve zbroji, nezasluženo su izgubili prvu. Djeluju iskreno i kao talentiranija ekipa, krenuvši od obrane pa do veze i krila,stvarno redom top igrači..
Sa druge strane, prisjetite se lani situacije gdje negdje u ovoj fazi gubimo tekmu protiv ManU u kupu i padamo potom i u prvenstvu.. zašto, vjerojatno zbog nedostatka širine i prije svega širine kadra. Nadam se da se to neće opet dogoditi ali kako smo krenuli u posljednje dvije tekme sa glupim golovima, ponešto govori i o mentalnoj pripremi i fokusu..
Slotu skidam kapu na prvenstvu ako osvoji, a morao bi, ali ovdje se slažem da je falilo energije sa klupe, moguće i nekog nabrijavanja pred tekmu, ekipa mu je u dvomeču izgledala prilično ispuhano.. sjetimo se i Pariza a na kraju i produžetaka u Lpoolu, nije nas bilo nigdje.. šteta, puno je novaca u igri što ke opet bitno za klub..