Anketa

Isak ili Alvarez?

Isak
Alvarez

Autor Tema: Transferi 2025  (Posjeta: 38695 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Transferi 2025
« Odgovori #990 : Ožujak 13, 2025, 11:54 »
Mislim da ima istine u našem interesu za Schlotterbecka. Jednostavno mi ima smisla.
Never miss a good chance to shut up.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #991 : Ožujak 13, 2025, 12:04 »
Zanimljivo, mada bih volio da je prikazano kao DM,CM,AM jer recimo Wirtz, Doue, Soule, Nico Paz nikad nisu zaigrali CM poziciju, klasični ofanzivni veznjaci, ili čak krila u slučaju Douea i Soulea.

Pokušao bih na ljeto otići po Samuelea Riccia iz Torina, genijalan igrač, sposoban pokriti DM-CM poziciju. Po TM vrijedi 28M, vjerujem da bi ga mogli dobiti <50M.

Ne daj Bože da više dovedemo ijednog Talijana. Treba nam novi Aquillani? Da ne nabrajam Ballotelija, Borinija, Dossenu, Chiesu, ne zna se koji je veći flop. Talijane u širokom luku izbjegavat, teško se njima ikamo prilagodit van Serie A, samo rijetki su iznimke.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #992 : Ožujak 13, 2025, 12:06 »
Mislim da ima istine u našem interesu za Schlotterbecka. Jednostavno mi ima smisla.

Schlotterbeck kao back up Virgilu na njegovoj poziciji?

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #993 : Ožujak 13, 2025, 12:09 »
Schlotterbeck kao back up Virgilu na njegovoj poziciji?

Ne gledam to na način da je "backup" nekome. 3 dobra stopera (od kojih 2 ulaze u najbolje godine) + mladi potencijal (Quansah).

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #994 : Ožujak 13, 2025, 13:28 »
Ne gledam to na način da je "backup" nekome. 3 dobra stopera (od kojih 2 ulaze u najbolje godine) + mladi potencijal (Quansah).

Ma znam šta hoćeš reći ali ono Virgil je stožeran igrač koji će igrat svaku utakmicu doslovno, a Konate sklon ozljedama, i onda ti se Konate ozlijedi, a pošto je Schlotterbeck lijevak onda bi trebao Virgila pomaknuti na desnog stopera, a to mi zvuči totalno nerealno. Bilo bi nekako logičnije da gledamo stopera s desnom nogom koji će istisnut Konatea iz prvih 11 ili barem da se rotiraju.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #995 : Ožujak 13, 2025, 13:31 »
Ma znam šta hoćeš reći ali ono Virgil je stožeran igrač koji će igrat svaku utakmicu doslovno, a Konate sklon ozljedama, i onda ti se Konate ozlijedi, a pošto je Schlotterbeck lijevak onda bi trebao Virgila pomaknuti na desnog stopera, a to mi zvuči totalno nerealno. Bilo bi nekako logičnije da gledamo stopera s desnom nogom koji će istisnut Konatea iz prvih 11 ili barem da se rotiraju.

A onda kad Virgil neće moći igrati svaku utakmicu ćemo se blijedo gledati.

Isto tako, vezano za Konatea, sklon je ozljedama ili je problem način na koji je do Slota bio korišten gdje mora pokrivati i stopersku poziciju, ali i Trentovu s duplo više sprinteva po tekmi nego sada? Cijele sezone igra svaka 3 dana (i za nas i za repku) i jedini period kad je bio out je nakon onog idiotskog starta Endricka.
« Zadnja izmjena: Ožujak 13, 2025, 13:38 gento »

Online Marijo

• Hero Member
« Odgovori #996 : Ožujak 13, 2025, 16:06 »
meni je šokantnije da je Konate neku večer zamijenjen zbog umora.

kakav umor kralju, imaš 26 godina
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #997 : Ožujak 13, 2025, 16:29 »

Svilenko. 195 i 90 kg.  :hitwall
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Online 67

• Hero Member
« Odgovori #998 : Ožujak 13, 2025, 17:20 »
Mozda posti kao i Salah..

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #999 : Ožujak 13, 2025, 18:08 »

Meni je nejasno kako uopće profesionalni nogometaš može osjećati umor tokom utakmice. Razumijem košarkaše i rukometaše koji pored trčanja s puno jačim intenzitetom na manje relacije imaju i stalne kontakte, razumio bih i vaterpoliste kao fizički vjerojatno najzahtjevniji sport, ali šta će nogometaš ?
Krila i bekovi se istroše, većim dijelom opadne intenzitet trčanja ali kako će se štoper umoriti ? Od čega ? Najveća udaljenost koju pretrči je kad ima korner pa mora preći 70m a i to odradi šetajući ako je pozitivan rezultat.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1000 : Ožujak 13, 2025, 20:18 »
Uzvratna tekma 3 igrača s kojima se povezujemo. Hato je ostao na klupi.

Ekitike asist.

https://streamin.me/v/606d3b93

Ekitike gol

https://streamin.me/v/982e2f31

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1001 : Ožujak 13, 2025, 21:59 »
Sam piše da nam je primarna meta Isak, pare nisu problem, ali nam treba da Newcastle ne upadne u LP + bojimo se da bi Chelsea i Arsenal mogli ići all in na njega i da bi London mogao imati ulogu. Alternative su Sesko i Alvarez. Navodno smo Alvareza željeli već prošle sezone, ali je City preferirao da ode van lige. :)

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1002 : Ožujak 13, 2025, 22:05 »
Alvareza bi bas volio iako ki se cini da je njemu tamo dobro, oko Seska nisam bas sigurn.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1003 : Ožujak 13, 2025, 22:31 »
Alvareza bi bas volio iako ki se cini da je njemu tamo dobro, oko Seska nisam bas sigurn.

"Diaz and Darwin pay for a big name"

Bojim se da bi nas ovo ostavilo prekratkima, pogotovo ako idemo po Isaka i ostavljamo Jotu.

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #1004 : Ožujak 14, 2025, 06:54 »

Alvarez bi bio jedan od najboljih mogucih poteza ukoliko postoje ikakve sanse za tim.
If you are first you are first. If you are second you are nothing.