Autor Tema: Liga prvaka  (Posjeta: 119375 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
Odg: Liga prvaka
« Odgovori #2175 : Studeni 06, 2025, 15:10 »
ja ono sinoć na utakmici Marseille-Atalanta ne bi nikad sudio penal. Odbilo se od noge, igraj dalje

mi protiv Reala...također nije penal, ali je zato Vinicius mogao dobiti još kojeg žutog zbog simuliranja
Ma nije nijedan od toga penal, samo što je za istu situaciju kao Marseille Galata dobio 2 penala. Različita tumačenja istih situacija.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2176 : Studeni 07, 2025, 12:31 »
A znacajno se smanjilo "cisto" simuliranje. Vise imas ovih nekih situacija ko npr. Gakpo protiv Brentforda, kad imas nekakav kontakt i onda se gleda jel to bilo dovoljno da bi bio penal. Recimo to je situacija di ni ja ne bi sudio ni penal nit karton za simuliranje.

Ja bi. Jedino tako će se maknuti glumatanje iz nogometa.
Never miss a good chance to shut up.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #2177 : Studeni 26, 2025, 09:12 »
Mali Estevao iz Chelseaa je world class igrač u nastajanju, nevjerojatan talenat. Sinoć vrhunska partija protiv Barcelone, daleko bolje nego Yamal, a sličnih su godina.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2178 : Studeni 26, 2025, 09:26 »
Mali Estevao iz Chelseaa je world class igrač u nastajanju, nevjerojatan talenat. Sinoć vrhunska partija protiv Barcelone, daleko bolje nego Yamal, a sličnih su godina.

Pričekao bih još par ovakvih izvedbi i ne bih žurio sa takvim zaključcima. Bezbroj puta se dogodilo da takav taslent nestane i završi u Čukaričkom.
Ovo jučer što je Barca odigrala je sramota od pristupa, i šteta da im Čelski nije zabio još par komada (tj. jesu samo su im poništeni nakon VAR-a). Ovi su došli odrigati "boli nas ona stvar". Ne razumijem razlog takve predstave Barce. Užasni su bili i dok su bili s 11 igrača.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2179 : Studeni 26, 2025, 09:47 »
Hansi Flick je Conte za bogate. First season wonder.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #2180 : Studeni 26, 2025, 10:24 »
Pričekao bih još par ovakvih izvedbi i ne bih žurio sa takvim zaključcima. Bezbroj puta se dogodilo da takav taslent nestane i završi u Čukaričkom.
Ovo jučer što je Barca odigrala je sramota od pristupa, i šteta da im Čelski nije zabio još par komada (tj. jesu samo su im poništeni nakon VAR-a). Ovi su došli odrigati "boli nas ona stvar". Ne razumijem razlog takve predstave Barce. Užasni su bili i dok su bili s 11 igrača.
Pa dobro, kažem da je talent i igrač u stvaranju, nije još gotov proizvod. Čim ima ovakvu minutažu u top utakmicama, to mu samo može pomoći u razvoju, kako fizički, tako i mentalno.

Došla je bila Barca pobijediti, ali kao i većinu utakmica ove godine lako biva kažnjena kad protivnik ima iole kreativne igrače na krilnim pozicijama pa mogu poslati lopte iza vrlo visoke zadnje linije. Sinoć su ih Estevao i Neto (kad bi se izvukao na krilo) uništavali.

Offline Eden

• Hero Member
« Odgovori #2181 : Studeni 26, 2025, 11:31 »
Estevao nije neki noname kid, imao je status u Brazilu nešto skoro kao Neymar prije nego je došao u Chelsea, bilo je pitanje samo tranzicije u europski nogomet, a zasad ga odlično radi kako za klub tako i za repku Brazila. Jako sam sretan bio i uzbuđen kada smo ga doveli, ima onaj vic u igri koji se rijetko viđa, užitak za gledati.

Inače dobro odigrana utakmica, nadigrali smo Barcelonu koja ne izgleda dobro, daleko je to od one Barce. Uskoro se vraća i Palmer, vidjet ćemo, jedino nam je veliki hendikep Colwill ove sezone kao najbolji stoper ekipe

Offline Darth Vader

• Newbie
« Odgovori #2182 : Studeni 26, 2025, 21:32 »
Ovaj Arsenal je čudo barem meni ja volim kada su ekipe čvrste i direktne
Ladno ove sezone PL i LP ide Arsenalu ...

Offline Darth Vader

• Newbie
« Odgovori #2183 : Studeni 26, 2025, 22:00 »
Ovaj Arsenal je čudo barem meni ja volim kada su ekipe čvrste i direktne
Ladno ove sezone PL i LP ide Arsenalu ...

Dobro možda ligu prvaka ne tako "ladno "
Dobar je i Bayern  , Real se ne smije odpisati,  Psg je prvak , možda Chelsea može biti opasan također
Ali Arsenal je po meni top 3 favorita ako ne i broj 1 ...
Nas sam se nadao u toj priči  :ceka

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2184 : Studeni 26, 2025, 23:13 »
https://x.com/PremLeaguePanel/status/1993803914677002480?t=zjige7YM-vhH1CRzfoTjhQ&s=19

Uz Bellinghama najbolji veznjak na planeti. Ili sto bi strucnjaci rekli bolji Szobo i Graven 🤣😂

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #2185 : Studeni 26, 2025, 23:53 »
https://x.com/PremLeaguePanel/status/1993803914677002480?t=zjige7YM-vhH1CRzfoTjhQ&s=19

Uz Bellinghama najbolji veznjak na planeti. Ili sto bi strucnjaci rekli bolji Szobo i Graven 🤣😂
Uz Bellinghama i Vitinhu, najbolji veznjak na svijetu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2186 : Studeni 28, 2025, 08:32 »
https://www.nytimes.com/athletic/6776326/2025/11/04/max-dowman-arsenal-champions-league-record/?source=athletic_theathleticfc_newsletter&campaign=15698262&userId=22845257

Baš jučer sam bio da jednom okruglom stolu HOO-a gdje je terma između ostalog bila o mladim trenerima, ali su spomenuli i mlade igrače i generaciju Z koja jako rano uzlte, ali traje prekratko jer im je focus point u qurcu.

Offline Ivek

• Hero Member
    • private ladies for online dating
« Odgovori #2187 : Studeni 28, 2025, 12:11 »
https://www.nytimes.com/athletic/6776326/2025/11/04/max-dowman-arsenal-champions-league-record/?source=athletic_theathleticfc_newsletter&campaign=15698262&userId=22845257

Baš jučer sam bio da jednom okruglom stolu HOO-a gdje je terma između ostalog bila o mladim trenerima, ali su spomenuli i mlade igrače i generaciju Z koja jako rano uzlte, ali traje prekratko jer im je focus point u qurcu.

Bas to smo nedavno komentirali kad sam ja legi rekao da je ta generacija ustvari degeneracija i da ih apsolutno nista nezanima.Kaze on e tu si se zajebo!Njih sve zanima ali 7 sekundi!

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #2188 : Prosinac 10, 2025, 21:45 »
Jucer su srali za nas penal,a kakav je onda ovo penal bio za Cuty.Ibostrano povlacenje je bilo.