Anketa

Treba li mijenjati izvođača penala?

Da
Ne

Autor Tema: Mohamed Salah #11  (Posjeta: 195233 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online mihovil

• Hero Member
Odg: Mohamed Salah #11
« Odgovori #2595 : Veljača 28, 2025, 12:24 »
Vjerojatno ga Guardiola pita je li moguće da se ovi naši klošari *****e oko novog ugovora
Moguce da mu je rekao "vidis kako su ovi tvoji pametni a ja zajebao sa De Bruyneom i predugim ugovorom. Da nisam sad bi mi slavili jos jedan naslov, al ajde, neka vam ova godina" :D

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2596 : Veljača 28, 2025, 12:33 »
KdB mi izgleda kao skroman dečko upitnog mentaliteta, vjeurjem da bi pristao igrati za nas, obzirom da navija za nas, za nekih 80 K sedmično, fino mu damo 1+1 ugovor, on dođe u ekipu koja trči najmanje u ligi, asistira 15 puta i uzmemo još jedan naslov

Online MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #2597 : Veljača 28, 2025, 12:48 »
De Bruyne vec dvije godine zove Arape, ide on tamo na ljeto po jos malo novaca.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #2598 : Veljača 28, 2025, 16:21 »
Moguce da mu je rekao "vidis kako su ovi tvoji pametni a ja zajebao sa De Bruyneom i predugim ugovorom. Da nisam sad bi mi slavili jos jedan naslov, al ajde, neka vam ova godina" :D

je je, u tome je problem ove sezone.
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2599 : Veljača 28, 2025, 16:36 »
je je, u tome je problem ove sezone.
Pa velik dio problema im je u tome sto im neki od najplacenijih igraca (Kdb, Bernardo, Walker, Stones, Gundogan) ne igraju uopce zbog ozljeda i godina ili igraju puno ispod razine na kojoj ih se placa.

Vidjet ces da ce to bit bolje iduce sezone kad zamjene DeBruynea Wirtzom.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2600 : Veljača 28, 2025, 17:40 »
Jesi siguran da će Wirtz tamo?

Btw, mislite da u današnjem nogometu baš treba napadač? Sve više klubova igra s 10-kama ili krilima na mjestu napadača. Npr. mi smo igrali s Szoboszlaiem i Jonesom par tekmi, Diaz nam je najčešći napadač ove sezone, WHU igra s Kudusom i Bowenom, Brighton igra s Joao Pedrom i Rutterom...

Ako se sjećate predsezone i tada je većinu tekmi igrao s napadom Elliott-Szoboszlai. Da, nismo imali napadače, ali mogao je npr. krenuti s nekim iz akademije pa se opet odlučio za double 10.

Što bi rekli da npr. dovedemo Wirtza i prodamo Nuneza i igramo sa Szoboszlaiem i Wirtzom? Neće se dogoditi, ali baš me zanimaju mišljenja.

« Zadnja izmjena: Veljača 28, 2025, 17:59 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #2601 : Veljača 28, 2025, 18:01 »
ne treba ti nužno napadač ako imaš ovakvog Salaha u ekipi

s druge strane, bi li neke utakmice pobijedili da smo u napadu umjesto Jote/Nuneza imali nekog vrhunskog golgetera? svakako da bi, a u tom slučaju Diaz ne bi ni prismrdio toj poziciji, tako da bi definitivno osjetili razliku da smo imali top napadača
tako da ono, sve ovisi o ostatku ekipe
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #2602 : Veljača 28, 2025, 20:06 »
današnji nogomet ovisi o pressingu, ne o tome tko trpa ili kako igrati prema naprijed.
izumrla je davno zbog toga "desetka", na najboljem putu je i "devetka".

a došlo je i do toga da se djeci vec u ranoj dobi treniranja izbija iz glava i nogu bilo kakve extra radnje s loptom. dodaj prvom i trči, napadni prvu loptu i to je sta se trazi. hoces driblat? odi na futsal..

posljednje zbogom nogometu koji je imao dušu, za razliku od ovog današnjeg automatizma.

mogu slusati i komentare o "mom" vremenu dinosaura, ali dinosaur je gledao tada, gleda i sada i zna sta mu je bilo ljepse, ili oku ugodnije.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2603 : Ožujak 01, 2025, 21:54 »
Danas tko igra nogomet s kraja 80' igra 4. ligu. Tako sada stvari stoje.
Ovo što pišete da nam danas treba trkač koji sve zna i dobar je i u obrani i presingu, a u biti je polu špica je bullagit. To trenutno samo može Salah.  :amen

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2604 : Ožujak 04, 2025, 10:08 »
Never miss a good chance to shut up.

Online Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #2605 : Ožujak 10, 2025, 12:38 »
Ajmo pretpostaviti kako će Salah do kraja sezone zabiti još 6 golova u Premiershipu i 3 u ostalim natjecanjima (ovo je malo nategnuto, ali radi jednostavnosti).

Time bi završio sezonu sa ukupno 252 golova za Liverpool, i 190 golova u Premiershipu.

Nedostajalo bi mu 95 golova ukupno za klub da skine Rusha, odnosno 71 za Shearera.

Ne bi se iznenadio kako misli da može do kraja karijere skinuti oba rekorda, tipa u 4-5 sezona.

Mislim da će svakako doći do 2. na obje liste, za to mu treba po dvadesetak golova u sezoni, ako produlji na 2 godine to je svakako realno.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2606 : Ožujak 12, 2025, 19:52 »
Nuno Mendes u dvije utakmice osvojio 19 od 23 duela protiv Salaha.  :klanja

Mislim da je sinoćnjim ispadanjem i lošijim predstavama u obe utakmice zakomplicirao sebi utrku za Zlatnu loptu. Raphinha i Barca su na dobrom putu da osvoje ili LaLigu ili LP (ili oboje), a nema Brazilac puno lošiju statistiku od Salaha.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2607 : Ožujak 17, 2025, 08:08 »
Ovim muslimanskim igračima treba zabraniti taj post.
Svaka čast svakoj vjeri, ali ovo je suludo da čovjek svake sezone kada dođe vrijeme posta padne totalno u igri.
Ovo je totalno neprofesionalno i zadrto. Brate mili, pa živiš od toga.
To mi je na razini situacije da ja dođem na posao i odreknem se struje i sjedim u mraku jer ne mogu niti comp upaliti i tako dolazim za qurac na posao jedno mjesec i po. Mogu misliti što bi to tako "funkcioniralo".

Offline Ivek

• Hero Member
« Odgovori #2608 : Ožujak 17, 2025, 08:13 »
Pogotovo sto uzimaju bolesne i totalno nerealne cifre!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #2609 : Ožujak 17, 2025, 08:48 »
Ovim muslimanskim igračima treba zabraniti taj post.
Svaka čast svakoj vjeri, ali ovo je suludo da čovjek svake sezone kada dođe vrijeme posta padne totalno u igri.

Ovo je totalno neprofesionalno i zadrto. Brate mili, pa živiš od toga.
To mi je na razini situacije da ja dođem na posao i odreknem se struje i sjedim u mraku jer ne mogu niti comp upaliti i tako dolazim za qurac na posao jedno mjesec i po. Mogu misliti što bi to tako "funkcioniralo".

apsolutno

i da se odmah razumijemo, nemam protiv islama ništa, jednako bi ja pizdio i da je neki kršćanski post.
profesionalac si, itekako dobro si plaćen, tako da svoja vjerska uvjerenja i običaje stavi sa strane