Autor Tema: FSG - vlasnik Liverpoola  (Posjeta: 145796 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: FSG - vlasnik Liverpoola
« Odgovori #1020 : Studeni 17, 2024, 19:07 »
Never miss a good chance to shut up.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #1021 : Veljača 12, 2025, 08:35 »
Razlika između nas i City-ja je da oni mogu kupiti praktički kojeg hoće igrača na tržištu a i još pritom kršiti Financial Fair Play.

To je ono što ja @mihovilu pokušavam objasniti kad brani naše vlasnike, jer to čini ama baš uvijek bez obzira na ikakve fakte i argumente.

Evo recimo : slučaj Gvardiol.
Momak je sinoć rasturio i bio među najboljim pojedincima, a i generalno je odličan tokom cijele sezone na poziciji lijevog bočnog.

To se znalo kad ga je kupio Citty i kad smo i mi bili zainteresirani.
Ali oni kao klub sa dosta slabijim imidžem i navijačima, ponudili su najbolju ponudu i oteli igrača za kojeg su svi znali da će biti među najboljim na toj poziciji.
Ironija najveća je: da je Joško otvoreno priznao da od rođenja navija za LFC, i mi smo morali prema tom ponuditi kolko god treba i dugoročno osigurati poziciju gdje inače nema puno kvalitetnih igrača dostupnih.
A mi kupimo nekog Tsimikasa i sad kad je Robbo ostario i njegova enrgija i trka su opale, mi imamo 2 prosječna igrača na LB poziciji i to nam je Ahilova peta i najslabija karika.

Poanta: Ako vlasnici  u ljetnom roku ne budu pratili financijski trenera i kupovali najbolje opcije na tržištu, mi se ne možemo boriti za prvaka LP i prvaka lige.
Ova sezona je izuzetak jer su Citty, Arsenal i Chelsea drastično pali u igri i formi, a mi smo iznenadili cijeli nogometni svijet sa rezultatima i Slotovom odličnom otvarajućom sezonom gledano na vrijednost i kvalitetu našeg rostera.
Izuzetak u statistici - potvrđuje pravilo: da onaj tko više ulaže i unaprijeđuje roster ima i realne šanse da bude u vrhu Europskog nogometa.
"Koliko para, toliko i muzike!"
« Zadnja izmjena: Veljača 12, 2025, 08:45 boo razzer »

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1022 : Veljača 12, 2025, 08:45 »
Ova sezona je izuzetak jer je Arsenal doživio drastičan pad s 52 boda na 50 nakon 24 kola. Chelsea prošle sezone 34, ove 43. Drastičan pad prema boljem. :D
Jedini tko je doživio drastičan pad je City čiji je lijevi bočni koštao 100 milijuna, a prosjek je ove sezone. Jako dobar u napadu, loš u obrani. Ali da će dugoročno biti klasa, to vjerujem i to si u pravu.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #1023 : Veljača 12, 2025, 08:53 »
Ova sezona je izuzetak jer je Arsenal doživio drastičan pad s 52 boda na 50 nakon 24 kola. Chelsea prošle sezone 34, ove 43. Drastičan pad prema boljem. :D
Jedini tko je doživio drastičan pad je City čiji je lijevi bočni koštao 100 milijuna, a prosjek je ove sezone. Jako dobar u napadu, loš u obrani. Ali da će dugoročno biti klasa, to vjerujem i to si u pravu.
Dokaz mojoj teoriji jer da smo i u ovom zimskom transfer roku, iako smo financijski stabilni kupili slovima točno:
NIJEDNOG igrača.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1024 : Veljača 12, 2025, 09:58 »
Razlika između nas i City-ja je da oni mogu kupiti praktički kojeg hoće igrača na tržištu a i još pritom kršiti Financial Fair Play.

To je ono što ja @mihovilu pokušavam objasniti kad brani naše vlasnike, jer to čini ama baš uvijek bez obzira na ikakve fakte i argumente.
Ne shvacam bas kad sam ja ikada rekao ista suprotno od toga. Dapace, to otprilike cijelo vrijeme i ja tvrdim (izuzem krsenja FFP-a, to cu pustit da se presudi a i poznato je moje misljenje o FFP-u) tako da ne znam sto si to sad novo otkrio.
I ne znam koje to "fakte i argumente" si iznio koje ja ne uvazavam? :roll

Online MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #1025 : Veljača 12, 2025, 10:11 »
Razzer je iznio fakte, argumente, cinjenice, podatke, konstatacije, ociglednosti i istine.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1026 : Veljača 12, 2025, 10:15 »
Razzer je iznio fakte, argumente, cinjenice, podatke, konstatacije, ociglednosti i istine.

On kaže i teorije. :D

Dokaz mojoj teoriji

Online MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #1027 : Veljača 12, 2025, 10:25 »
Eh, kako onda ulazit uopce u rasprave s nekim tko uvijek ima bar jedan pojam vise?

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1028 : Veljača 12, 2025, 10:39 »
Eh, kako onda ulazit uopce u rasprave s nekim tko uvijek ima bar jedan pojam vise?
:lol :super

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1029 : Veljača 13, 2025, 08:07 »
:lol
Dobra!
Nego, to su sve vjerojatno teorije zavjere.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1030 : Ožujak 13, 2025, 12:13 »
There was an attempt to buy Bordeaux during a period of financial struggle last summer, but the mechanics of the deal were considered to be unfeasible and, after FSG pulled out, the French side were demoted to the fourth tier.

Things have gone quiet since but work is continuing in the background, with The Athletic‘s James Pearce providing an update this week.

Pearce explains that, after the breakdown of their talks with Bordeaux, “an audit of suitable alternatives has since been completed.”

That saw 20 clubs “analysed from financial, technical and geographical standpoints” before being presented to those in the FSG hierarchy.Liverpool’s owners are now weighing up four of those clubs for purchase, having been deemed the most suitable to join a new multi-club project.

None of those clubs are named but FSG are known to have studied markets in Europe and South America, with Brazilian club Cruzeiro previously touted as an option.

In April of last year, a study from sports tech company Prospect listed Toulouse (France), KVC Westerlo (Belgium), Gil Vicente (Portugal) and Dundee United (Scotland) as clubs which would fit the brief.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1031 : Ožujak 13, 2025, 12:22 »
Toulouse - 5. najmlađa momčad lige, 33,150 stadion (renoviran 2016.)

Ovog ljeta sele u novi trening centar. => https://kssgroup.com/projects/toulouse-fc-centre-dperformance/

Izvođač je isti kao i za naš Training centar. :D

They have also developed one of the best youth academies in France - 19 players are currently representing the national team between under-15s and under-21s level.
« Zadnja izmjena: Ožujak 13, 2025, 13:13 gento »

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1032 : Ožujak 18, 2025, 16:44 »