Anketa

Odaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti... Zato je omogućeno da glasate za vaša prva 2 picka.

Xabi
De Zerbi
Zidane
Amorim
Lijnders
Frank
Ange
Nagelsmann

Autor Tema: Novi manager i sportski direktor  (Posjeta: 57505 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline brutek

• Hero Member
Odg: Novi manager i sportski direktor
« Odgovori #645 : Siječanj 07, 2026, 12:32 »
I niti jedno od toga nije razlog zašto nam je igra kakva je ili da zbog toga na terenu stojimo kako stojimo (a stojimo užasno).
ne bih se složio da stojimo užasno, jer su statistike pokazale da najviše stojimo

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #646 : Siječanj 07, 2026, 12:35 »
ne bih se složio da stojimo užasno, jer su statistike pokazale da najviše stojimo

:lol
Dobar!  :super

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #647 : Siječanj 07, 2026, 12:48 »

U nekim situacijama bi bilo bolje da malo više stojimo umjesto da se zaletavamo i sami sebe izbacimo u par sekundi.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #648 : Siječanj 07, 2026, 13:22 »
Slažem se da je stoper trebao i bio je u planu da se dovede. Jbg, propalo zbog drugih stvari. Znači možda nije dobio krilo od ovoga što je tražio. Slažem se da nam i to treba, ali smo tu imali u planu čekati bolju priliku, a i nije da nemamo igrače koji mogu to igrati jer su tu i Gakpo, i Rio, i Chiesa, i Wirtz, i Ekitike, a i Szoboszlai. Te dvije stvari definitivno ne znače da je poslušno pseto ili da mu se dovode igrači koje ne želi. I niti jedno od toga nije razlog zašto nam je igra kakva je ili da zbog toga na terenu stojimo kako stojimo (a stojimo užasno).

i Mamardashvili i Leoni i Danns i još 10 njih koje možeš stavit tu, a nijedan od njih nije primarno krilo

Szobo ako igra krilo, može igrat isključivo desno krilo
Rio je dijete i ne treba ga forsirat jer je i ovo malo što je odigrao igrao toplo-hladno
Chiesa je očito dobar kad uđe 20 minuta s klupe, za sve nešto više od toga je još uvijek jako upitan
Ekitike je devetka, čisti egzekutor i ništa više od toga. Tip ima problem s kontrolom lopte i dodavanjima i kad igra devetku, mogu mislit koji bi to užas bio na krilu

zajebali smo s prodajom Diaza/nedovođenjem dovoljno kvalitetne i iskusne zamjene i to nam je jedan od ključnih razloga za ovo sad sranje od igre
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #649 : Siječanj 07, 2026, 13:32 »
zajebali smo s prodajom Diaza/nedovođenjem dovoljno kvalitetne i iskusne zamjene i to nam je jedan od ključnih razloga za ovo sad sranje od igre
Moguce, ja se slazem da nam apsolutno nasusno treba brzi igrac, krilo koje moze stvarat visak 1 na 1 odnosno donijet bar neku direktnost u igri i mislim da se to vidi i po tome koliko sansi stvori Frimpong sa svojim "primitivnim" driblinzima samo jer ima brzinu i zeli ic 1 na 1.

Ali velika je razlika u tome da Slot nije dobio sve sto je mozda htio i da nismo neke stvari najbolje odradili na ljeto i u tome da je poslusno pseto kojem se dovode igraci koje ne zeli i da nijedan bolji trener nece pristat na ovu varijantu koju imamo jer ako je tako onda 99,9% svih klubova na svijetu ima poslusna pseta na klupi buduci da u vecini situacija treneri ne dobiju bas sve sto zele. Jer ako je to logika onda je i Klopp bio poslusno pseto, jer ni on nije bas dobio svako ljeto sve sta je htio pa cak ni kad je sam preuzeo skoro svu kontrolu nad sportskim sektorom.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #650 : Siječanj 07, 2026, 13:53 »
Moguce, ja se slazem da nam apsolutno nasusno treba brzi igrac, krilo koje moze stvarat visak 1 na 1 odnosno donijet bar neku direktnost u igri i mislim da se to vidi i po tome koliko sansi stvori Frimpong sa svojim "primitivnim" driblinzima samo jer ima brzinu i zeli ic 1 na 1.

Ali velika je razlika u tome da Slot nije dobio sve sto je mozda htio i da nismo neke stvari najbolje odradili na ljeto i u tome da je poslusno pseto kojem se dovode igraci koje ne zeli i da nijedan bolji trener nece pristat na ovu varijantu koju imamo jer ako je tako onda 99,9% svih klubova na svijetu ima poslusna pseta na klupi buduci da u vecini situacija treneri ne dobiju bas sve sto zele. Jer ako je to logika onda je i Klopp bio poslusno pseto, jer ni on nije bas dobio svako ljeto sve sta je htio pa cak ni kad je sam preuzeo skoro svu kontrolu nad sportskim sektorom.

Frimpongov dribling se svodi na gurnut sebi loptu u for i pretrčat igrača  :D
ali koliko vidimo, to poprilično dobro prolazi

a čuješ, onog trena kad je Klopp počeo inzistirati na svojim igračima, Edwards se pokupio
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #651 : Siječanj 07, 2026, 14:12 »

Mislim da si dovoljno pametan da shvatiš da postoji razlika kad ne dobiješ sve što želiš jer klub nema novca i ne dobiješ ono što ti treba kad klub čitavo ljeto gubi natežući se oko nekakvog napadača dok u isto vrijeme obrana škripi već drugu sezonu bez trećeg štopera i prodaješ startno lijevo krile bez ikakve namjere da mu dovedeš zamjenu. Ako se nije pobunio u takvoj situaciji, onda je poslušno pseto.
Čisto sumnjam da bi Enrique, Klopp, Conte, Mourinho, Zidane uopće pustili da ih klub dovede u takvu situaciju bez obzira što svi oni funkcioniraju s jasnom hijerarhijom iznad njih.

Posao koji je odrađen ljeto je super za dugoročne ciljeve, ali smo si kratkoročno pucali u oba koljena jer smo ušli u sezonu s daleko više mogućih stvari koje mogu poći po krivu nego da to ispadne kako treba. A kako vidimo, po krivu je pošlo sve što je moglo poći.
Možemo se sad tješiti da će plasman u LP biti sasvim zadovoljavajući cilj, ali tko god kaže da nije očekivao borbu za obranu naslova prvaka ljetos nakon potrošenih pola milijarde je veliki lažov.

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #652 : Siječanj 07, 2026, 14:19 »
Pa zar nije na sličan način otišao iz Barce? Možda ostane još tu jednu sezonu koliko mu je ostalo na ugovoru, ali iznenadilo bi me da potpiše novi ugovor. Dapače, to bi me iznenadilo puno više nego da ode već sad na ljeto.

Koliko se sjecam bio je izmoren, imao problema s upravom i pritiskom medija, a i momcad mu je krenula padat. Mislim da nije odlazio zbog novih izazova. Nekako mi ne izgleda realno da bi skocio u novi klub ovo ljeto.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #653 : Siječanj 07, 2026, 14:49 »
Mislim da si dovoljno pametan da shvatiš da postoji razlika kad ne dobiješ sve što želiš jer klub nema novca i ne dobiješ ono što ti treba kad klub čitavo ljeto gubi natežući se oko nekakvog napadača dok u isto vrijeme obrana škripi već drugu sezonu bez trećeg štopera i prodaješ startno lijevo krile bez ikakve namjere da mu dovedeš zamjenu. Ako se nije pobunio u takvoj situaciji, onda je poslušno pseto.
Čisto sumnjam da bi Enrique, Klopp, Conte, Mourinho, Zidane uopće pustili da ih klub dovede u takvu situaciju bez obzira što svi oni funkcioniraju s jasnom hijerarhijom iznad njih.
A Klopp nije ulazio u sezonu sa 2 i pol stopera i bez zadnjeg veznog? Ili bez ikakve rotacije u napadu? Naravno da je. Zidane je isto tako ulazio u neke sezone u Realu sa 2 stopera i pola desnog beka. Tako da ono, to ne znaci da su poslusna pseta.

Opet kazem, ne znaci da smo odradili dobar posao ne kazem ni da Slot nije odgovoran za to, ali nit mislim da je on poslusno pseto koje svi samaraju na ulazu na Anfield ko sto se dobije dojam nekad kad citam tu komentare nit mislim da mi funkcioniramo nesto znacajno drugcije po strukturi od velike vecine drugih top klubova.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #654 : Siječanj 13, 2026, 11:14 »
Xabi Alonso has already made Liverpool return feelings clear amid brutal sacking.  :kuler

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/xabi-alonso-liverpool-return-madrid-33217251

Offline Darth Vader

• Jr. Member
« Odgovori #655 : Siječanj 15, 2026, 22:06 »
Ja bi probao sa Alonsom,  meni osobno je on jako dobar trener , a to što je otišao iz Reala nije do njega nego do umišljenih zvjezda ...
Nekako imam osjećaj da je ionako on bio prvi pick nakon Kloppa , dali mu je stvarno bilo prerano,ili je htio ostati još u Leverkusenu da i sam vidi na čemu je ili je znao da ga za godinu dana čeka klupa Reala pa je odbio nas zbog toga to neznam , ali mislim da je on jako dobar izbor za nas .