Moguce, ja se slazem da nam apsolutno nasusno treba brzi igrac, krilo koje moze stvarat visak 1 na 1 odnosno donijet bar neku direktnost u igri i mislim da se to vidi i po tome koliko sansi stvori Frimpong sa svojim "primitivnim" driblinzima samo jer ima brzinu i zeli ic 1 na 1.
Ali velika je razlika u tome da Slot nije dobio sve sto je mozda htio i da nismo neke stvari najbolje odradili na ljeto i u tome da je poslusno pseto kojem se dovode igraci koje ne zeli i da nijedan bolji trener nece pristat na ovu varijantu koju imamo jer ako je tako onda 99,9% svih klubova na svijetu ima poslusna pseta na klupi buduci da u vecini situacija treneri ne dobiju bas sve sto zele. Jer ako je to logika onda je i Klopp bio poslusno pseto, jer ni on nije bas dobio svako ljeto sve sta je htio pa cak ni kad je sam preuzeo skoro svu kontrolu nad sportskim sektorom.
Mislim da si dovoljno pametan da shvatiš da postoji razlika kad ne dobiješ sve što želiš jer klub nema novca i ne dobiješ ono što ti treba kad klub čitavo ljeto gubi natežući se oko nekakvog napadača dok u isto vrijeme obrana škripi već drugu sezonu bez trećeg štopera i prodaješ startno lijevo krile bez ikakve namjere da mu dovedeš zamjenu. Ako se nije pobunio u takvoj situaciji, onda je poslušno pseto.
Čisto sumnjam da bi Enrique, Klopp, Conte, Mourinho, Zidane uopće pustili da ih klub dovede u takvu situaciju bez obzira što svi oni funkcioniraju s jasnom hijerarhijom iznad njih.
Posao koji je odrađen ljeto je super za dugoročne ciljeve, ali smo si kratkoročno pucali u oba koljena jer smo ušli u sezonu s daleko više mogućih stvari koje mogu poći po krivu nego da to ispadne kako treba. A kako vidimo, po krivu je pošlo sve što je moglo poći.
Možemo se sad tješiti da će plasman u LP biti sasvim zadovoljavajući cilj, ali tko god kaže da nije očekivao borbu za obranu naslova prvaka ljetos nakon potrošenih pola milijarde je veliki lažov.