Liverpool > Igrači
Ryan Gravenberch #38
zengy:
Full name: Ryan Jiro Gravenberch
Date of birth: May 16, 2002
Place of birth: Amsterdam, Netherlands
Height: 1.90m
Playing position: Midfielder
Former clubs: Ajax, Bayern
EXCL: Liverpool in negotiations with Bayern Munich for permanent signing of Ryan Gravenberch. Not guaranteed to happen but clubs discussing price + if finances right formal offer to follow. 21yo wants #LFC. #FCBayern would need to replace @TheAthleticFC
Evo nisam znao postaviti screen shot stariji sam covjek hahaha, pa kaskam za Virgilom. Kopirano od Ornsteina a na Instagramu sam vidio da je potvrdio i Paul Joyce.
Virgil:
--- Citat: zengy - Kolovoz 30, 2023, 19:11 ---EXCL: Liverpool in negotiations with Bayern Munich for permanent signing of Ryan Gravenberch. Not guaranteed to happen but clubs discussing price + if finances right formal offer to follow. 21yo wants #LFC. #FCBayern would need to replace @TheAthleticFC
Evo nisam znao postaviti screen shot stariji sam covjek hahaha, pa kaskam za Virgilom. Kopirano od Ornsteina a na Instagramu sam vidio da je potvrdio i Paul Joyce.
--- Kraj citata ---
:super
ma ja san mislia da je gento već stavio :lol
boo razzer:
--- Citat: zengy - Kolovoz 30, 2023, 19:11 ---EXCL: Liverpool in negotiations with Bayern Munich for permanent signing of Ryan Gravenberch. Not guaranteed to happen but clubs discussing price + if finances right formal offer to follow. 21yo wants #LFC. #FCBayern would need to replace @TheAthleticFC
--- Kraj citata ---
Gento otvaraj odmah temu! :rotfl
mihovil:
--- Citat: mashaka - Kolovoz 30, 2023, 18:09 ---https://www.capology.com/uk/premier-league/payrolls/
Evo po ovim izvorima smo peta ekipa u ligi šta se tiče plaća,...
...Kako bit zadovoljan transfer rokom kad su još uvijek u klubu Phillips, Matip i kad vidiš ovakvu obranu kakvu imamo. Kako bit zadovoljan rokom kad se prezadnji dan razgovara oče li prodat Salaha, umjesto da se gleda kako možemo još ojacat ekipu.
--- Kraj citata ---
Nisam bas pretjerano siguran u ove brojke, ja bi rekao da smo i dalje 4. ili 3. po placama, ali definitivno nismo 6. ili 7. i definitivno nisu Tottehnam i Newcastle ispred nas kako si znao nekad pisat. Nije sad toliko bitno, samo nisam bas sretan kad se tako razbacujemo necim sto je daleko od istine.
Al to ne znaci da sam zadovoljan rokom ili ista slicno da ne bi bilo, samo me zanimalo od kud te brojke...
gento:
--- Citat: gogec - Kolovoz 30, 2023, 18:46 ---Ma da.. ako ostane igrati će kup i ev EL.. steta da se i on i Bajcetic vraćaju nakon ozbiljnog izbivanja.. dok uhvate ritam..
--- Kraj citata ---
4 mjeseca je bio out. Sad se vratio treninzima.
--- Kraj citata ---
Iskreno, nije mi jasan ovaj potez ni s njegove, a ni s naše strane. Baš me zanima gdje i kako će ga klopp koristiti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju