Živi bili pa vidili...to jedino mogu reći...
Samo su mi smiješne te subjektivne stvari...jednog Hendersona se diže u nebo a Neymara ismijava...de nemoj me jebat
Zar uvijek moramo gledati nogomet sa neke druge,alternativne pozicije?Vjerovatno zbog naših osobnih frustacija...jer takvog talenta nemožemo privući pa ga ismijavamo,a od naših dečki radimo mega igrače...
Hvalimo naše,slažem se...ali stanimo na zemlju...
Nisam ni u jednom trenutku pokusao dat argument za to da je Hendo bolji igrac od Neymara, ili da je tehnicki bolji, talentiraniji, jer ga nema.
Niti sam pokusao reci da je Neymar los igrac i da nece uspjet, nikako. Samo sam htio reci da su mu nabijena mozda malo prevelika ocekivanja, a znas kako se kaze: "ko viskoko leti nisko pada", a kad je na tvojim ledima prakticki ocekivanje cijele zemlje i to tipa Brazil da ces ih odvest do naslova i bit njihov Messi, onda taj pad moze bit dosta bolan.
Samo zelim rec da je puno klinaca u Brazilu slovilo kao talentirani, ali ih je neki njihov put odveo do tog da nikad ne realiziraju taj potencijal, ima puno igraca koji su se cijeli zivot ostali igrati nogometa, pa nikad nisu postali ozbiljni igraci, a imali su itekakav potencijal, tu je stvar rada i truda koji se mora ulozit da bi se taj potencijal realiziro. Ako Neymar misli samo na talent poharat svijet, moze zaboravit nece uspjet.
Jos jedna stvar, sad ima 21 godinu, kad ce dolazit u Europu ce imat 23, tad vec klubovi ocekuju formiranog igraca koji ce moc i takticki odgovorit zahtjevima, a ne zaigranog klinca kojem treba prilagodba na europski nogomet, kao sto sam kazes zivi bili pa vidjeli sto ce se dogoditi...