Autor Tema: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi  (Posjeta: 64354 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Massone

• Hero Member
Odg: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi
« Odgovori #240 : Listopad 13, 2022, 12:16 »
Imamo temu za Mbappea. Ne spavate bezveze ovdje odmah razmišljam s kim se povezujemo.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #241 : Listopad 13, 2022, 12:32 »
Imamo temu za Mbappea. Ne spavate bezveze ovdje odmah razmišljam s kim se povezujemo.

When you're right, you're right. :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #242 : Listopad 13, 2022, 13:33 »
Mbappe generacijski igrac i likovi ga osudjuju i ne zele zbog ponasanja. Wtf? Kakve smo sve face gledali i trpili, ovaj je u rangu Haalanda.

Najbolje dovesti jos jednog tipa Hendersona. Ne izlazi vikendom iz kuce, cita knjige a kad ne trenira volontira u puckoj kuhinji.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #243 : Listopad 13, 2022, 13:36 »
Mbappe generacijski igrac i likovi ga osudjuju i ne zele zbog ponasanja. Wtf? Kakve smo sve face gledali i trpili, ovaj je u rangu Haalanda.

Najbolje dovesti jos jednog tipa Hendersona. Ne izlazi vikendom iz kuce, cita knjige a kad ne trenira volontira u puckoj kuhinji.

Henderson je osvojio LP i englesko prvenstvo, Mbappe nije. :neznam

Ali da, samo luđak ne bi želio Mbappea. :D

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #244 : Listopad 13, 2022, 14:01 »
Henderson je osvojio LP i englesko prvenstvo, Mbappe nije. :neznam

Mbappe je bio ključni igrač kad je Francuska osvojila Svjetsko prvenstvo, A Henderson je zamjena Philipsu u eng. reprezentaciji. :p
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #245 : Listopad 13, 2022, 15:32 »
Mbappe je bio ključni igrač kad je Francuska osvojila Svjetsko prvenstvo, A Henderson je zamjena Philipsu u eng. reprezentaciji. :p

Da nije, možda bi i Englezi nešto osvojili. A i računa se samo klupski nogomet. Tko repke shvaća ozbiljno? Pa i Pogba je osvojio SP.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #246 : Listopad 13, 2022, 15:52 »
Da nije, možda bi i Englezi nešto osvojili. A i računa se samo klupski nogomet. Tko repke shvaća ozbiljno? Pa i Pogba je osvojio SP.
Pa eto vidiš... čim je Pogba osvojio svjetsko prvenstvo potvrdio je da je bolji od Hendersona. :p
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #247 : Listopad 13, 2022, 16:02 »
Ja ne mogu vjerovati da se opet ozbiljno priča o Mbappeu. Ne znam jel mi gore kad su novinari "ozbiljni" oko toga ili mi na forumu.  :lol

Ne postoji svemir u kojem Mbappe završi u Liverpoolu. Jednostavno ne. Pa nema smisla puno ni naklapati o tome.

Offline graba1926

• Sr. Member
« Odgovori #248 : Listopad 13, 2022, 16:27 »

da bar dođe da vidite ko je lud!   :D
I'mnorracceptindat!

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #249 : Listopad 13, 2022, 17:53 »
Ja ne mogu vjerovati da se opet ozbiljno priča o Mbappeu. Ne znam jel mi gore kad su novinari "ozbiljni" oko toga ili mi na forumu.  :lol

Ne postoji svemir u kojem Mbappe završi u Liverpoolu. Jednostavno ne. Pa nema smisla puno ni naklapati o tome.

pusti decke nek se zabavljaju  :p

a dok se mbappe pakuje ajmo mi dovest nekog veznjaka da uhvatimo prikljucak u ligi  :kuler
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline markoj

• Hero Member
« Odgovori #250 : Listopad 13, 2022, 18:32 »
pusti decke nek se zabavljaju  :p

a dok se mbappe pakuje ajmo mi dovest nekog veznjaka da uhvatimo prikljucak u ligi  :kuler

Amen
Obožavam priče o novim krilima i napadačima dok nam sredinu drži osvajač epl i cla

Online Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #251 : Listopad 13, 2022, 19:43 »
Kylian Mbappé's entourage say it is now impossible for them to trust PSG again. (L'Éq)

Stize na zimu

Online Marijo

• Hero Member
« Odgovori #252 : Listopad 13, 2022, 22:33 »
Nitko normalan ne bi odbio igrača njegove kvalitete

S druge strane, ne želim igrača koji igra za nas a samo čeka mig iz Madrida da ide tamo i da se onda osjeća "betrayed" kad ga ne prodamo.

Isto tako, koliko god me Salah živcira, on mi je simbol ovog Liverpoola. Odreć ga se tek tako radi Mbappea...ne znam.

Da moram birat između Judea (s pretpostavkom da će se još razvijati) ili Mbappe...vjerojatno bi radije Judea
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #253 : Listopad 14, 2022, 12:26 »
Nitko normalan ne bi odbio igrača njegove kvalitete

S druge strane, ne želim igrača koji igra za nas a samo čeka mig iz Madrida da ide tamo i da se onda osjeća "betrayed" kad ga ne prodamo.

Isto tako, koliko god me Salah živcira, on mi je simbol ovog Liverpoola. Odreć ga se tek tako radi Mbappea...ne znam.

Da moram birat između Judea (s pretpostavkom da će se još razvijati) ili Mbappe...vjerojatno bi radije Judea

Salah je karakterno mirniji i zreliji igrač ali ako ima ikakve šanse za trampu i nadiplatu, nebi dvojio ni sekunde..
YNWA!!

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #254 : Listopad 14, 2022, 12:37 »
Salah je karakterno mirniji i zreliji igrač ali ako ima ikakve šanse za trampu i nadiplatu, nebi dvojio ni sekunde..

I Salah ima 30 a Mbappe niti 24 još uvijek. Mbappea sa 27 možeš prodati di god hoćeš, taman radio probleme a može ti pomoć da osvojis još titula i pravi bi odgovor bio Citiju za Haalanda. Drag je meni Salah ali činjenica jeste da je u blagom padu i bit će i dalje u blagom padu kako budu godine išle i zašto ne iskoristit neku trampu iako više manje ovamo svi oko ovog fantaziramo i daleko smo od neke realnosti.