Autor Tema: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi  (Posjeta: 61665 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Igrači koje bi gledao u LFC i rasprava o momčadi
« Odgovori #660 : Listopad 18, 2024, 08:05 »
New signing Savinho seems to have already overtaken Jack Grealish in the first team pecking order at Manchester City, leading to some serious question marks over his prospect of game time this season. He could be one of the most likely candidates for a sale if Manchester City need to make some sales before the end of the window.

Evo, tog konja bih odmah doveo.... msm, ne Savinha....
Ponovno se počelo o tome raspravljati, mada je Neville rekao nakon prošlog nastupa da bi samo budala prodala takvog igrača. Navodno mu ugovor važi do 2026. ako sam dobro zapamtio.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #661 : Listopad 18, 2024, 10:33 »
Meni Grealish nikad nije legao cisto zbog ne profesionalnih ispada, sto mu utjece na karijeru. Da se sredi u glavi, mozda. Ne govorimo o prime Ronaldinhou kojem je bilo dozvoljeno sve.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #662 : Listopad 21, 2024, 08:47 »
Meni Grealish nikad nije legao cisto zbog ne profesionalnih ispada, sto mu utjece na karijeru. Da se sredi u glavi, mozda. Ne govorimo o prime Ronaldinhou kojem je bilo dozvoljeno sve.

To stoji, ali nama fali nekakav mangup, tipa Bellamy, Skrtel... dobro imamo mi Nuneza, ali to nije taj tip igrača.
I ne vjerujem da bi nam Grealish pravio nered, prije bih rekao da bi napalio atmosferu u nekim trenucima. Trenutno nemamo takvog igrača.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #663 : Listopad 21, 2024, 09:02 »
Kad bi Trent otišao htio bih vidjeti Semeda iz Wolwesa kao zamjenu. Njihov daleko najbolji igrač.
Ni Grealish a ni Doku ga nisu mogli proći 1:1 . A i ofanzivno je vrlo brz, tehnički potkovan te opasan i okomit igrač.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #664 : Listopad 21, 2024, 09:09 »
Ne.

Vidjelo se i u Barci i u Portugalu da on nije razina kvalitete za ekipe koje igraju napadački nogomet. Defanzivno je dobar, al puno je važnije ono što bek donosi prema naprijed. Obzirom da je Trent jedan od glavnih kreatora u igri, treba tražiti igrača istih ili barem što je moguće sličnijih karakteristika.

Kimmich bi bio idealan  :love

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #665 : Listopad 21, 2024, 09:56 »
Ne.

Vidjelo se i u Barci i u Portugalu da on nije razina kvalitete za ekipe koje igraju napadački nogomet. Defanzivno je dobar, al puno je važnije ono što bek donosi prema naprijed. Obzirom da je Trent jedan od glavnih kreatora u igri, treba tražiti igrača istih ili barem što je moguće sličnijih karakteristika.

Kimmich bi bio idealan  :love

Koliko se sjećam, već smo bili i povezivani s Kimmichom.
https://www.liverpoolfc.com/news/arne-slot-makes-direct-contact-liverpool-target-joshua-kimmich-update-emerges
Evo pronašao sam.
Sumnjam da ako sada nije došao da će se predomisliti.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #666 : Listopad 29, 2024, 11:52 »
Randal Kolo Muani (25) could be allowed to leave PSG in January for as little as €40m. (L'Éq)

Za 40m bi ga uzeo.
Never miss a good chance to shut up.