Anketa

kada bi morao birati 2 od 3 pojačanja za velike novce izabrao bi kombinaciju:

CB + LB
19 (33.3%)
CB + CM (B2B)
20 (35.1%)
LB + CM (B2B)
18 (31.6%)

Ukupno Glasova: 57

Glasanje završeno: Srpanj 01, 2017, 12:59

Autor Tema: Ljetni transferi 2017 - spammara  (Posjeta: 315097 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
Odg: Ljetni transferi 2017 - spammara
« Odgovori #30 : Veljača 07, 2017, 10:54 »
@ww5t Pa više-manje se slažem s tvojim izborom, osim Lukakua za kojeg nema šanse da bi ga Everton nama prodao. Njega bi zamijenio Moratom, a ubacio bi tu negdje i Isca koji može igrati više pozicija.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #31 : Veljača 07, 2017, 10:56 »
LB: R. Rodriguez, Gaya
CB: Tah, Van Dijk
CM: Ruben Neves, Paredes, Dahoud
WF: Brandt, Lemar, Berardi, Bernardeschi, D. Costa
ST: Lacazette, Morata
« Zadnja izmjena: Veljača 07, 2017, 13:32 mrdokic911 »
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline Gambith

• Sr. Member
« Odgovori #32 : Veljača 07, 2017, 11:02 »
LB : Willems, Shaw
CB : Tah, Laporte
CM : Dahoud, Koke
W : Mbape,Brandt
ST: Williams, Werner

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #33 : Veljača 07, 2017, 11:11 »
Sve je to divno i krasno samo malo smijesno nadati se da  ce netko od njih izabrati Liverpool ili da ce nasa konkurencija prespavati transfer rok.
Recimo iskljucujuci to sto volim Liverpool
da sam igrac koji mogu birati cak i izmedju Tottenhama i Liverpoola  bih se tesko dvoumio iz jednostavnog razloga sto
Liverpool zaista osim Coutinha (koji mozda i ode na ljeto) nema igraca sa kojim bih pozelio igrati ili igraca sa kojim bih zelio djeliti svlacionicu.
Drugim rjecima direktni konkurenti  vec imaju kako tako poslozene momcadi i netreba im 3-4godine + 5-6-7igraca da bi krenuli u ravnopravnu borbu za top 4.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #34 : Veljača 07, 2017, 11:14 »
Sve je to divno i krasno samo malo smijesno nadati se da  ce netko od njih izabrati Liverpool...
Jep, potpuno je smijesno misliti da bi netko iz Leverkusena, SPortinga, Valencie, Gladbacha dosao u Liverpool  :roll

Online Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #35 : Veljača 07, 2017, 11:28 »
Polušali smo s razvitkom mladih igrača što dovođenjem, što kroz akademiju - nije prošlo.

Pokušali smo igrati po pravilu FFP - nije prošlo.

Vreme je da isprobamo novi recept kojeg primjenjuju većina uspješnih premijer ligaša - a to je da okupamo željene igrače u besramno mnogo novca.

Marijo je naveo već recept poslovanja Citya, dovođenje Teveza, dovođenje Robinha. Chelsea je napravio isti posao jos prije 13 godina, United radi istu stvar već par sezona, iako s mnogo manje uspjeha.

Arsenal i dalje se klati između ta dva pristupa, što ih opet stavlja u istu poziciju svake sezone. Dovoljno dobri za 4 mjesto, nedovoljno dobri za bilo što drugo.

Većina imena se ponavlja, igraj agresivno na tržištu i kupi jednom ime neko oko kojeg ćeš lakše izgraditi ostatak momčadi. Sumnjam da je nekom želja da igra sa Hendersonom, Lallanom ili Canom.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #36 : Veljača 07, 2017, 11:34 »
Vreme je da isprobamo novi recept kojeg primjenjuju većina uspješnih premijer ligaša - a to je da okupamo željene igrače u besramno mnogo novca.
Zanimljivo kako taj pristup koriste upravo oni klubovi koji su bogatiji od nas :hm

Ako je taj pristup tako jednostavan i s njim je tako lako doc do uspjeha ne znam zasto ga ne isprobaju Everton, Southampton ili Palace. Nitko me ne moze uvjeriti da oni ne zele titulu ili LP, pa nisu valjda tako glupi.

To sto smo jednom nesto pokusali krivo ne znaci da od toga trebamo odustat, samo trebamo ispraviti greske koje smo radili. Ako zelis istrcat marathon i krenes prvih 5km u punom sprint i nakon toga umres neces rec da je nemoguce istrcat marathon, drugi put ces malo pametnije ga trcati.

Online Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #37 : Veljača 07, 2017, 11:46 »
Zanimljivo kako taj pristup koriste upravo oni klubovi koji su bogatiji od nas :hm

Ako je taj pristup tako jednostavan i s njim je tako lako doc do uspjeha ne znam zasto ga ne isprobaju Everton, Southampton ili Palace. Nitko me ne moze uvjeriti da oni ne zele titulu ili LP, pa nisu valjda tako glupi.

To sto smo jednom nesto pokusali krivo ne znaci da od toga trebamo odustat, samo trebamo ispraviti greske koje smo radili. Ako zelis istrcat marathon i krenes prvih 5km u punom sprint i nakon toga umres neces rec da je nemoguce istrcat marathon, drugi put ces malo pametnije ga trcati.

Razlika između nas i nabrojanih klubova, je taj što smo mi ipak bliži "bogatijim klubovima od nas" nego što nas stavljaš u isti koš sa Evertonom ili Palacom.

Ako si 5 najbogatiji klub u Engleskoj i ukoliko se nalaziš u top 10 u Europi, za pretpostaviti je da možeš ponuditi nešto više novca od uobičajnom poslovanju.

Ovakvim pristupom kakvim sad idemo, nećemo ugledati titulu još 10 godina, ako i tad. I nije ovo prvi put da Liverpool pravi krive korake, problem je taj što Liverpool ne uči na svojim greškama, već pravi proces rekonstrukcije svakih 3 do 4 godine, i to svaki put izgleda isto.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #38 : Veljača 07, 2017, 11:51 »
Razlika između nas i nabrojanih klubova, je taj što smo mi ipak bliži "bogatijim klubovima od nas" nego što nas stavljaš u isti koš sa Evertonom ili Palacom.

Ako si 5 najbogatiji klub u Engleskoj i ukoliko se nalaziš u top 10 u Europi, za pretpostaviti je da možeš ponuditi nešto više novca od uobičajnom poslovanju.

Ovakvim pristupom kakvim sad idemo, nećemo ugledati titulu još 10 godina, ako i tad. I nije ovo prvi put da Liverpool pravi krive korake, problem je taj što Liverpool ne uči na svojim greškama, već pravi proces rekonstrukcije svakih 3 do 4 godine, i to svaki put izgleda isto.
Ali zar ne vidis uzorak, sam si ga naveo:
United, Chelsea i City imaju strategiju bacanja lude love na igrace. Onda dolazi Arsenal, bas je zanimljivo kako se oni "klate izmedu dva pristupa", ne rade to jer su glupi, nego jer ne mogu financijski pratit ove iznad sebe. Isto kao sto ih ni mi ne mozemo pratiti, kao ni Tottenham, zato je nasa nuznost drugacija strategija.

Ne ucimo na greskama? Nakon Rodgersa smo doveli vjerojatno najpozeljnijeg trenera svijeta u tom trenutku a ne recimo Howea, meni se cini da smo tu ipak nesto naucili  :hm

Necu sad ovdje duljit, budem danas napisao nesto u onu temu koju je krpa otvorio pa mozemo tamo kasnije nastavit raspravu.

Online Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #39 : Veljača 07, 2017, 11:59 »
Ali zar ne vidis uzorak, sam si ga naveo:
United, Chelsea i City imaju strategiju bacanja lude love na igrace. Onda dolazi Arsenal, bas je zanimljivo kako se oni "klate izmedu dva pristupa", ne rade to jer su glupi, nego jer ne mogu financijski pratit ove iznad sebe. Isto kao sto ih ni mi ne mozemo pratiti, kao ni Tottenham, zato je nasa nuznost drugacija strategija.

Ne ucimo na greskama? Nakon Rodgersa smo doveli vjerojatno najpozeljnijeg trenera svijeta u tom trenutku a ne recimo Howea, meni se cini da smo tu ipak nesto naucili  :hm

Necu sad ovdje duljit, budem danas napisao nesto u onu temu koju je krpa otvorio pa mozemo tamo kasnije nastavit raspravu.

Pogledaj dalje od Kloppa i djelovanje kluba u prijašnjim godinama, od posljednje sezone Beniteza od danas. Svakih par godina ista rekonstrukcija, isti krivi koraci, ista obećanja. A najbolje rezultate u prvenstvu smo ostvarivali kada smo igrali samo prvenstvo.

Ne znam baš koji je pravi razlog ovakvog poslovanja Arsenala, ali sumnjam da su novci u pitanju. Koliko god slušam njihove priče, novci se nikad nisu činili problem, e sad kakvo je zapravo stanje na relaciji Wenger i Uprava, nebi znao.

Ali kada znaš da ti je klub (pri tome mislim na nas) težak 1, 54 milijarde dolare, i da je prošle godine ostvario prihod od 471 milion dolara, i da se stalno širi van terena, stvarno dobijaš sliku da je Liverpool na crkavici i da ne može si priuštiti top klasu igrača.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #40 : Veljača 07, 2017, 12:03 »

Ne znam baš koji je pravi razlog ovakvog poslovanja Arsenala, ali sumnjam da su novci u pitanju. Koliko god slušam njihove priče, novci se nikad nisu činili problem, e sad kakvo je zapravo stanje na relaciji Wenger i Uprava, nebi znao.

Ali kada znaš da ti je klub (pri tome mislim na nas) težak 1, 54 milijarde dolare, i da je prošle godine ostvario prihod od 471 milion dolara, i da se stalno širi van terena, stvarno dobijaš sliku da je Liverpool na crkavici i da ne može si priuštiti top klasu igrača.
Kako im nisu novci problem? Prvo dok su imali kredit za stadion su morali sve prodavati, pa onda kad je to zavrseno su mogli napokon kupovat igrace i iskoristili su to da kupe Ozila i Alexisa (koji su na manjim ugovorima nego sto Coutinho ima s novim ugovorom kod nas),ali sad opet nemaju dovoljno love da produze obojicu i da im daju koliko bi oni htjeli pa moraju birat izmedu njih 2.

Mi smo u super poziciji financijski, stvarno jesmo, nismo na crkavici, problem je samo sto smo mi 8. u Europi a 5. u Engleskoj, to je sva ironija. Mi jesmo u dobroj poziciji, samo su nasa 4 konkurenta u (puno) boljoj situaciji.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #41 : Veljača 07, 2017, 12:05 »
Jep, potpuno je smijesno misliti da bi netko iz Leverkusena, SPortinga, Valencie, Gladbacha dosao u Liverpool  :roll

Naravno da nije smjesno vec je presmjesno,
sa Liverpoolom ti je jedino sigurno da nista nije sigurno a ovi klubovi sto si naveo nisu za podcjenjivanje i ismijavannje,sve klubovi sa dugom i bogatom povjescu i sa iznimno kvalitetnim pojedincima koji su nekad znojili njihov dres.

I pricaj ti sto hoces Liverpool je blize Leverkusenu Sportingu Valenciji Gladbachu nego Bayernu Barci Realu Chelseu Mcity i ostalim iz vise klase.
Nekad bilo sad se spominjalo.

Polušali smo s razvitkom mladih igrača što dovođenjem, što kroz akademiju - nije prošlo.

Pokušali smo igrati po pravilu FFP - nije prošlo.

Marijo je naveo već recept poslovanja Citya, dovođenje Teveza, dovođenje Robinha. Chelsea je napravio isti posao jos prije 13 godina, United radi istu stvar već par sezona, iako s mnogo manje uspjeha.

Arsenal i dalje se klati između ta dva pristupa, što ih opet stavlja u istu poziciju svake sezone. Dovoljno dobri za 4 mjesto, nedovoljno dobri za bilo što drugo.

Većina imena se ponavlja, igraj agresivno na tržištu i kupi jednom ime neko oko kojeg ćeš lakše izgraditi ostatak momčadi. Sumnjam da je nekom želja da igra sa Hendersonom, Lallanom ili Canom.

:amen
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Online Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #42 : Veljača 07, 2017, 12:22 »
Kako im nisu novci problem? Prvo dok su imali kredit za stadion su morali sve prodavati, pa onda kad je to zavrseno su mogli napokon kupovat igrace i iskoristili su to da kupe Ozila i Alexisa (koji su na manjim ugovorima nego sto Coutinho ima s novim ugovorom kod nas),ali sad opet nemaju dovoljno love da produze obojicu i da im daju koliko bi oni htjeli pa moraju birat izmedu njih 2.

Mi smo u super poziciji financijski, stvarno jesmo, nismo na crkavici, problem je samo sto smo mi 8. u Europi a 5. u Engleskoj, to je sva ironija. Mi jesmo u dobroj poziciji, samo su nasa 4 konkurenta u (puno) boljoj situaciji.

Sad sam pričao sa kolegom navijačem Arsenala, i kaže mi da je čitao da u blagajni imaju preko 150 miliona eura za pojačanja. Rekao bih da je kod Ozila i Alexisa bitnije postizanje rezultata nego sto je to pitanje novca... Arsenal stagnira na istom već godinama.

Ok 5. smo, ali da li je to uistinu tolika velika razlika izmedju nas i ostalih. Manchester je uistinu iznimka, teški su 3,45 milijardi dolara, uz 700 miliona lanjskog profita.

Razlika između drugog Arsenala i nas je u 500 miliona dolara, a u lanjskom ostvarenom profitu je 50 miliona. Opet napominjem nisam upoznat s njihovim poslovanjima van terena, ali nekako mi se čini da će se dobit i smanjiti s našom novom tribinom.

Al ajde da ne dužimo, ti imaš svoje viđenje, ja svoje.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #43 : Veljača 07, 2017, 12:59 »
LB: gaya, amavi
CB: howedes, laporte
CM: rabiot, kovacic
WF: brandt, inaki williams, costa
ST: lacazette
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Online MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #44 : Veljača 07, 2017, 13:12 »
Zanima me jel i sada vlada ona misao da Van Dijk ne bi imao mjesta u našoj prvoj postavi, i da ga ne bi uzimali ni kao trećeg stopera.