Autor Tema: Ljetni transferi 2017 - SAMO I ISKLJUČIVO VIJESTI  (Posjeta: 5156 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online Massone

• Hero Member
Ljetni transferi 2017 - SAMO I ISKLJUČIVO VIJESTI
« : Kolovoz 09, 2017, 14:58 »
Tamo vam je tema za plakanja i svađe, ovdje lijepite objave sa tweetera, objave raznih portala (nije bitno kojih), ali je bitno da navodite izvore, a ne neki tekst na engleskom i to je to.

Zoky, ajd probaj ovo stavit na sticky do kraja mjeseca, barem 20 dana do kraja roka da vidimo kako će ovo funkcionirat. Ako ne bude bilo dobro nećemo ovo radit više, al mislim da će mnogi podržat ovu temu.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
Odg: Ljetni transferi 2017 - SAMO I ISKLJUČIVO VIJESTI
« Odgovori #1 : Kolovoz 09, 2017, 16:14 »
Podržavam, ali mislim da smo već jednom imali razdvojbu - vijesti/naklapanja, ali da jednostavno nije funkcioniralo. Ti ćeš prenijeti neki tweet, ja ću te ovdje citirati i nešto komentirati, mihovil će mi napisati da sam glup, ja njemu da mu noge smrde, a neće biti nikoga od modova da odmah to prebacuje u spamaru i sve će nastaviti po starom.

Tema bi morala biti zaključana, a da pristup i pravo djeljenja informacija imaju samo moderatori.
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #2 : Kolovoz 09, 2017, 16:38 »
 :super

Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Captain Fantastic

• Hero Member
« Odgovori #3 : Kolovoz 09, 2017, 20:32 »
Zoky moze dati pravo na pisanje dvojici, trojici, recimo Genti i jos 1-2 volontera.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #4 : Kolovoz 09, 2017, 20:40 »
Nije lose pokusati ovo. Ono koliko sam ja primjetio i treiler je uz gentu dosta brz na twitter objavama.. No kako god, podrzavam prijedlog.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #5 : Kolovoz 09, 2017, 23:33 »
GLOBO:

Liverpool have sent a representative to scout #Grêmio star #Luan against Godoy Cruz tonight. His price-tag is around €20M.

Grêmio's president Romildo Bolzan has told #Liverpool that if they're to have Luan, they'll need to act fast, as Spartak have made an offer.

Rangnick: "Next season, #Keita 🇬🇳 has the option to go. I expect him to play a strong season. Then the big clubs will be interested in him."

Rangnick: "We always said that if a player develop faster than our club, then he will leave us." #Keita 🇬🇳
« Zadnja izmjena: Kolovoz 09, 2017, 23:40 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #6 : Kolovoz 10, 2017, 08:42 »
Zoky, ajd probaj ovo stavit na sticky do kraja mjeseca

Sticky je.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7 : Kolovoz 10, 2017, 18:22 »
Van Dijk is the priority & it will go to the wire. Liverpool know they would pay a premium due to a deterioration in relations. (Paul Joyce)

Liverpool need RB Leipzig to change their stance on Keita for that deal to happen this summer, which is unlikely. (Paul Joyce)

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #8 : Kolovoz 10, 2017, 18:31 »
Briši.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #9 : Kolovoz 10, 2017, 23:35 »
Van Dijk is desperate to move to #LFC, but with Saints digging in that saga looks set to drag on towards deadline day. (@JamesPearceEcho)

Klopp wants quality rather than quantity. It's his decision not to pursue alternative options to either Keita & Van Dijk. (@JamesPearceEcho)

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #10 : Kolovoz 11, 2017, 11:37 »
Southampton have yet to receive any offers for want away defender Virgil Van Dijk.
.
Liverpool, Chelsea & Man City have all been linked with Van Dijk but there has been no offer, even after the transfer request.
.
Whether Southampton's stance would change if Van Dijk holds firm & an offer of £60m or more comes in remains to be seen.
.
Saints don’t feel Van Dijk’s request has changed anything, as they felt he had made it clear he wanted to leave anyway.
.
[ Adam Leitch, Southern Echo ]
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline barun1892

• Hero Member
« Odgovori #11 : Kolovoz 11, 2017, 12:15 »
Liverpool are stepping up their interest in Gremio's Brazilian forward Luan, dubbed 'the new Ronaldo'. (Source: Daily Mirror)

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #12 : Rujan 01, 2017, 09:47 »
Ponovno fini pokušaj ali nema nade dok nema discipline i malo dobre volje
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!