Anketa

kada bi morao birati 2 od 3 pojačanja za velike novce izabrao bi kombinaciju:

CB + LB
19 (33.3%)
CB + CM (B2B)
20 (35.1%)
LB + CM (B2B)
18 (31.6%)

Ukupno Glasova: 57

Glasanje završeno: Srpanj 01, 2017, 12:59

Autor Tema: Ljetni transferi 2017 - spammara  (Posjeta: 314973 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Ljetni transferi 2017 - spammara
« : Veljača 01, 2017, 21:08 »
Brandt is Klopp's number one target this summer, and he will be hoping he can strengthen with one of Germany's best young prospects. (Echo)
Never miss a good chance to shut up.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
Odg: Ljetni transferi 2017 - spammara
« Odgovori #1 : Veljača 01, 2017, 21:16 »
a kad nas odjebe, bit ce nam dobar i nathan redmond
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2 : Veljača 01, 2017, 21:22 »
a kad nas odjebe, bit ce nam dobar i nathan redmond

A Zaha kao druga opcija.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #3 : Veljača 01, 2017, 21:25 »
A Zaha kao druga opcija.

Da Zaha. Bude i Zaza dobar.  :D

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #4 : Veljača 02, 2017, 08:37 »
A Zaha kao druga opcija.

Da Zaha. Bude i Zaza dobar.  :D

i zaha i zaza su cudo al imaju jedan problem. ne igraju u southamptonu
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #5 : Veljača 03, 2017, 12:35 »
The agent of Atalanta midfielder Franck Kessie has confirmed contact with several Premier League clubs.

Kessie is expected to be on the move this summer.

“We have a lot of interest from the Premier League. Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City and Arsenal," agent George Atangana told Calciomercato.com.

“I cannot say at this stage how much he will cost but we are talking about one of the best young players in the world. But for us the most important thing is that the technical project is the right one for him."

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #6 : Veljača 03, 2017, 14:16 »
Moze,ali nikako ne smije onda bit jedini veznjak kojeg bi doveli  :hm
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline STO%

• Sr. Member
« Odgovori #7 : Veljača 04, 2017, 11:22 »
Gledo sam ga na kupu nacija.. prosjecan igrac.. nis posebno
mrkdokic, treiler, El Rey, Magic Rat

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #8 : Veljača 04, 2017, 23:25 »
Sve mi se više čini da će Klopp napraviti pravu čistku na ljeto. Riješio se on već dosta igrača prošle godine, međutim vjerujem da je odlučio dati priliku pojedincima da mu kroz ovu sezonu dokažu kako zaslužuju mjesto u momčadi. Nisam siguran da će to uspjeti, pogotovo ako se nastavi s ovakvim igrama do kraja sezone.

Lucas, Moreno, Sturridge, Can, Mignolet, Lovren - rekao bih da je svima situacija upitna (Lucas gotovo sigurno napušta klub, ističe mu ugovor). Nadam se da će ovi bezmudi odigrati nešto u preostalih 14 utakmica. Više se ne mogu vaditi na umor, sad imaju po tjedan dana između kola.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline rosso per sempre

• Newbie
« Odgovori #9 : Veljača 04, 2017, 23:49 »
Staviti vlasnike, upravu i trenera za stol i dogoviriti se kako dalje... da se to trebalo napraviti davnih dana je al sta je tu je   
Jasno je ko dan da na ljeto necemo dovodit igrace kakve bi mi zeljeli jer za takve igrace treba dobrano posegnuti u dzep sto bojim se da nismo spremni.. ( ako zelite nekog dostojnog napadaca onda pljunite jebenih 60 milja za aubameyanga i izuj ga placom iz cipela, cisto primjera radi), ukoliko nisi spreman trositi toliko onda ulozi u jebeni skauting i kupuj mlade i perspektivne igrace kao sto to radi sevilla ili neki drugi normalan klub... Jednostavno tesko mi se pomiriti da si propustio dovesti llorisa, ousama dembelea, vertongena,van dajka i slicne a isro si 30 milja za jebenog wajnalduma ili lovrena.. Sta radi nas skauting  da mi nikad ne vidimo takve igrace.. Zar je zaista netko tko radi u takvom klubu tipa liverpool mislio da ce lovren biti stup obrane??

Offline mario1987

• Sr. Member
« Odgovori #10 : Veljača 05, 2017, 11:10 »
Cistka nam najmanje treba sad jel ova ekipa nije toliko losa da se to mora napraviti to smo vidjeli prije nove. Nama trebaju pojacanja, ja se nadam da je ovo lekcija koju je Klopp naucio da nemoze sa ovako tankim kadrom izgurati premiership.

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #11 : Veljača 05, 2017, 14:55 »
Liverpool way - mogli bi mi po dvojac M Citya Hart i Aguero 

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #12 : Veljača 05, 2017, 15:06 »
Klub će garant napustiti svi iole stariji igrači koji su sada na nekakvim klošarskim posudbama, dakle Marković, Sakho, Wisdom, Flanagan, Bogdan, uz njih sigurno idu i Lucas, Randall, Stewart, a očekujem i Ings, Moreno, možda i Sturridge te Can ako ne produlji ugovor. Dakle vjerujem da ćemo opet prodati desetak igrača od kojih ćemo nešto i zaraditi.

Klopp je zasad nekakvih 20 milijuna funti u plusu što se tiče transfera, vjerujem da ćemo od ovih gore nabrojanih uhvatiti još 20-30 tako da će biti novaca za pojačanja, mislim da će Klopp dobiti potporu vlasnika jer će ovo biti ključno ljeto (znam, svako je).
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline The Lord

• Sr. Member

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #14 : Veljača 06, 2017, 17:27 »
Mogli bi po Moratu na ljeto , u Madridu je nezadovoljan,
zatim Isco, James, malo skočit do Monaca jer i tamo ima zanimljivih igrača, ....

Ima igrača koji u velikim klubovima ne igraju i nisu se snašli koji bi s dobrom plaćom došli .
Ako već ne možemo po one top igrače ima onih klasu ispod po koje možemo i moramo.
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥