Anketa

1= loš odabir trenera; 5= vrhunski odabir trenera

1
2
3
4
5

Autor Tema: Arne Slot  (Posjeta: 24689 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marijo

• Hero Member
Odg: Arne Slot
« Odgovori #510 : Rujan 16, 2024, 09:14 »
Staru istrošenu momčad? Ne bi sad baš tako rekao jer imamo samo 5 igrača u rosteru starijih od 30
Alisson 31
Virgil 33
Roberston 30
Endo 31
Salah 32

Ja baš mislim da nama fali kvalitetnih, iskusnih igrača u rasponu 27-30 godina koji su navikli bit vođe i pobjeđivati u velikim utakmicama
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #511 : Rujan 16, 2024, 10:27 »
Relativiziras stvar. I to tesko. Kad napises da je Klopp preuzeo momcad koja se sezonu prije borila za naslov je vec u startu u potpunosti krivo jer smo sezonu prije zavrsili ko zadnji jadnici sa sest komada od Stokea u zadnjoj utakmici sezone daleko od Lige prvaka i bili smo u teskom rasulu nakon sto su nas napustili Suarez i odmah potom Gerrard koji nije vise igracki bio na nivou, ali nije potrebno reci koliki mu je znacaj na svaki drugi nacin bio u svlacionici i samom klubu.
Naprosto je neshvatljivo (bar meni) da ne vidis koliki je Kloppov znacaj bio. I napisati da ne znas koja je razlika od ekipe koju je preuzeo Klopp i ove sada mi je neshvatljivo. A opcenito gdje se klub nalazi sada i gdje je bio 2015-te je stvarno smijesno usporedjivati. Glorificirati Kloppa jer nas je vratio na nogometnu mapu i jer smo pod njime igrai 3 finala Lige prvaka, bili jedini klub koji se godinama uz bok borio vjerojatno i najmocnijoj ekipi u povijesti premier lige je meni osobno stvarno smijesno i tuzno u isto vrijeme. Ali eto, to je u ocima pojedinaca glorificiranje Kloppa i tako jedna Liga prvaka i jedna premierliga (koju je covjek osvojio nakon sto 30 godina nismo znali sta to znaci). Jer sta? Trebali smo biti City jel pa bi onda bio odlican trener?
Jasno mi je da svatko stvari gleda na svoj nacin, ali malo realnosti ne škodi..  B-)

:amen

Ovo podjebavanje za dva naslova i glorificiranje mora bit neka teska zajebancija koju nitko osim ljudi iz BiH ne shvaca. Ili to ili potpuno pomracenje uma. Kao da smo prije toga od osnutka PL bili prime United koji je svake sezone osvajao naslove iz godine u godinu. Klopp je skoro svake sezone igrao neko finale, u dva navrata ostao bez naslova sa preko 95 bodova, i onda ljudi imaju "obraza" da napisu da ga se glorificira radi dva osvojena naslova. SRAMOTA.

Da se vratim na Slota i zasto ne vjerujem da ce Slot uspjeti napraviti ista ove sezone, je jednostavno zbog iskustva koje je do sad stekao, tima koji je nasledio i nacina na koji vodi igru.

Kloppu je trebalo vremena da se resi igraca koje mu se nisu uklapale u viziju koju je imao, kao i da dovede one za koje je smatrao da ce mu pomoci u ostvarenju te vizije.

Slot ce trebati isto to. Svoje igrace koji ce moci ostvariti njegovu viziju. Za sad doveli smo samo Chiesu sto je premalo i pretanko. Trebat cemu vremena da ostvari rezultate. Hoce li uspjeti uskladiti sve i ostvarti nesto vreme ce reci. Za sad sam pesimistican po tom pitanju.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #512 : Rujan 16, 2024, 10:55 »
Plus, Klopp je imao jedan luksuz koji Slot vjerojatno neće imati, a to je prodaja Coutinha s kojom je digao lovu za kupiti top igrače za svoju viziju.
Mi sad nemamo nikog u takvoj situaciji, top igračima će ili isteći ugovor pa će otići tako ili će biti prestari za dignuti tako veliku lovu. A gotovo sigurno neće dobiti drugim načinom tolika sredstva da se od njih kupe top igrači za neku svoju viziju. A za natjecati se za vrh sa Cityem je to definitivno potrebno, rekoa bih čak i nakon što ode Guardiola.

Jbg, tu smo di smo, tu ćemo i biti i treba se pomiriti s tim. Slot će po meni biti trener koji će nas redovno plasirati u LP i to je to, eventualno pokoji kup. I neću tu njemu imati nikakvu zamjerku jer je sustav oko njega tako složen da će se teško maksimum dignuti iznad toga.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #513 : Rujan 16, 2024, 11:21 »
Kloppov mandat na klupi Liverpoola bi podijelio u dvije faze. Jedna faza je bila apsolutno vrhunska, a druga faza nije bila dobra. Samim njegovim dolaskom u jesen 2015.  mu je doslovce trebalo jako malo vremena da unese tu svoju ludo pozitivnu energiju i nakon mjesec dana smo već izgledali dosta ozbiljnije na terenu, na kraju do nikakve sezone došli do toga da igramo zanimljiv nogomet sa polovnjacima i dođemo do finala Europa lige. Ljeto 2016. zapravo započinje ta izgradnja novog tima, igrali smo jako dobro, napokon se plasirali u Ligu prvaka, ali isto ako se sjetite gubilo se tad i protiv Swansea doma i Palacea i Hulla i sličnih protivnika. 2018, 2019, 2020 je bila fantazija, apsolutni vrhunac Kloppovog Liverpoola, napokon je poslužio sve kockice i stvorio mašinu koja je bila u top 3 kluba u Europi. Za stvorit tako nešto tako velikom treneru je isto bilo potrebno 2, 3 godine rada, ulaganja.
Nakon te famozne 2020. počeli su se radit loši potezi, Klopp se počeo petljat u poslove izvan njegove domene, valjda je sam sebi dao za pravo, vidi osvojio sam vam titulu nakon 30 godina, sad ja odlucujem. Edwards odlazi i kreću redom loše odrađeni transferi Thiago, momčad koja je baš u tom periodu trebala pojačanja da zadrži isti nivo i krene u pohode dalje je zaostala. Puno preglupih poteza od davanja novog ugovora Origiju, ne predavanje na vrijeme igrača ala Keita, Ox, do kraja vjerovanje već potrošenim igračima, do prodaje Manea i dovođenja Nuneza kojeg je samo Klopp vidio u svojim kombinacijama nakon njegove dvije dobre tekme protiv nas. Bila je ta sezona 21/22 gdje smo valjda iskoristili zadnje atome snage iz te ekipe tada i bili smo jako blizu da uzmemo 4 titule, i eto tu mi ostaje žal da nismo barem ligu uzeli. Sezona 22/23 je bila apsolutna katastrofa i promasaj i već se tu Klopp trebao pokupiti. Ovako je napravio manji rebuilding ekipe prošlo ljeto i ostavio sve tokom prošle sezone, šta nema veze s vezom i tu nas je poprilicno ukopao. Jednostavno dojma sam da ni Szoboszlai ni Gravenberch neće nikad biti ono šta mi od njih očekujemo da će biti, a vrijeme polako prolazi stožernih igračima. Sve ovo u nasljeđe je dobio Slot, po meni jedan jako jako talentiran i perspektivan trener ali kojemu treba vrijeme i podrška. Događat će se ove godine razna posrtanja ali vjerujem da smo i dalje dovoljno jaki da ćemo izboriti minimalan cilj a to je plasman u ligu prvaka. Iduće ljeto očekujem velike poslove, nije da mi nemamo novce i da vlasnici neće dat, a u krajnjem slučaju puno bolje radimo sad izlazne transfere i samo postojanje je Edwardsa u klubu meni daje zalog za optimizam . Treba ovu sezonu istrpit a ne pljuvat. Doći će naše vrijeme opet, što posto sam uvjeren.

Offline mario1987

• Sr. Member
« Odgovori #514 : Rujan 16, 2024, 14:43 »
Nit je ona momčad imala ikakve temelje, nit je Klopp osvojio samo 2 trofeja, a bogme se mora gledati i kako su te sezone izgledale i zašto se ima "samo 2 trofeja" iako se ima puno više. Tko zna, ako pravne službe odrade svoj posao, imat će ih dosta više (iako sumnjam u to jer je previše umiješana politika). Danas im počinje suđenje.

ALI da nogomet nisu samo trofeji dokazuje i povijest. Po mnogima "3 najbolje reprezentacije ikad", Mađarska 54., Nizozemska 74., i Brazil 1982. niti jedna nije bila prvak. Brazil nije došao ni do finala. Sacchi i njegov Milan su uzor mnogim trenerima. Osvojili su 1 prvenstvo, 1 kup i 2 LP u 5 godina koje je Sacchi proveo ondje. Capello, koji ga je naslijedio, je osvojio 4 prvenstva, 3 kupa i 1 LP u 4 godine. Nikad nisam čuo niti jednog današnjeg trenera da spominje Capella. Pep Guardiola ima 72% pobjeda kao trener Barcelone. Osvojio je 3 lige u 4 sezone, 2 kupa i 2 LP. Luis Enrique ima 76!!! % pobjeda, 2 lige u 3 sezone, 3 kupa i 1 LP. Tu su negdje po uspjesima s obzirom na period, a čak se Pepu može staviti na leđa to što se njegovoj Barci sudi za plaćanje sucima i 2 jako dvojbene tekme koje su ih oba puta dovele do osvajanja LP. Svejedno, nikad nisam čuo da je Enrique nekome trenerski uzor. Za Pepa se može reći da je kreirao cijelu novu trenersku kulturu.

Ovo da Slotu treba vremena, definitivno. Meni se sviđa i sviđaju mi se njegove ideje. Od ove sezone ne očekujem previše i odmah bi potpisao 4.(5.) mjesto koje će voditi u LP. Nek dobije iskustva, neka vidi što može iskoristiti od ekipe i ajmo graditi/nadograditi nešto novo.

:dobarpost

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #515 : Listopad 02, 2024, 10:05 »
https://x.com/DaveOCKOP/status/1841215351612457395?t=_Q_RWc-U31GS8O96znQ-vQ&s=19

Ako nista stvarno je osvjezenje vidjeti trenera koji ne laze svoje igrace

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #516 : Listopad 02, 2024, 10:59 »
https://x.com/DaveOCKOP/status/1841215351612457395?t=_Q_RWc-U31GS8O96znQ-vQ&s=19

Ako nista stvarno je osvjezenje vidjeti trenera koji ne laze svoje igrace

Je da, vidjet cemo hoce li se tako odnositi i prema vlasnicima.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #517 : Listopad 02, 2024, 12:12 »
Ma bez veze.
Ovakve odgovore mogu i ja dati i bilo tko od nas.
Ali bolje i to nego ""We must improve", pa dobiješ 7 komada.  :)

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #518 : Listopad 02, 2024, 12:21 »
Je da, vidjet cemo hoce li se tako odnositi i prema vlasnicima.
Zna se kome je šef, nije vlasnicima.

Bar ne moramo slušati bajke da je jeb.ena krampa Chamberlain neka super klasa

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #519 : Listopad 02, 2024, 13:15 »
Zna se kome je šef, nije vlasnicima.

Bar ne moramo slušati bajke da je jeb.ena krampa Chamberlain neka super klasa

Ne mislim na to, vec kad ne bude "novca" za pojacanja i sl. hoce li uspjeti reci nesto ili ce poput Kloppa imat sjajan odnos i najbolji vlasnici ikad.

Rafa je bar tu imao muda da prozive kad je morao. Sto kod nas, sto u Newcastleu.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #520 : Listopad 02, 2024, 13:21 »
Ne mislim na to, vec kad ne bude "novca" za pojacanja i sl. hoce li uspjeti reci nesto ili ce poput Kloppa imat sjajan odnos i najbolji vlasnici ikad.

Rafa je bar tu imao muda da prozive kad je morao. Sto kod nas, sto u Newcastleu.
Nešto je trulo u kolektivu ako se preskače hijerarhija odozgo ili odozdo.

Vlasnik nema što govoriti treneru dok god postoje Predsjednik uprave i Sportski direktor. Na isti način treba uspostaviti direktivu odozdo.

Čim se jedna osoba u lancu preskače, ili je nesposobna za obavljanje posla ili joj se sapunja daska.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #521 : Listopad 02, 2024, 14:10 »
Pa mozda su i imali sjajan odnos i najbolji vlasnici su bili :D
Rekao bi da je perspektiva trenera ipak bolja od perspektive navijaca i da puno bolje znaju kakvi su vlasnici  :p

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #522 : Listopad 02, 2024, 14:11 »
Pa mozda su i imali sjajan odnos i najbolji vlasnici su bili :D
Rekao bi da je perspektiva trenera ipak bolja od perspektive navijaca i da puno bolje znaju kakvi su vlasnici  :p

Da je tako, imali bi šesticu već prije dvije godine.  ;) :p

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #523 : Listopad 02, 2024, 15:05 »
Da je tako, imali bi šesticu već prije dvije godine.  ;) :p
Pa kolko je Graven u klubu? :P

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.