Autor Tema: Liga prvaka  (Posjeta: 57914 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Liga prvaka
« Odgovori #1500 : Listopad 01, 2024, 20:12 »
moze li Lijnders meda ? Trpaju ga sisice

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #1501 : Listopad 01, 2024, 20:28 »
Trajat će Lijndersu karijera kraće nego djetetu balon.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1502 : Listopad 01, 2024, 20:34 »
taman će imati vremena da napiše još neku knjigu, ah te laptop trenerčine

Offline jon_snow

• Hero Member

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #1504 : Listopad 01, 2024, 22:03 »
Najgluplji format Lige prvaka,ovo nema veze sa nicime.Dinamo lako bude medju prvih 5,a mi medju zadnjima.Oni vise od pola utakmica igraju s amaterima,a mi stalno Liga Petice.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1505 : Listopad 01, 2024, 22:08 »
 :lud :lud :lud

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1506 : Listopad 01, 2024, 22:57 »
Najgluplji format Lige prvaka,ovo nema veze sa nicime.Dinamo lako bude medju prvih 5,a mi medju zadnjima.Oni vise od pola utakmica igraju s amaterima,a mi stalno Liga Petice.
Jesi gledao Arsenal? Kakva rutina najbolje ekipe na svijetu trenutno

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #1507 : Listopad 02, 2024, 07:51 »
Zbog toga što je Liverpool apsolutni favorit protiv Bologne i samo je pitanje kojom će ih razlikom dobiti, a i prolazak u drugi krug i proljeće u Ligi Prvaka nije upitan :
Ja ću ipak večeras gledati Dinamo.

Znači , nakon debakla protiv Bayerna Jakir je dobio otkaz i momčad je dosta poljuljana.
Odabir trenera ja pao na domaćeg Nenada Bjelicu, koji je ipak i bio najlogičnije rješenje jer je već trenirao Dinamo i ima uvid u njegove mogućnosti te dobro poznaje većinu igrača.
Startao je odličnom predstavom protiv Lokomotive i to je ulilo optimizam i među navijače i igrače.
No sada slijedi pravi ispit protiv Monaca, koji je po svima veliki favorit i ima roster koji je 5 puta skuplji.
Odličan je i u prvenstvu, a i čak je dobio i Barcu u prvom kolu.
Međutim Dinamo igra na Maksimiru, i prije je znao pobjeđivati i bolje momčadi.
To je prije svega fizički moćna momčad, ali i tehnički i taktički odlična i puna stranaca. Dosta su mladi i njihova najveća snaga je u brzini i kombinatorici.
Dinamo neće moći parirati brzinom, pa će morati igrati defenzivno i tražiti šansu u kontrama i tranziciji preko brzih krila i sidruna Petkovića o čijoj će igri dosta i ovisiti cjelokupan rezultat.
U vezi će vjerojatno pokušati sa provjerenim i prekaljenim igračima: Mišićem, Ademijem i Baturinom koji bi tehnički i taktički trebali savršeno odigrati da bi uspostavili kakvu takvu ravnotežu u igri i usporiti tempo igre, iako će posjed biti na strani Monaca.
Obrana također mora odigrati na visokoj razini i spriječiti stvaranje viškova na bokovima, te ne smije biti individualnih grešaka.
Maskimir je već skoro rasprodan , tako da će publika biti 12. igrač i bilo kakav rezultat osim poraza je ogroman podstrek za nadolazeći period nešto lakših utakmica i bit će ravan velikom čudu.
Iako igra na dva fronta: Prvenstvo i Liga Prvaka, iscrpljuje Dinamo ali on ima širok roster i pametnim rotiranjem i odmorom ključnih igrača , vjerujem da će osvojiti prvenstvo sa osjetnom razlikom , te u Ligi prvaka osvojiti dovoljno bodova za još jedno proljeće u Europi što bi bilo i ogromna reklama za klub i za cijeli HNL s obzirom na zbilja teške i atraktivne suparnike.

Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1508 : Listopad 02, 2024, 08:04 »
Neću prerano donositi zaključke, ali i meni se čini da je ovaj format glup.
OK, podigao je zanimanje jer ima hrpa utakmica, ali neke ekipe su tu zbilja zalutale i samo je pitanje koliko će komada dobiti.
Opet dobro to dođe i jakim klubovima da malo odmaraju glavne igrače, ali opet, prije se sve podređivalo Ligi prvaka, a sada mi se čini da će mi jači klubovi igrati s kombiniranim ili drugim ekipama ovo natjecanje, osim 2-3, kako je koga dopao "derbi". Da igra svatko sa svakim barem jednu utakmice, bilo bi to ipak regularnije.
Ne znam, ne bunim se, gledao sam sinoć onaj multiprijenos, bilo je krasnih golova i akcija.
Znači što se tog dijela tiče, da mi je ovo ipak zanimljivije od one dosadne grupne faze gdje se manje-više moglo sve znati i prije početka lige, to stoji.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #1509 : Listopad 02, 2024, 08:06 »
Ne može bolje, svatko sa svojima igra. Tko je nama kriv ako ne pobijedimo sebi ravne  :lud

Neću prerano donositi zaključke, ali i meni se čini da je ovaj format glup.
OK, podigao je zanimanje jer ima hrpa utakmica, ali neke ekipe su tu zbilja zalutale i samo je pitanje koliko će komada dobiti.
Opet dobro to dođe i jakim klubovima da malo odmaraju glavne igrače, ali opet, prije se sve podređivalo Ligi prvaka, a sada mi se čini da će mi jači klubovi igrati s kombiniranim ili drugim ekipama ovo natjecanje, osim 2-3, kako je koga dopao "derbi". Da igra svatko sa svakim barem jednu utakmice, bilo bi to ipak regularnije.
Ne znam, ne bunim se, gledao sam sinoć onaj multiprijenos, bilo je krasnih golova i akcija.
Znači što se tog dijela tiče, da mi je ovo ipak zanimljivije od one dosadne grupne faze gdje se manje-više moglo sve znati i prije početka lige, to stoji.
Još bi najbolje bilo da igraju samo momčadi liga petice pa da to bude zanimljivo  :lud

Brest je trenutno na diobi prvog mjesta. Znaš kad bi to mogao u onakvom natjecanju - nikad. A pobijedio je Sturm i nimalo bezvezan Salzburg (iako s bezveznim trenerom) u njihovoj debitantskoj sezoni. 

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #1510 : Listopad 02, 2024, 08:07 »
Jesi gledao Arsenal? Kakva rutina najbolje ekipe na svijetu trenutno

Ti si stvarno bolestan i vrijeme je da ides na njihov forum i tamo svrsavas,a ne da tu nama dosadjujes sa tim smjesnim Arsenalom

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #1511 : Listopad 02, 2024, 08:09 »
Ne može bolje, svatko sa svojima igra. Tko je nama kriv ako ne pobijedimo sebi ravne  :lud

Kako je bolje,kada naprimjer Brest i Dinamo imaju vece sanse za prolazak nego Liverpool.

To ti je isto ko da prvih 5-6 sa Konferencijske lige se prikljuce u osminu finala Lige prvaka.Ipak su imali teze orotivnike nego neki u Ligi prvaka.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1512 : Listopad 02, 2024, 08:20 »
Kako je bolje,kada naprimjer Brest i Dinamo imaju vece sanse za prolazak nego Liverpool.

To ti je isto ko da prvih 5-6 sa Konferencijske lige se prikljuce u osminu finala Lige prvaka.Ipak su imali teze orotivnike nego neki u Ligi prvaka.

Ma nema nikakve logike, ali opusti se i ili gledaj ili odustani. Zajebi logiku, u današnjem svijetu toga više nećeš puno pronaći, zato samo opušteno.
Šta nas boli qurac tko s kime igra. Znaš kako kaže Grunf - "Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti! (ili igrati neriješeno"  :D)

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #1513 : Listopad 02, 2024, 08:23 »

Kako kralju ?

Igraš 2 utakmice protiv pota 1, 2 protiv pota 2, 2 protiv pota 3 i 2 protiv pota 4.

Liverpool: Real i Leverkusen, Milan i Leipzig, PSV i Lille, Girona i Bologna
Dinamo: Bayern i Arsenal, Milan i Borussia,Monaco i Salzburg, Celtic i Slovan

Po čemu Dinamo ima veće šanse, ako su mu timovi iz prva dva pota dvaput jača nego Liverpoolova ? Ili što je Liverpool triput jači od 4 kluba iz  3.i4. pota, a Dinamo je eventualno jači od Slovana i trenutnog Salzburga.
Svaki klub ima doslovno jednake šanse za prolaz dalje, jer ovisi sam o sebi i to je najpošteniji format natjecanja. Sjesti se sezone 2015/16 kad je Napoli ispao iz Lige prvaka s 10 bodova kao trećeplasirani, dok je pobjednik jedne grupe imao 8. U ovom formatu se to ne može dogoditi.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1514 : Listopad 02, 2024, 08:30 »

Svaki klub ima doslovno jednake šanse za prolaz dalje, jer ovisi sam o sebi i to je najpošteniji format natjecanja. Sjesti se sezone 2015/16 kad je Napoli ispao iz Lige prvaka s 10 bodova kao trećeplasirani, dok je pobjednik jedne grupe imao 8. U ovom formatu se to ne može dogoditi.

Pa dorbo sad, to baš i nema veze. Jbg, sjeti se samo ovog zadnjeg EURA gdje je samo gol-razlika odlučivala tko će proći u grupi jer su sve repke imale po 4 boda.
To ti je kao kad ja dođem na turnir i od svih ne nenositelja izvučem čovjeka koji je daleko najjači u HR samo je stvar što nije igrao zadnja 2 turnira pa je imao premalo bodova da bude nositelj.
Tako da tko nema nema sreće, je nema. Kao što moj kolega kaže, onaj tko ima sreće ni u WC-u neće ostati gladan.  :D

Za ostalo se slažem.