Da je situacija prije godinu i pol bio bih razočaran zato što nismo uzeli Sancha i zato što je otišao tamo. Sad mi je apsolutno svejedno iako je kvalitetan igrač, ali nisam uvjeren odavno da može biti sam svjetski vrh. Iako je igrač sa puno asistencija, ali očito da nema ozbiljne radne navike čim je dopustio da se za mjesec i pol prošle godine onako udeblja. Šta god mislili o Southgateu nisam siguran da mu eto onako Sancho skuplja prašinu na klupi. A uz to United će teško moći gurati i Greenwooda zajedno sa njim. Definitivno nije igrač koji se ne smije propustiti pogotovo za tolike pare jer sam uvjeren da će se u roku od 3 godine pojaviti neki bolji igrač, a još mlađi. Možda Elliott tko zna, vrijeme će pokazati, na pravom je putu.
Nadam se da će potpisati i Ricea za velike pare! Opet kažem siguran sam da negdje u drugoj ili trećoj francuskoj ligi postoji igrač koji je njegovih godina, a koji će biti bolji igrač za nekoliko godina, a koji vrijedi 100 puta manje . Isto tako u drugoj do četvrte lige brazila, možda i u drugoj hnl.