Autor Tema: Engleska premier liga  (Posjeta: 250462 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Odg: Engleska premier liga 2021/22
« Odgovori #15 : Lipanj 30, 2021, 16:45 »

Rafo supcino. Bas me razocarao. Znam da ima kucu dole, da trazi ponovno jak klub za povratak na scenu, al Everton?

Davao je izjave da da ne vidi problem u tome i ranije, ali ovo mu nije trebalo.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #16 : Lipanj 30, 2021, 16:48 »

Rafo supcino. Bas me razocarao. Znam da ima kucu dole, da trazi ponovno jak klub za povratak na scenu, al Everton?

Davao je izjave da da ne vidi problem u tome i ranije, ali ovo mu nije trebalo.
Ma ne samo kuću. Lik je uplatio više u fondacije za  hillsborough, mislim neke i sam osnovao, nego mu kuća vrijedi.
Potpuno ne kužim.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #17 : Lipanj 30, 2021, 16:52 »
Ma ne samo kuću. Lik je uplatio više u fondacije za  hillsborough, mislim neke i sam osnovao, nego mu kuća vrijedi.
Potpuno ne kužim.

Znam sve. Ali isto tako prosle godine kada je odstupio sa klupe Newcastla pitali ga u nekoj emisiji, mislim Sky, da li bi preuzeo Everton. Naglasio je da je sve biznis i da se nikad ne zna. Super za njega ako donese im neko trofej, ali sad mrzit ce ga i jedni i drugi. A mozda i neka manjina. Znam samo da se Xavier i Barmby nisu proveli kada su iz Evertona presli u Liverpool.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #18 : Lipanj 30, 2021, 18:03 »
Znači nije bio problem kad je preuzeo Chelsea, ali zato je kad je preuzeo Everton?

Ne, za mene je izdaja jedino kad si praktički legenda Liverpoola pa odeš u United ili Everton. To su nam dva najveća rivala, i ja taj Everton ne mogu smislit baš kao ni United. Everton je klub pun kompleksa prema Liverpoolu i to je sve samo ne "prijateljsko dobrosusjedski derbi" kako mediji znaju POTENCIRAT.Bez obzira šta su obitelji u Liverpoolu podijeljene pa imaš sina kako navija za Everton a oca za Liverpool, to je veliko rivalstvo. Pa samo se sjeti Shanklijevih izjava o Evertonu kroz povijest, i sjeti se samo divljačkih startova pogotovo od stane igrača Evertona zadnjih godina. Nema tu nikakvog prijateljstva. Tako da je za mene ovo izdaja s Rafine strane, i baš nešto što mu nije trebalo jer ga ni Evertonovci neće volit. Recimo ja osobno ne bi Kloppu ništa zamjerio da za 10 godina sjedne na klupu Spursa ili Arsenala ali da sjedne na Evertonovu ili Unitedovu klupu bi ga smatrao govnom i izdajicom.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #19 : Lipanj 30, 2021, 19:03 »
Jel ja sad moram mijenjati avatar?

Offline Mastodont

• Hero Member
« Odgovori #20 : Lipanj 30, 2021, 19:09 »
Jel ja sad moram mijenjati avatar?
Ne trebaš. Samo ga obojaj u plavo. :D

Offline Mastodont

• Hero Member
« Odgovori #21 : Lipanj 30, 2021, 21:42 »
Sancho u Unitedu. Nuno espirito santo u Spursima.

Online jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #22 : Lipanj 30, 2021, 22:04 »
Sve dok je Ole na klupi ne smatram ih toliko opasnim,Chelsea recimo kad bi uzeli nekog boljeg napadaca bili bi sigurno veci konkurent za naslov,iako United ima bolju ekipu.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #23 : Lipanj 30, 2021, 22:58 »
Sve dok je Ole na klupi ne smatram ih toliko opasnim,Chelsea recimo kad bi uzeli nekog boljeg napadaca bili bi sigurno veci konkurent za naslov,iako United ima bolju ekipu.

Piše se da im je iduća meta za dovođenje nakon Sancha bit Varane. Vjerujem da će i Rice završit kod njih, a Lingard i neka nadoplata West Hamu. Mrzim ih ali mogli bi složit finu ekipicu, jest da je Ole trener ali bit će jaki.
A druge strane nadam se da ćemo i mi dovest bar dva prava igrača i da se nećemo kockat i zavaravati sa Keitom i Oxom kao opcijama u sredini.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #24 : Lipanj 30, 2021, 23:08 »
Da dovedu Mbappea, Haalanda i De Jonga s ovim na klupi nemaju sanse za neke bitne trofeje

Ova cijena Sancha je debelo precijenjena, o plati da ne pricam

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #25 : Lipanj 30, 2021, 23:36 »
Da dovedu Mbappea, Haalanda i De Jonga s ovim na klupi nemaju sanse za neke bitne trofeje

Ova cijena Sancha je debelo precijenjena, o plati da ne pricam

Donekle se slažem, ali u prethodnoj sezoni su završili drugi, a tipa da ubodu Sancha, Varanea i Ricea imaju još veće predispozicije za narednu sezonu bez obzira šta je Ole trener jer su ubrizgali svježu kvalitetu u ekipu. Ne kažem da će se borit za trofeje, a ponajviše ovisi sve o nama, ako se bitno nećemo pojačati osim Konatea bojim se da ćemo i dogodine bit plasirani iza njih. Par ozljeda šta je realno za očekivat i opet smo u problemu. Vidit ćemo i šta će City napravit i Chelsea ovaj rok ali mislim da je to to šta se top 4 tiče.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #26 : Lipanj 30, 2021, 23:41 »
Zavrsili su drugi samo jer su nas pokosile ozljede i zbog Lamparda..

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #27 : Srpanj 01, 2021, 00:59 »
Mi smo ti koje trebaju hvatati,a ne City.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #28 : Srpanj 01, 2021, 01:12 »
Messi od vcrs slobodan igrac a EmbaPe nece produziti ugovor

Sta cekas gospon Edwardse

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #29 : Srpanj 01, 2021, 12:59 »
Ryan Bertrand will undergo medical today ahead of completing transfer to Leicester City. Deal agreed but not signed yet. 2y contract with option for a 3rd. 31yo a free agent after leaving Southampton. W/
Never miss a good chance to shut up.