Autor Tema: Putovanja  (Posjeta: 110737 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: Putovanja
« Odgovori #705 : Veljača 09, 2025, 14:35 »
A sto se tice hrane stvarno nema mjesta u Europi di mozes jest razlicitije, doslovno mozes jest sto god pozelis.

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #706 : Veljača 09, 2025, 15:34 »
Rijeka ima vise kišnih dana nego London npr.

kao netko tko je zivio u Rijeci mogu to potvrdit. Najljepse je kad se kisa sa brda pocne slijevati prema Korzu. ko vodopad izgleda. bilo je to vise puta

Sto se tice Londona, bio sam triput, fantastican ali preskup grad. I nazalost poprilicno prljav, u rangu Pariza ili Bruxellesa.

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #707 : Veljača 09, 2025, 15:39 »
Ja sam vjerojatno jedan od rijetkih kojem se sviđa i njihove vrijeme i hrana koju sam jeo tamo. :D

Nikad nisam imao problema s niti jednim. Valjda sam proveo tamo 30-40 dana i rijetko kad je kišilo (tj. noću uvijek, danju rijetko). :neznam

Ista stvar.. Doduše nisam proveo tamo 30-40 dana nego 3-4 dana  :D

Rijeka ima vise kišnih dana nego London npr.

I Split isto.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #708 : Veljača 09, 2025, 15:42 »
Zato što je u pitanju mitomanija, isto je kišnih dana tokom godine npr u Sarajevu i Londonu
Nema ništa ljepše zimi na oblačan dan probuditi se u Sarajevu pa od silnog smoga i magle u 8h ujutro ne vidiš kroz prozor uopće u kojem si gradu  :D

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #709 : Veljača 09, 2025, 15:51 »
Nema ništa ljepše zimi na oblačan dan probuditi se u Sarajevu pa od silnog smoga i magle u 8h ujutro ne vidiš kroz prozor uopće u kojem si gradu  :D

Tuzla je skoro u rangu Sarajeva, jedino nije u kotlini pa je manje smoga. Ali najgore u BIh sto sam vidio je bila Zenica. Pusi ali ga pusi iz one zeljezare ili sto je vec.

Sreca Hrvatska nema vise skoro nikakvu industriju pa nema toliko ni zagadjenja. Zasto Bosna jos uvijek ima te teske industrije a Hr ne.... pitanje je sad.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #710 : Veljača 09, 2025, 16:03 »

Ove zime je bilo najgore kako pamtim. Bio je period od 10 dana kada je bukvalno bilo nepodnosljivo, pogotovo ujutro rano

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #711 : Veljača 09, 2025, 16:10 »
A sto se tice hrane stvarno nema mjesta u Europi di mozes jest razlicitije, doslovno mozes jest sto god pozelis.

U svakom vecem gradu u Europi mozes naci sta god zelis.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #712 : Veljača 09, 2025, 16:26 »
U svakom vecem gradu u Europi mozes naci sta god zelis.
Stoji ali u Londonu je kolicina i kvaliteta izbora stvarno vrhunska.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #713 : Veljača 09, 2025, 16:32 »
Stoji ali u Londonu je kolicina i kvaliteta izbora stvarno vrhunska.

Je je to svakako. Mozes jest sta god zelis, ali jednu stvar nisam naso, langoš  :lol
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #714 : Veljača 09, 2025, 16:32 »
Ista stvar.. Doduše nisam proveo tamo 30-40 dana nego 3-4 dana  :D

I Split isto.

Ma mislio sam općenito na otok (Liverpool, Dublin, London...).
Never miss a good chance to shut up.

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #715 : Veljača 09, 2025, 18:44 »
London je odlican, sto se tice sirine izbora hrane i kulturnog sadrzaja, daleko najbolji grad u Europi. Samo na njihove muzeje mozes potrositi par tjedana da ih obides, i to uglavnom bez troska. Pokrali su po cijelom svijetu sve, al ti bar daju sad besplatno da vidis  :D

Bio prosle godine u ovo vrijeme, bilo puno toplije nego u Zagrebu, i bez kapi kise  :D