Autor Tema: Filmovi, serije, knjige i stripovi  (Posjeta: 127539 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
Odg: Filmovi, serije, knjige i stripovi
« Odgovori #45 : Svibanj 30, 2017, 22:29 »
Slažem se za Pirate. Bili su dovoljno humoristični i Bardem je bio dobar, ostatak jednostavno je tu da "popuni rupu", šteta.

Za Wonder Woman se ne čudim da ima dobre rece, film je bio osuđen na uspjeh samim time što je protagonistica emancipirana ženska ličnost iako ako Pine nije samo supporting character moglo bi i tu biti feminističkog uproara.  :D
Vidjet ćemo, nadam se da će opravdati ocjene. :)

Pogledao sam Captain Fantastic na nečiju preporuku ovdje, sasvim solidan film, hvala toj osobi :D
Također, John Wick 2, dobar, ali ipak ne toliko dobar kao jedinica koja je bila osvježenje.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #46 : Lipanj 15, 2017, 02:04 »
Nova sezona House of Cards je rasturila
Never miss a good chance to shut up.

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #47 : Lipanj 15, 2017, 02:15 »

meni je to previše u sapunicu otišlo.

(click to show/hide)
« Zadnja izmjena: Lipanj 15, 2017, 12:26 treiler »

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #48 : Lipanj 15, 2017, 09:10 »
(click to show/hide)
  :D

A da stavis u spoiler? :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline Brna

• Hero Member
« Odgovori #49 : Lipanj 15, 2017, 10:01 »
(click to show/hide)

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #50 : Lipanj 15, 2017, 21:54 »
Ako je neko planirao ici gledati novu Mumiju, moj savjet je da sacuvate novac i potrosite ga na nesto pametnije. Veće smeće odavno nisam gledao.

Inače nisam ni znao da je prije 5 dana preminui Adam West, jedan od prvih Batmena  :(... Mada meni će više ostati u sjećanju po davanju glasa gradonačelnikku Adamu Westu iz Family Guya.

Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #51 : Lipanj 19, 2017, 08:16 »
Što se tiče filmova, svidjaju mi se Harry Potter, In Time, MiB, FF, Hangover i td. Što se serija tiče gledam TheBigBangTheory, Two and a half man (završena serija-pogledao je cijelu), How i met your mother (završila serija-pogledao je cijelu), The walking dead, Grandfather, mnoštvo drugih. Od stripova sam kao klinac čitao zagora i spidermana
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Trevelyan

• Hero Member
« Odgovori #52 : Lipanj 19, 2017, 08:41 »
Imam doma Watchmen, originalni strip Alana Moorea pa sam se prije nekog vremena dao na čitanje. To je omašan strip, od 12 chaptera po 30-ak stranica, dođe kao manji roman. Strukturalno masterpiece (isprepletene priče, plus nevjerojatno izvedena "priča u priči", doslovno lik čita strip u stripu - Tales of the Black Freighter - koja je genijalno ukalupljena u širu temu, groteskna piratska priča koja bi sama po sebi činila bolji strip nego većina talijanskih/američkih), motivima i idejama oduzima dah (inteligentna intertekstualnost kakvu rijetko viđam i u beletristici). Istovremeno najbolji superherojski i antiherojski pothvat u DC-u (doduše, Britanci pišu i crtaju :D), usudio bih se reći da je ovo klasik literature uopće. Ne mogu naglasiti koliko je stvar dobra, preporučam svakome neki oblik (hrvatski prijevod, film itd.). Meni je bilo drago što sam zaboravio film iz 2009., pa nisam imao pozitivne i negativne predrasude, naprosto me pojela ukupna, intuitivna briljantnost djela.
Mo Salah, you little dancer!

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #53 : Lipanj 19, 2017, 12:43 »
Meni je film uvjerljivo najbolji superhero film i uzasno bi htio strip na engleskom procitati, ali mi se ne da preko ekrana. Tako da cu si ga kad tad kupiti.
A ljudi koji su ga citali su rekli da im je i Preacher na toj razini kvalitete. Pocela je serija Preacher i ok je, ali su rekli da je strip dosta bolji.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #54 : Lipanj 19, 2017, 12:45 »
Meni je film uvjerljivo najbolji superhero film i uzasno bi htio strip na engleskom procitati, ali mi se ne da preko ekrana. Tako da cu si ga kad tad kupiti.

http://www.algoritam.hr/?m=3&p=proizvod&kat=183&id=128825

bilo je ranije i vise, ali sad nije na raspolaganju
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline djapojunior

• Hero Member
« Odgovori #55 : Lipanj 19, 2017, 12:47 »
A bilo je nekih 20-30% popusta kod nekog domaceg izdavaca stripova nedavno, ali samo hrvatski prijevod. Pa cu sacekati ako im engleski stigne ili online naruciti.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #56 : Lipanj 19, 2017, 12:54 »
Tex Willer najbolji strip  :kuler :D
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline djapojunior

• Hero Member
« Odgovori #57 : Lipanj 19, 2017, 12:54 »
Samo Dylan Dog.  :D

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #58 : Lipanj 19, 2017, 12:56 »
Kad smo kod stripova, jučer sam proveo 6 sati čitajući (čini mi se Marvelov) SW/Darth Vader arc koji traje nakon New Hope a prije Empire Strikes Back, baš sam se izgubio u vremenu.

Ako tko hoće link za hrpu visoko kvalitetno skeniranih stripova većinom superhero tematike: http://imgur.com/a/6DE5v

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #59 : Lipanj 19, 2017, 12:56 »
Samo Dylan Dog.  :D

To nisam Cito, ne volim fantazije, a Tex je vise "realan" nešto tipa Chuck tip ne može umrijeti..Haha
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!