problem je i taj da kada su izbori, HDZ-ovi ne da nazivaju članove nego i sve povezane s članovima pa lijepo prek moba kažu: 12 je sati, a ti i tvoja obitelj jos niste izašli, što se čeka. Jel želiš da ti kćer i dalje radi?. I isto tako se moraju slikat osobne pored listića, da se zna da si glasao i za koga si glasao. Doživio dok sam bio na biračkom mjestu.
Kao i Marijo član sam SDP-a, prije 4 godine osvojio i mandat kao gradski vijećnik, al kad sam vidio da ne možeš protiv bagre sam se povukao i dao svoj mandat kolegici iz stranke.
Što se tiče izbora, glasao sam, trenutno radim u Austriji ali sam svaki četvrtak doma. Odlazim u ponedeljak vraćam se u četvrtak. Živim s obitelji i dalje u HR jer su nam tamo svi (znači žena je doma s klincima dok sam ja ovdje dio tjedna). Plaću sam imao OK, za življenje. Ne bih nikad kuću mogao srediti, ne bi mogao novi auto kupiti. Smatram da ja imam pravo glasati, ali smatram da oni koji nisu toliko često ovdje nemaju što glasati. Ja ću platiti porez u HR, i to jebački, jer nije dovoljno to što su me otjerali da bi obitelji pružio normalan život moraju me još oderati.