Autor Tema: Spammara (opet gluposti... naravno)  (Posjeta: 194908 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Massone

• Hero Member
Odg: Spammara (opet gluposti... naravno)
« Odgovori #2265 : Siječanj 12, 2025, 20:12 »
Burazeru jesi ponosan što ste dobili u dijaspori?
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #2266 : Siječanj 12, 2025, 21:17 »
Burazeru jesi ponosan što ste dobili u dijaspori?
Ne kužim na šta misliš. Milanović?
Ja sam glasao samo za Mariju Selak i smatram da je ona mogla dobiti Zokija da je imala pravo sučeljavanje.
A u vezi ove dvojice mi svejedno.
Nijedan mi se ne sviđa kao predsjednik.
Ali eto, narod je birao.

EDIT: Opet imamo normalnijeg predsjednika od Srbije sigurno. Nadam se da će se normalizirati odnosi Pantovčak-Sabor i da ih neće nazivati čobanima više.  :D
« Zadnja izmjena: Siječanj 12, 2025, 21:27 boo razzer »

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2267 : Siječanj 12, 2025, 21:56 »
Mislio sam na to da je HDZ dobio u dijaspori, a nigdje u Hrvatskoj nisu.

Dijaspora… tko nama kroji sudbinu… ja da odselim u Kirgistan i da tamo živim i pazi, svjesno sam otišao tamo i nemam veze sa RH smatrao bi se licemjerom ako bi išao glasati i krojiti sudbinu Hrvata u Hrvatskoj. Ali dobro, rat je bio nedavno, još će trebati proći par mandata da HDZ padne što se tiče vlade.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2268 : Siječanj 12, 2025, 21:59 »
Na kolko izbora je dijaspora iskrojila rezultate?

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #2269 : Siječanj 12, 2025, 22:11 »
Na kolko izbora je dijaspora iskrojila rezultate?

Na svima,skupa sa mrtvima i Romima.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #2270 : Siječanj 12, 2025, 22:15 »

Dijaspora… tko nama kroji sudbinu… ja da odselim u Kirgistan i da tamo živim i pazi, svjesno sam otišao tamo i nemam veze sa RH smatrao bi se licemjerom ako bi išao glasati i krojiti sudbinu Hrvata u Hrvatskoj. Ali dobro, rat je bio nedavno, još će trebati proći par mandata da HDZ padne što se tiče vlade.
1. Ja na izborima glasam za osobu a ne stranku, nakon što sam pogledao sučeljvanje.
2. Mislim da svugdje u svijetu dijaspora ima pravo glasati i to je meni sasvim logičan slijed, da ako imaš putovnicu da možeš i glasati.
3. To se pretjeruje da Hercegovci presuđuju HR izbore, navedi mi kad se to dogodilo.
4. Ako ćemo realno ni SDP nije puno bolji od HDZ, jer znaju i ptice na grani kad je SDP dobio izbore da je stavio sve svoje ljude na vrhove državnih službi.
5. Problem je što i HR malo ljudi glasa, manje od 50% jer nitko ne vjeruje da neka 3. opcija ima šanse i da hoće nešto promjenuti nabolje kao recimo što je bio slučaj s Mostom.

Zaključno: Tuga je da u državi od manje od 4 milijuna ljudi glavne zvijezde u svim medijima su političari i njihove emisije, jer jedan Norvežanin na primjer i ne zna tko mu je vlasti osim mjesec dana pred izbore. Zato mi nemoj soliti pamet da smo svi ercegovanci a vi ste eto svi napredni zapadnjaci.

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #2271 : Siječanj 12, 2025, 23:16 »
Vidimo koliko su naprednjaci napredni u Zagrebu pod ovom globalistickom bagrom zvana Mozemo tj ne Mozemo...  :D

Trump ih je uzdrmao i odlaze jedan po jedan. Scholz, Trudeau nedavno prije njih ona premijerka Novog Zelanda, Finske itd itd... a bogami ni Macronu nije vise svejedno.  svi iz cika Schwabove kuhinje, young global leaders kako se nazivaju....

vidimo da i secerko Zuckerberg priznaje pod kakvim su pritiskom bili od Joe senilnog Bidena u doba tzv plandemije. da su blokirali maximum ako nisi slizan sa narativom...toliko o zapadnoj demokratiji i vrijednostima... ako pleses drugacije eliminiraju te...

stvari izlaze polako na vidjelo....

a vi i dalje vjerujte da mozete nesto na izborima promijenit. svi su oni isto sranje drugo pakovanje...  :D

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2272 : Siječanj 13, 2025, 09:59 »

Jbg, to je problem svih država na svijetu, samo što je kod nas na Balkanu više istaknut jer se ljudi masovno iseljavaju. Da država išta učini po pitanju iseljavanja, smanjio bi se utjecaj dijaspore.

Ovako nikakvog podizanja standarda nemaš, državu boli tuki za običnog građanina ali će masovno stranke koje izgube izbore glumiti Artetu i tražiti opravdanje u glasovima dijaspore. Primjera radi, HDZ je upropastio Slavoniju, uništio poljoprivredu ali će redovno pobijediti tamo. Zašto ? Bog sami zna. Ali ćemo i dalje slušati kako je glas nekog Ante iz Širokog Brijega presudio u pobjedi HDZ-a.

Osnobni problem i BiH i Hrvatske po pitanju dugogodišnjih vladavina određenih stranki je to što se čitav javni sektor zaposlio po stranačkoj pripadnosti, pa će oni i članovi njihovih obitelji glasati po starom načelu "ne seri u ruku koja te hrani". Dodaš na to one koji se vrte oko tih stranki u želji da se zaposle, umirovljenike kojih je više nego mladih koji obično glasaju "ovi kradu, al su otkriveni, koliko bi tek novi krali pa nek ostane ovako" i doslovno ti treba još barem 30 godina da promijeniš mentalitet pučanstva. Otprilike, onda kad mi kao umirovljenici budemo pisali po forumu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2273 : Siječanj 13, 2025, 10:16 »
Primjera radi, HDZ je upropastio Slavoniju, uništio poljoprivredu ali će redovno pobijediti tamo. Zašto ? Bog sami zna.

Zna se zasto. Vecina ljudi koja se iselila otisla je zbog boljeg zivota. Ostala je uglavnom HDZova vecina kojoj se pogoduje. Od njihove mladezi, branitelja i staraca kojima su isti u srcu od 91-e, i koliko god ih ugnjetavali i dovodili na rub gladi glasat ce za njih iz principa. Zato HDZ dobija izbore u Slavoniji. Pun k**** stranackih botova.

Al slazem se sa Massoneom. Ako ti zivot nije u RH, i nemas tu prebivaliste, vec si u drugoj zemlji, ne bi trebao glasati i krojiti sudbinu ljudi koji zive u RH.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2274 : Siječanj 13, 2025, 10:30 »
Jedan moj koelga mi je rekao kad je bilo ono aktualno masovno iseljavanje u Irsku, Njemačku, Švedsku, Norvešku isl. zemlje prije 10-tak godina da neka svi odu kojima tu ne štima pa barem nećemo slušati kuknjavu i imat ću barem parking mjesta.

E sad, ako su ljudi otišli zbog politike neke stranke (u ovom slučaju mislim na HDZ) i imaju mogućnost glasati pretpostavljam da neće glasati za HDZ u dijaspori, tako da ta logika oko iseljavanje zbog te iste stranke ne pije vodu.
Problem je svih koji su na taj način otišli da njih zaboli qurac za Hrvatsku i situaciju, čim pređu granicu jebe im se živo. A i oni imaju mogućnost glasati i probati na taj način nešto promijeniti, ali kažem, zaboli ih qurac. A čim se vrate počet će opet kukati. Takav narod, jbg.
Ista je stvar s masom ljudi koji ne idu na izbore "jer se ništa neće promijeniti". Kreteni koji ne razumiju da su baš oni ključni faktor moguće prevage ako se išta želi mijenjati, a očito ne želi.

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #2275 : Siječanj 13, 2025, 10:48 »
Tvoj kolega je debil, nadam se da si mu i ti ukazao na taj problem.
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #2276 : Siječanj 13, 2025, 11:01 »

Problem je svih koji su na taj način otišli da njih zaboli qurac za Hrvatsku i situaciju, čim pređu granicu jebe im se živo. A i oni imaju mogućnost glasati i probati na taj način nešto promijeniti, ali kažem, zaboli ih qurac. A čim se vrate počet će opet kukati. Takav narod, jbg.

Daj Winx, molim te!
Oni prate naše medije i portale više nego mi koji smo ostali. Većinu pere nostalgija, i mnogi bi se vratili da je malo bolji standard. Ali nije se lako vratiti kad se tamo ukopaš sa kreditima, djeca ti počnu ići u školu i vrtiće, ...
Dođu vamo iz dijaspore svake blagdane u novim bemvejima da se prikažu kako su uspjeli, a u biti rade uz posao i neke mini jobove i život im se svodi na posao-kuća kuća-posao.
Neće im Švabo ni djecu prihvatiti već ih smatra Auslanderima, i zato ih većina sanja da se bar za mirovinu vrate u rodno mjesto.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #2277 : Siječanj 13, 2025, 14:30 »
Zna se zasto. Vecina ljudi koja se iselila otisla je zbog boljeg zivota. Ostala je uglavnom HDZova vecina kojoj se pogoduje. Od njihove mladezi, branitelja i staraca kojima su isti u srcu od 91-e, i koliko god ih ugnjetavali i dovodili na rub gladi glasat ce za njih iz principa. Zato HDZ dobija izbore u Slavoniji. Pun k**** stranackih botova.

Al slazem se sa Massoneom. Ako ti zivot nije u RH, i nemas tu prebivaliste, vec si u drugoj zemlji, ne bi trebao glasati i krojiti sudbinu ljudi koji zive u RH.

amen!

iako sam ja možda malčice subjektivan jer sam član SDP-a već 15-ak godina, a i kotarski sam vijećnik u svom kotaru (to je sve volonterski)  :D
iako sam više lijevi-centar nego baš žestoka ljevica, a najbliži sam nacional-socijalizmu ( :sram )
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #2278 : Siječanj 13, 2025, 18:39 »
problem je i taj da kada su izbori, HDZ-ovi ne da nazivaju članove nego i sve povezane s članovima pa lijepo prek moba kažu: 12 je sati, a ti i tvoja obitelj jos niste izašli, što se čeka. Jel želiš da ti kćer i dalje radi?. I isto tako se moraju slikat osobne pored listića, da se zna da si glasao i za koga si glasao. Doživio dok sam bio na biračkom mjestu.

Kao i Marijo član sam SDP-a, prije 4 godine osvojio i mandat kao gradski vijećnik, al kad sam vidio da ne možeš protiv bagre sam se povukao i dao svoj mandat kolegici iz stranke.

Što se tiče izbora, glasao sam, trenutno radim u Austriji ali sam svaki četvrtak doma. Odlazim u ponedeljak vraćam se u četvrtak. Živim s obitelji i dalje u HR jer su nam tamo svi (znači žena je doma s klincima dok sam ja ovdje dio tjedna). Plaću sam imao OK, za življenje. Ne bih nikad kuću mogao srediti, ne bi mogao novi auto kupiti. Smatram da ja imam pravo glasati, ali smatram da oni koji nisu toliko često ovdje nemaju što glasati. Ja ću platiti porez u HR, i to jebački, jer nije dovoljno to što su me otjerali da bi obitelji pružio normalan život moraju me još oderati.
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #2279 : Siječanj 13, 2025, 18:54 »
Ja ne mogu glasati za SDP , jer se nimalo ne slažem svjetonazorski sa njima.
Svatko ima pravo na mišljenje i stavove, ali hoće recimo da odobre gay brakove u državi gdje je 90% katolika.
Neka njih u njihovim zajednicama i nemam ništa protiv njih, ali brak je zajednica muškarca i žene.
Još se šprdaju sa papom, koji je najliberalniji dosad.
Zato glasam za bilo koju 3 opciju koja je desni-centar.