Anketa

Ili-ili (Pivo odgovaraju samo punoljetni)

Pivo
46 (30.5%)
Sok
10 (6.6%)
Roštilj
57 (37.7%)
Slatkiši
10 (6.6%)
Vino
11 (7.3%)
Povrće
9 (6%)
Voće
8 (5.3%)

Ukupno Glasova: 83

Autor Tema: Piće, hrana i tome slično  (Posjeta: 94354 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline LFCRi

• Hero Member
Odg: Piće, hrana i tome slično
« Odgovori #765 : Travanj 15, 2023, 20:42 »
ma znam, kad sam išao u teretanu pio sam i proteine pa napokon dobio nešto. al jbt ne tražim ja puno, ja tražim 4-5 kg, ništa više. sad sam na jedva 62, ako i toliko. da se nemre niki klinac zalijepit pa to ni normalno, bar neke mašćobe  :lol

Hahaha, ako te ista tjesi imam isti problem. Htio sam samo malo smrsaviti jer igram nogomet... Problem je sto sam pretjerao pa sam smrsavio preko 10kg i nikako ali nikako vratiti malo  :lol

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #766 : Studeni 13, 2025, 14:41 »
Ekipa, znima me da li netko od vas koristi ove airfryere i vrijedi li to išta ili je to igračka za 2 tjedna igranja pa vraćanje u kutiju i za na policu u garaži?
https://www.bigbang.hr/friteza-na-vruci-zrak-philips-na352-00-airfryer-dual-basket.html?utm_source=criteo&utm_medium=display&utm_campaign=Retention%20-%2030%20dana&utm_id=490494&cto_pld=gcimsI2RAQAwXfNYNhMO2w
Ovu sam gledao.

Offline redz

• Hero Member
« Odgovori #767 : Studeni 13, 2025, 21:39 »
odlična stvar

ne razumijem se u modele, ali kupio sam ga kupio prije godinu dana i u prosjeku 3-4 puta tjedno ga koristim. samo nemoj očekivati da ćeš raditi porcije za 5 ljudi, to su relativno mali spremnici i ne stane previše hrane, pogotovo što je poanta air fryera da hrana unutra bude raspršena, a ne nagužvana.

nije idealan za sve vrste hrane, ali za ispeći mesinu i povrće je bomba. malo po internetu pogledaš recepte pa si prilagodiš, u početku baš prati recepte jer je air fryer specifičan i ako ideš peći logikom koju ima standardna pećnica onda ćeš lako fejlati.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #768 : Studeni 14, 2025, 07:35 »
Super i hvala na infou. :super

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #769 : Studeni 14, 2025, 11:03 »
uzeo si kenwoodovu neku, pomfri u jednu posudu, krilca u drugu i rokaj, stavi si papir za pecenje pa ne moras ni prati toliko.

ja sam sam u stanu pa mi je super. isto tako riblje stapice, cevape, pljeskavice i ostale stvari mozes ispeci u tom. jako dobra stvar
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "