Anketa

Mišljenje o sebi:

trebam smršaviti
trebam nabaciti par kilograma
zadovoljan sam svojom težinom

Autor Tema: Rekreacija, trčanje, dijeta...  (Posjeta: 161684 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline marko94

• Sr. Member
Odg: Rekreacija, trčanje, dijeta...
« Odgovori #45 : Siječanj 25, 2012, 01:02 »
ma znam to da imam brz metabolizam. ali gle zar nije logički ako jedeš masnu hranu da bi se trebao debljat? pa jbt sad za žićbo, svaki dan žderem odojka, francusku,šunkicu, špekeca, vratine, buncek, kuhane šunkice, krumpir salate itd itd itd, i to je prava hrana nema  bolje. e sad čitao sam da treba usporit metabolizam tako da imaš prave obroke baš ono velke količine i to je to, nikakve međuobroke...al ja ne mogu tako, nemrem se prežderavat a ako sam gladan moram jest..

nisu sve masti korisne masti..
ugl,ti trebas jesti dosta proteinske hrane,da nahranis misice, jer cim si gladan,misici trose energiju iz sala,masnog tkiva,tak da uzalud ti to.. puno bjelancevina, 70% nezasicenih masti i 30 % zasicenih..to je neki omjer kao..
i da,jedi svaka 3 h, ne se prejedat, za dorucak zobene pahuljice ili jaja, i bit ce rezultata,znam po sebi ;)
LIVERPOOL is my religion, ANFIELD is my church, Mr. SHANKY, a saint!
YNWA!

Offline marko94

• Sr. Member
« Odgovori #46 : Siječanj 25, 2012, 01:04 »
jel može neko dati neki raspored kak bi se trebalo jesti il tak neke cake, a da se opet ima dovoljno energije za trčanje i bavljenje sportom :)
procitaj si ovo http://www.building-body.com/forum/threads/31268-Re%C5%BEim-prehrane-po%C4%8Detnika
YNWA!

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #47 : Siječanj 25, 2012, 01:04 »
jebite se vi p***e! recite vi meni kako da se udebljam  :lol
al fakat...jedem ujutro, za ručak, večeru, imam međuobroke,jedem prije spavanja, ali nikak da dobijem na težini..jedem ujutro sendvič, za ručak i večeru masnu hranu (menza) međuobroci su sendviči, i pahuljice...ne krećem se nimalo, a jedem pun k slatkoga, pijem sokiće neumjereno a nikak se pomaknut sa određene težine...sram me i reć kolko na ovu svoju visinu...
znači ništa ne radim, samo sjedim/ležim, visim na forumu/fejsu a ne debljam se ništa... jednom sam probao tjedan dana, žderat nenormalno za ručak pol pileta i lonac juhe, ono tipa tako nešto i nisam se ništa udebljao, probao jesti malo nisam se udebljao...šta da radim pobogu  :( :lud

..nek ti majstori kažu kako se hrani:

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #48 : Siječanj 25, 2012, 01:07 »
nisu sve masti korisne masti..
ugl,ti trebas jesti dosta proteinske hrane,da nahranis misice, jer cim si gladan,misici trose energiju iz sala,masnog tkiva,tak da uzalud ti to.. puno bjelancevina, 70% nezasicenih masti i 30 % zasicenih..to je neki omjer kao..
i da,jedi svaka 3 h, ne se prejedat, za dorucak zobene pahuljice ili jaja, i bit ce rezultata,znam po sebi ;)
a ti meni onda lijepo napišo što je najbolja proteinska hrana, najbolja hrana s bjelančevinama etc i tako to... vidio sam ja sve to što si napisao ali šta ja znam koja hrana šta od toga ima  :lol
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Paulinjo

• Hero Member
  • Smooth, but not a criminal.
« Odgovori #49 : Siječanj 25, 2012, 01:10 »
Proteini su u mesima i jajima (sirovim pogotovo  :) )

Možda ti se sad čini kao loša stvar, al za 10ak godina ćeš bit sretan što imaš takav metabolizam.

Offline Dobra_Babel

• Hero Member
  • Let's go redss
« Odgovori #50 : Siječanj 25, 2012, 01:12 »
Drugari ja sam igrao nogomet u 1ligi rs u klubu BSK banja luka,i presao sam u 1tim igrao sam za neku sicu kada sam zavrsio skolu,poceo sa delati u kaficu i prestao trenirati ono igrao sam mali nogoet onako s drustvo poceo sam cugati i pusiti sada su oni ispali u 2ligu sef kluba me zvao da dodjem igrati ponovo za njih ponudio i je i neke male parice solidan dzeparac a ja nisam realno 1godinu istinski potrcao kakao sada da se vratim u formu s cim da pocnem ?
Cuvaj se tebra ide lakat u rebra nova stara tema au suarez I evra

Offline Paulinjo

• Hero Member
  • Smooth, but not a criminal.
« Odgovori #51 : Siječanj 25, 2012, 01:14 »
Drugari ja sam igrao nogomet u 1ligi rs u klubu BSK banja luka,i presao sam u 1tim igrao sam za neku sicu kada sam zavrsio skolu,poceo sa delati u kaficu i prestao trenirati ono igrao sam mali nogoet onako s drustvo poceo sam cugati i pusiti sada su oni ispali u 2ligu sef kluba me zvao da dodjem igrati ponovo za njih ponudio i je i neke male parice solidan dzeparac a ja nisam realno 1godinu istinski potrcao kakao sada da se vratim u formu s cim da pocnem ?

...laganim trčanjem...

:D

Offline marko94

• Sr. Member
« Odgovori #52 : Siječanj 25, 2012, 01:17 »
a ti meni onda lijepo napišo što je najbolja proteinska hrana, najbolja hrana s bjelančevinama etc i tako to... vidio sam ja sve to što si napisao ali šta ja znam koja hrana šta od toga ima  :lol

proteinska hrana : piletina,crveno meso,jaja, sjemenke,posni sir,puretina,riba,tunjevina pogotovo,grah,,mlijecni proizvodi opcenito,tjestenina,riza,krumpir..
;)
YNWA!

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #53 : Siječanj 25, 2012, 01:20 »
Proteini su u mesima i jajima (sirovim pogotovo  :) )

Možda ti se sad čini kao loša stvar, al za 10ak godina ćeš bit sretan što imaš takav metabolizam.
i sad sam jer mogu jest što hoću i kolko hoću al jbg kad ti na svojih 178 imaš samo 55kg to je prestrašno...ko da sam iz logora izašo  :lol
proteinska hrana : piletina,crveno meso,jaja, sjemenke,posni sir,puretina,riba,tunjevina pogotovo,grah,,mlijecni proizvodi opcenito,tjestenina,riza,krumpir..
;)
pa sve to i jedem...izuzev ribe  :sram
ništa nema mi spasa, doće to s vremenom, a do tad žderanje u pol 2  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #54 : Siječanj 25, 2012, 01:21 »
;)

sad još za mršavljanje :lol
a citam ja ono za bodibildere, al ne znam kak bu meni to pomoglo kad ne idem u teretanu i ne mislim piti nikakve "dodatke"
trčanje mi nije problem tak da bi se s tim mogel svaka 2 dana baviti, jedino me prehrana hebe, badava meni ovaj tam napiše puno proteina, malo ugljikohidrata i masti, ak ja ne znam kolko kaj ima :D
a na netu nigdje ne mogu nać baš neki raspored kaj bi se trebalo jesti u koje vrijeme...
Never miss a good chance to shut up.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #55 : Siječanj 25, 2012, 01:25 »
a citam ja ono za bodibildere, al ne znam kak bu meni to pomoglo kad ne idem u teretanu i ne mislim piti nikakve "dodatke"
trčanje mi nije problem tak da bi se s tim mogel svaka 2 dana baviti, jedino me prehrana hebe, badava meni ovaj tam napiše puno proteina, malo ugljikohidrata i masti, ak ja ne znam kolko kaj ima :D
a na netu nigdje ne mogu nać baš neki raspored kaj bi se trebalo jesti u koje vrijeme...
to je najveći problem...
ma najbolje jedi kaj oš i svaki dan 4 sata prije spavanja obaviš par vježbi u serijama...tak sam ja npr dizao doma improvizirane utege od 4kg, i nakon mjesec dana se već vidjela ogromna razlika u mišićima na rukama...a sad moram noge i leđa ojačat pa sam krenuo par vježbi za jačanje toga...

Offline Amon

• Hero Member
« Odgovori #56 : Siječanj 25, 2012, 01:29 »
jebite se vi p***e! recite vi meni kako da se udebljam  :lol
al fakat...jedem ujutro, za ručak, večeru, imam međuobroke,jedem prije spavanja, ali nikak da dobijem na težini..jedem ujutro sendvič, za ručak i večeru masnu hranu (menza) međuobroci su sendviči, i pahuljice...ne krećem se nimalo, a jedem pun k slatkoga, pijem sokiće neumjereno a nikak se pomaknut sa određene težine...sram me i reć kolko na ovu svoju visinu...
znači ništa ne radim, samo sjedim/ležim, visim na forumu/fejsu a ne debljam se ništa... jednom sam probao tjedan dana, žderat nenormalno za ručak pol pileta i lonac juhe, ono tipa tako nešto i nisam se ništa udebljao, probao jesti malo nisam se udebljao...šta da radim pobogu  :( :lud

mlad si...doći će i na tebe red, znam kakav je to osjećaj ko tvoj bio sam u istoj situaciji, i eto sad zadnje 4 godine dobih skoro 40 kg :)

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub

Offline marko94

• Sr. Member
« Odgovori #57 : Siječanj 25, 2012, 01:30 »

a za mrsavljenje,hah,jedes isto to,to je sve zdrava hrana puna proteina,samo nemoj jesti nikakve sjemenke,cokolade,
jedi vise obroka dnevno,5-6,pij kavu,zeleni caj,puno voca,povrca,
vjezbaj,trci..
YNWA!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #58 : Siječanj 25, 2012, 01:51 »
a za mrsavljenje,hah,jedes isto to,to je sve zdrava hrana puna proteina,samo nemoj jesti nikakve sjemenke,cokolade,
jedi vise obroka dnevno,5-6,pij kavu,zeleni caj,puno voca,povrca,
vjezbaj,trci..

ne volim kavu, voce niti povrce :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline gizmo

• Hero Member
    • klikni mi na klitoris
« Odgovori #59 : Siječanj 25, 2012, 07:32 »
..nek ti majstori kažu kako se hrani:

da nema ovog tvog komentara davide, ova tema nebi imala nikakvog smisla...

:super