Anketa

Mišljenje o sebi:

trebam smršaviti
trebam nabaciti par kilograma
zadovoljan sam svojom težinom

Autor Tema: Rekreacija, trčanje, dijeta...  (Posjeta: 160794 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Rekreacija, trčanje, dijeta...
« Odgovori #1470 : Ožujak 11, 2018, 17:41 »
Ne tražim ništa više nego zaslužujem!  :D
Never miss a good chance to shut up.

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #1471 : Ožujak 13, 2018, 10:54 »
http://sib.rtl.hr/sport/ostalo-sport/22031-osjecki-maratonac-srusio-drzavni-rekord-na-ultramaratonu-u-beogradu.html

Dečko osim što se bavi trčanjem, u slobodno vrijeme igra šah i nogomet (oboje natjecateljski) i završio je medicinski fax i bit će doktor.

Valjda, ako ne prevagne nešto od sporta :D

Znam ga dosta dugo i vjerojatno ovo nije prvi puta da ćete vidjeti negdje njegovo ime i prezime.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #1472 : Ožujak 20, 2018, 21:13 »
Pitanje;

Ima li tko da je imao problema s kičmom i da je radio vježbe i to.
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Online El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #1473 : Ožujak 20, 2018, 21:39 »
Ja sam vjezbao sa skoliozom blazeg oblika i da poprilicno me limitiralo u treninzima,ali moze se vjezbat.Sad ne znam kakve ti tegobe imas.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #1474 : Ožujak 21, 2018, 10:19 »
Ja sam vjezbao sa skoliozom blazeg oblika i da poprilicno me limitiralo u treninzima,ali moze se vjezbat.Sad ne znam kakve ti tegobe imas.
Nisam još otišao stručnjaku ali ugl. imam neki bol u leđima kad sjedim (tada imam neki lakši, ponekad i "neprimjetan" bol) i kada ležim na leđima, dosta radim u vrtu pa kad se saginjem isto zna malo žignut u leđima, bojim se da bih mogao ukrivit leđa skroz pošto sam još mlad.
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #1475 : Ožujak 21, 2018, 10:45 »
Dragi, ajde u doktora...
Forum nije misto di se dijagnoze traze.

Iako, uvik mos probat sa suvon sljivon :D
"Remember, one night stands only last one night, but syphilis lasts a lifetime."

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #1476 : Ožujak 30, 2018, 14:44 »
prekjučer odlučio ić malo trčat, nakon duuuuuuuuuge pauze (sigurno skoro 2 godine, plus što sam imao mononukleozu prije 11 mjeseci) i skoro umro nakon 2 kilometra  :D :D :D
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline redz

• Hero Member
« Odgovori #1477 : Ožujak 30, 2018, 19:58 »
trči svaki drugi dan, mic po mic, za 2-3 tjedna ćeš već dobiti solidnu kondiciju.

ja svake godine vrtim taj ciklus jer jednostavno nemam motivacije zimi trčati, nije gušt. jesen i zimu skoro uopće ne trčim i onda oko proljeća krenem, prvih par puta pluća ispadnu i hvatam zrak jedva, ali jednom kad se dobije neka osnovna kondicija nema većeg gušta od trčanja. pogotovo ljeti navečer kad nestane ona sparina.

Online El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #1478 : Ožujak 30, 2018, 21:04 »
prekjučer odlučio ić malo trčat, nakon duuuuuuuuuge pauze (sigurno skoro 2 godine, plus što sam imao mononukleozu prije 11 mjeseci) i skoro umro nakon 2 kilometra  :D :D :D
Pocea san i ja sada malo svako drugi dan odrzavan tempo.Zasad tucem po 4 5 km srednjeg tempa,svaki.put sve lakse.Rekao sam sam sebi nema sanse da cu ic na termine bez neke kondicije,onda i ono sta znam nemogu pokazat jer me noge ne slusaju..a i ne vokim gubit  :kuler :D

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #1479 : Ožujak 31, 2018, 16:32 »
trči svaki drugi dan, mic po mic, za 2-3 tjedna ćeš već dobiti solidnu kondiciju.

ja svake godine vrtim taj ciklus jer jednostavno nemam motivacije zimi trčati, nije gušt. jesen i zimu skoro uopće ne trčim i onda oko proljeća krenem, prvih par puta pluća ispadnu i hvatam zrak jedva, ali jednom kad se dobije neka osnovna kondicija nema većeg gušta od trčanja. pogotovo ljeti navečer kad nestane ona sparina.

zar ima išta ugodnije od toplog čaja poslije trčanja u siječnju? :love na nogama sam cijelu jesen i zimu, kiša, vjetar, snijeg (nije ga baš bilo kod mene ove godine), sunce, zora, mrkla noć... ne igra mi neku ulogu. robu na sebe ovisno o dobu i nisam kihno cijelu zimu. lako je trčat kad je toplo :p
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #1480 : Travanj 26, 2018, 08:48 »
Pozdrav, dobio sam na poklon fitness sat, bacio sam pakovanje vec pa ne znam tacno ali u user guideu pise da je model: ID107PLUS HR i koristi se pomocu aplikacije Very Fit Pro

Ima li tko iskustva s tim satom i kakav je ovako za koristenje, ako treba specifikacije poslati ili slikati sam sat samo recite

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #1481 : Rujan 07, 2024, 19:08 »
Može pomoć ako se netko razumije u sobne bicikle?

https://www.fitness.com.hr/shop/oprema/fitness-oprema/Sobni-bicikl-Pro-Form-225-CSX.aspx

Je li ovo čemu? Planiram kupovati bicikl do maks 400€ i naišao sam na ovaj model i čini mi se ok.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #1482 : Rujan 07, 2024, 19:47 »

https://www.fitness.com.hr/shop/oprema/fitness-oprema/Sobni-bicikl-Pro-Form-225-CSX.aspx

Je li ovo čemu? Planiram kupovati bicikl do maks 400€ i naišao sam na ovaj model i čini mi se ok.
Pa čini se dobar.
Kako će itko znati kvalitet ako nije probao.
Čitaj reviews ostalih kupaca i to je to.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1483 : Rujan 09, 2024, 13:15 »

Zaleti se u Polleo sport na trgu i pitaj ljude što valja. Ovo sve izgleda slično, ali razlika ti je u prijenosu, valjku, kvaliteti izrade, a ne da se kao meni ona kontrolna ploča raspadne nakon 3 mjeseca (ne  :D)korištenja.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #1484 : Siječanj 26, 2025, 07:30 »
Može li netko savjetovati tko se razumije u fitness vježbe za definiciju, ali kući bez teretane.
Ono neki trening program , jer ove neke aplikacije na mobu imam..
Već sam uspio pasti sa 100 kg na 90 i išao sam davno u teretanu i masu imam; i sad mi treba neki program
(tipa koliko sklekova, trbušnjaka, kardio vježbanja, itd.).