Autor Tema: Auti (a i druga motorna vozila)  (Posjeta: 67353 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
Odg: Auti (a i druga motorna vozila)
« Odgovori #390 : Siječanj 29, 2019, 15:11 »
Ja u firmi vozim fokusa kad iden za Zg koji je ta generaacija kao i ti tvoj iz 2010. Najveca zamjerka mi je skucen prostor i inerijer te pregled iza u autu. Recimo mazda 3 koji je isti tip auta je mnogo bolje izvedena.

Sa Fiestom su svi zadovoljni i auto trosi ko upaljac

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #391 : Siječanj 29, 2019, 16:27 »
U firmi vozim Fiestu 2016 godina, dizel. Autic je recimo udobniji od Pola, znaci ista klasa vozila. Polo je pravi njemacki tenk, neudoban, skucen itd.

Fiesta ima 120 tisuca km, nije to to po meni. Vec se cuje lupetanje prednjeg desnog kotaca, signal za nevezanje pojasa iritira naveliko, vrata ponekad ne mogu zatvorit sa blagim dodirom nego moram jace udarit, odmah to dovodi do iritirajuceg zvuka upozorenja, u rikverc ponekad ne ubaci iz prve. Znaci vidi se da je auto solidan ali ne vrhunski. Naravno koliko para toliko mjuze.

Moj Audi A3 iz 2007 je u nekim stvarima jos ocuvaniji nego ovaj iz 2016.

Meni je Ford ko i Opel, kojeg sam imao 7 godina. Solidan, jeftin za odrzavanje, ali da ces preci pola milijuna, zaboravi. Eto moje neko iskustvo.

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #392 : Siječanj 29, 2019, 17:16 »
Kad budes otisao na servis kazi im da ti iskljuce zvuk za pojas i miran si :)

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #393 : Veljača 11, 2019, 17:44 »
Ipak sam odlucio da cu strpit sa ovi.sto imam(tocnije receno imamo) sad,pa iza ljeta cu uzet nesto novo iz salona..slade je  :D

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #394 : Srpanj 15, 2019, 19:21 »
Ekipa planiram uzet golfa 7 karavana 2014 ili 2015 godošte, imao netko neka iskustva sa njima ?
Gledam motor 2.0 TDI 110 kw je uredno 2000 eura skuplji od 1.6 TDI 77kw, jel vrijedi jači motor tih 2000 eura ili boljq opcija ostavit to u džepu a uzet slabiji ?
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #395 : Rujan 10, 2020, 11:28 »
Hallo hallo, jel uzimo itko od vas auto iz inozemstva i da se kuzi u to financiranje sta se mora platiti u drzavi u kojoj zivis?! Tj porez na auto uvoz..

https://www.autoscout24.at/angebote/seat-tarraco-style-1-5-tsi-acc-led-navi-kessy-shz-navi-benzin-schwarz-4b161a02-786c-4eef-af4c-5b8dda4dcc0a?cldtidx=8&cldtsrc=listPage#

To bi ovaj auto bio
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #396 : Rujan 10, 2020, 12:56 »
Vidim u planu je velika obitelj  :D
Drag mi je seat, ima prika ko singerica je.
A za  uvoz i to sve ti nemam pojma.

Morat cu i ja nesto novo ubrzo uzet.
U planu mi je alfa giulia.Znam te price oko alfe, sad koliko su istinite, ne znam.
Ako netko ima iskustva neka kaze.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #397 : Rujan 10, 2020, 13:10 »
https://kompare.hr/uvoz-vozila-iz-eu/

Ovdje je za nas u rvackoj. Jel' sve piše, nemam pojma, ali možeš pitati na forum.hr-u, tamo je ekipa super i uvijek se netko javi pomoći.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #398 : Rujan 10, 2020, 18:57 »
Hallo hallo, jel uzimo itko od vas auto iz inozemstva i da se kuzi u to financiranje sta se mora platiti u drzavi u kojoj zivis?! Tj porez na auto uvoz..

https://www.autoscout24.at/angebote/seat-tarraco-style-1-5-tsi-acc-led-navi-kessy-shz-navi-benzin-schwarz-4b161a02-786c-4eef-af4c-5b8dda4dcc0a?cldtidx=8&cldtsrc=listPage#

To bi ovaj auto bio
Odi na forum hr, imas temu Uvoz automobila - zajednička tema.
Ima brdo savjeta, iskustava i sve. I ak imas neka pitanja pitas u temi (vec trecoj).
Taskodjer si baci oko na mobile de.

Ja planiram ic u DE po auto kad se pojavi pravi model. Pratim mazde 3.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #399 : Listopad 18, 2020, 11:43 »
Auto rijesen. Nije iz Njemacke, jer nas izade vise od planiranog, ali isti auto, sa tim da dajemo nas njemu, plus lovu. Tako fa smo obije strane zadovoljne.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #400 : Siječanj 21, 2024, 16:51 »
smrzla mi voda u autu. znači li to isključivo promjenu bloka motora i skupi popravak?
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #401 : Siječanj 21, 2024, 17:10 »
"Uzmi molitvenik i moli Boga da je izbio čepove na bloku a ne raspuknuo blok motora! To je prva pomoć!
Pogledaj u motornom prostoru i ispod motora ima li "čepova" da su izbijeni!

nakon toga auto u garažu da se lagano odmrzne....i onda ako imaš sreće bloku i motoru nije ništa!

Kako se zatvaraju čepovi će ti najbolje pomoć CDRW i I Wonder!

Drugi ćeš puta na vrijeme provjerit antifriz a ne držat vodu u sustavu!"

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #402 : Siječanj 21, 2024, 17:30 »
auto odvučeno u garažu prije tri sata, ali nema čepova nigdje  :(
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #403 : Siječanj 21, 2024, 18:08 »
a ja danas idem nalit ženi ulje u auto (fiat), otvorim čep i imam šta vidit. mlijeko. do prije mjesec dana sve bilo OK. znači brtva otišla, auto nije prokuhao dosad nijednom, niti se vidi da gubi antifriz, između maxa i min, znači tek je počelo. sutra dogovorit termin da se riješi brtva glave, ne bi trebalo brusiti jer nije zakuhao al vidit ćemo. odma zamijenit remen, vodenu pumpu, ulje... znači čeka me dosta para
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #404 : Siječanj 22, 2024, 08:53 »
a ja danas idem nalit ženi ulje u auto (fiat), otvorim čep i imam šta vidit. mlijeko. do prije mjesec dana sve bilo OK. znači brtva otišla, auto nije prokuhao dosad nijednom, niti se vidi da gubi antifriz, između maxa i min, znači tek je počelo. sutra dogovorit termin da se riješi brtva glave, ne bi trebalo brusiti jer nije zakuhao al vidit ćemo. odma zamijenit remen, vodenu pumpu, ulje... znači čeka me dosta para

Znači najbolje ti je gledati što prije zamijeniti ili motor ili cijeli auto.
Ja sam prošle godine bio zbog toga što mi je 1 ventil doslovno propao u cilindar, 5 i pol mjeseci bez auta i to u ovlaštenom servisu jer je nestašica rezervnih dijelova. Sreća znam šefa servisa, pa sam cijelo vrijeme imao zamjenski auto na raspolaganju, inače nemam blage kako bih to pregurao, pogotovo jer mi auto treba zbog pretežno terenskog posla.
Uglavnom, ja sam na kraju riskirao i naručio novi (polovni) motor, dao 700,00 EUR na neviđeno pa što bude. Na kraju da ne ureknem, bolji je motor 50% nego onaj moj originalni.
Ovo što spominješ, čim se skida brtva glave motora, i ovisno o kompresiji ako treba brusiti glavu ili sređivati ventile ili cilindre, vjeruj mi, meni je čovjek koji ima svoj servis i znam ga, odmah rekao, to se kupuje novi motor, ali ja sam bio uvjeren da će se čarobno ukazati taj novi ventil i izgubio vrijeme i živce uzalud. Jbg... :neznam