Autor Tema: Što Vam je uljepšalo/shebalo dan?  (Posjeta: 399564 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Amon

• Hero Member
Odg: Što Vam je uljepšalo/shebalo dan?
« Odgovori #1470 : Siječanj 24, 2012, 17:28 »
uljepšan dan zahvaljujući Winxu, njegovom prijatelju i CSu :)))

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #1471 : Siječanj 24, 2012, 21:03 »
Dobijem danas na kladi čekajući Nadala i sad da opet dobijem 1x stavim na RBS i oni doma gube 6-0 od Albe  :suicide :suicide :suicide :hitwall

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #1472 : Siječanj 24, 2012, 23:16 »
Otkrio sam pure enjoyment :D

Kako, zapravo već kakvih 6 mjeseci, vrtim faking orbitrek po minimalno sat vremena dnevno (ne pitajte, zajebano je biti informatičar i sjediti cijeli dan pred kompom, a orbitrek nije ovisan o vremenu vani pa nemam razloga da ne odradim tih sat vremena :D), što nije neki problem izdržati, ali je užasno dosadno, svaki put na početku vježbanja si mislim "kako ću opet izdržati 60 sporih minuta" :D

E sada, ako još netko ima geyfon, skinite aplikaciju iTunes U, skinite besplatna predavanja sa Yale Universitya "Astronomy: Frontiers and Controversies" koje pokrivaju ekstrasolarne planete, crne rupe i tamnu energiju. Imate 24 videa sa predavanja u trajanju 45-50 minuta. Ako to nekoga zanima naravno.

I lijepo sam si to stavio tokom vježbe, montirao geyfon na orbitrek i CAP, prođe sat vremena a da nit ne trepneš :D

Offline Amon

• Hero Member
« Odgovori #1473 : Siječanj 24, 2012, 23:23 »
Otkrio sam pure enjoyment :D

Kako, zapravo već kakvih 6 mjeseci, vrtim faking orbitrek po minimalno sat vremena dnevno (ne pitajte, zajebano je biti informatičar i sjediti cijeli dan pred kompom, a orbitrek nije ovisan o vremenu vani pa nemam razloga da ne odradim tih sat vremena :D), što nije neki problem izdržati, ali je užasno dosadno, svaki put na početku vježbanja si mislim "kako ću opet izdržati 60 sporih minuta" :D

E sada, ako još netko ima geyfon, skinite aplikaciju iTunes U, skinite besplatna predavanja sa Yale Universitya "Astronomy: Frontiers and Controversies" koje pokrivaju ekstrasolarne planete, crne rupe i tamnu energiju. Imate 24 videa sa predavanja u trajanju 45-50 minuta. Ako to nekoga zanima naravno.

I lijepo sam si to stavio tokom vježbe, montirao geyfon na orbitrek i CAP, prođe sat vremena a da nit ne trepneš :D

dali postoji to i za android?

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #1474 : Siječanj 24, 2012, 23:26 »
dali postoji to i za android?

Hm, iTunes U ne postoji sigurno, ali predavanja vrlo vjerojatno možeš negdje skinuti...

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1475 : Siječanj 24, 2012, 23:27 »
Hm, iTunes U ne postoji sigurno, ali predavanja vrlo vjerojatno možeš negdje skinuti...

ne kuzim koja je fora s tim predavanjima :sram
Never miss a good chance to shut up.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #1476 : Siječanj 24, 2012, 23:32 »
ne kuzim koja je fora s tim predavanjima :sram

Pa, ništa posebno, ali ako te zanima astrofizika (posebno orjentirana prema teoriji, a ne teškoj matematici) onda je lijepo vidjeti što i kako se uči na Yaleu :)

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #1477 : Siječanj 26, 2012, 22:09 »
moj orbitrek je ispred telke..

nazalost, jedina funkcija mu je za drzanje jakni :D
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Ozz

• Hero Member
« Odgovori #1478 : Siječanj 27, 2012, 10:21 »
Stari mi je javio da mi je kod bake kupio nešto u vezi Liverpoola,bit će da su to dionice  :love

i čekam Noleta da dobijem 3 dan za redom 101,95,prethodna dva¸,103,52 i 101,51  :sram da bi kunu više neeee

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #1479 : Siječanj 30, 2012, 13:45 »
povratak pojedinih članova foruma :zid
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Ozz

• Hero Member
« Odgovori #1480 : Siječanj 30, 2012, 15:58 »
Volim ovaj popodnevni "beauty sleep" od 30ak minuta,sad se osjećam odmornije nego kad spavam po noći...ajmo na završni rad :super

Offline Samurai1980

• Hero Member
« Odgovori #1481 : Siječanj 30, 2012, 16:00 »
Weka Kt  :love
"Our gratest glory doesnt consist in not falling, but in rising every time we fall" J.Kano, founder of Judo

- we buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.

Offline Ozz

• Hero Member
« Odgovori #1482 : Siječanj 30, 2012, 16:04 »
Sad ćete s Dalglisha ovdje okupirati temu  :))) kako bi rekli Saša i Lea: Dogodila se ljubav, za koju nikad niste čuli.. :love

http://www.24sata.hr/sokantno/ljubav-okrutnih-ubojica-zena-vampir-i-kanibal-se-zarucili-251782 nešto poput ovoga  :zid

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1483 : Siječanj 30, 2012, 21:58 »
danasnji dan proglasen jednim od najsrecnijih dana u godini. Mamu im jbm ko god je to analizirao. Ubedljivo najlosiji, najocajniji i najodvratniji dan mi u godini. Al ajde donekle popravila plata sa najboljim prijateljom (kumom) i prijateljicama :D
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #1484 : Siječanj 30, 2012, 21:59 »
danasnji dan proglasen jednim od najsrecnijih dana u godini. Mamu im jbm ko god je to analizirao. Ubedljivo najlosiji, najocajniji i najodvratniji dan mi u godini. Al ajde donekle popravila plata sa najboljim prijateljom (kumom) i prijateljicama :D

A kakvi su ti onda tek dobri dani  :)))?