Autor Tema: Filmovi, serije, knjige i stripovi  (Posjeta: 105085 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline -marko-

• Hero Member
Odg: Filmovi, serije, knjige i stripovi
« Odgovori #1020 : Listopad 04, 2021, 08:21 »
Nisam još odgledao, ali od starta imam od tog filma jako niska očekivanja.
Say what again!

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #1021 : Listopad 26, 2021, 10:27 »
https://www.imdb.com/title/tt1160419/?ref_=nv_sr_srsg_0

Napokon za jedan film iz korona ere mogu reći da me potpuno oduševio :klanja (nisam još odgledao The Last Duel, ali neće nadmašit ovo).  I za one koji su upoznati s predloškom za film (teži za udovoljiti  :roll) i za one koji nisu ogromna preporuka. Vilneuve mi je ovim došao na korak iza Nolana, briljantno odrađeno.
Say what again!

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #1022 : Listopad 26, 2021, 11:24 »
Ja sam fan Dine, čitao sam knjige i mogu isto se složiti da je film odličan. Mislim da je dobro da je u dva dijela, jedan bi bio premalo za cijelu priču iz prve knjige te narativ i objašnjenja kako svijet Dine funkcionira. Jedva čekam drugi nastavak.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #1023 : Listopad 26, 2021, 11:35 »
Ja nisam čitao, ali mi je poznata kao remekdjelo SF-a, a posebno je karakteristična ta kompleksnost, more događaja i detalja. Aj ti to snimi. Bilo je i ranije pokušaja adaptacije, ali ni blizu ovome. Drago mi je da ti se sviđa, jer onaj koji je dobro upoznat s romanom sigurno može naći 100 nedostataka, ali to je roman a ovo je film od 2 sata.
Say what again!

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #1024 : Listopad 26, 2021, 13:30 »
Ja bio jucer gledo. Knjigu sam procitao.
Ima super scena, al likovi su mi onak nerazradjeni i to mi je najveca mana filma.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #1025 : Listopad 26, 2021, 13:46 »
Istina, može se primjetiti da se dosta sporednih, ali važnih likova jednostavno nije stiglo detaljnije prikazati, čak iako ih glume top zvijezde. Ali kažem opet to više narušava očekivanja fanova knjige nego što kvari film, posebno jer je u pitanju prvi dio.
Say what again!

Offline Dermonis

• Hero Member
« Odgovori #1026 : Listopad 26, 2021, 14:01 »
Istina, može se primjetiti da se dosta sporednih, ali važnih likova jednostavno nije stiglo detaljnije prikazati, čak iako ih glume top zvijezde. Ali kažem opet to više narušava očekivanja fanova knjige nego što kvari film, posebno jer je u pitanju prvi dio.
Valjda je u prvom dijelu dobro postavit temelje, a ak likovi nisu temelji ne znam tko je.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #1027 : Listopad 26, 2021, 20:37 »
Pročitao sam svih 6 knjiga i jedva sam čekao ovaj film. Doduše, nadao sam se da će napraviti seriju visokog budžeta slično kao što su i s Game od thrones. Od Dine bi mogli napraviti 5 sezona od samo jedne knjige.
Ovaj film, za razliku od onog iz 80-ih jako dobro prati priču. Fali mu malo više razrade nekih likova, ali mislim da nisu ni mogli puno više razrađivati ako će biti samo dva filma.
Sve u svemu, zadovoljan sam prvim dijelom.

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #1028 : Listopad 26, 2021, 20:39 »
Pročitao sam svih 6 knjiga i jedva sam čekao ovaj film. Doduše, nadao sam se da će napraviti seriju visokog budžeta slično kao što su i s Game od thrones. Od Dine bi mogli napraviti 5 sezona od samo jedne knjige.
Ovaj film, za razliku od onog iz 80-ih jako dobro prati priču. Fali mu malo više razrade nekih likova, ali mislim da nisu ni mogli puno više razrađivati ako će biti samo dva filma.
Sve u svemu, zadovoljan sam prvim dijelom.

Baš sam ovo htio napisati, mislim da bi ovaj koncept bio puno bolji.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #1029 : Studeni 01, 2021, 19:24 »
Lamb

a bolesti, ljudi moji. taman sam mislio da sam pogledao sve boleščurine iz pera domišljatih azijata, francuza ili (rijeđe) amera. bizaran spoj drame, horora i misterije. tko očekuje klasični horor, neka preskoči. ne može čovjek ostati ravnodušan na ovakvo nešto. :lud

kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1030 : Studeni 01, 2021, 23:16 »

Jedva čekam. Trenutno igram drugi dio, nije toliko losa prica koliko se pricalo.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #1031 : Studeni 02, 2021, 10:00 »
Prvi dio mi je preporucio Gogic, drugi jos nisam igro, ako si uzeo preko ps storea, mogo bi mi sherati igru 😅
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1032 : Studeni 02, 2021, 10:43 »
Prvi dio mi je preporucio Gogic, drugi jos nisam igro, ako si uzeo preko ps storea, mogo bi mi sherati igru 😅
Nisam, pretplatio sam se na ps now, pa je skinuo i tako igram.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #1033 : Studeni 22, 2021, 22:41 »
Izašla je 5.sezona Gomore, pa ako netko zna di pogledat...
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Dermonis

• Hero Member
« Odgovori #1034 : Studeni 22, 2021, 23:47 »
Bacite oko na Arcane.
Za mene remek djelo.