Autor Tema: Anfield Road & AXA Training Centre  (Posjeta: 126715 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline scouser68

• Hero Member
Odg: Anfield Road & AXA Training Centre
« Odgovori #780 : Srpanj 22, 2024, 09:28 »
Postoje li planovi za budućnost možda oko Kenny Dalglish tribine i KOP-a? Po krovu kako je napravljen na Anfield Roadu i kako se nastavlja na Main Stand, kao da se da iščitati da je isto tako planski napravljen da se naslanja na Kenny Dalglish Stand koji bi jednog dana mogao biti jednake visine/izgleda kao Main Stand.

Nema plana za dalje zasada, a pitanje kada ce i kako. Teze je izvediv. Za KD stand je potrebno kao i za Main Stand dva ili izglednije tri reda kuca maknuti sto je ogroman preduslov i pitanje koliko je izvedivo, a za Kop je jasno, na samom je rubu Walton Breck Roada. To bi zahtijevalo velike promjene u samom prometu. Sumnjam da ce se nesto u skorije vrijeme raditi, ako ce se uopce..

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #781 : Srpanj 23, 2024, 08:31 »
A zar ne postoje nekakve montažne nadogradnje stadiona zbog povećanja kapaciteta, barem za određene svrhe?
Pretpostavljam da a to kod nas nema dovoljno prostora.

Npr., Osijekova Opus arena je tako građena da se može po potrebi poduplati kapacitet.
Isto tako je bilo i u Klagenfurtu na Euru Čim je završila utakmica Hrvatska-Posljska, gleadm koji klinac se neki radnici oko ponoći poslije utakmice muvaju oko tribine.
Uglavnom, kasniej sam čitao da su rastavili skoro pola stadiona i prodali ga Dallas Cowboysima za povećanje njihovog kapaciteta jer im je prethodna  sezona bila jako posjećena.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #782 : Kolovoz 20, 2024, 13:02 »
https://www.facebook.com/p/LFC-International-Academy-Croatia-100081225382089/

Je li netko znao da je ovo bilo u Kostreni?
 :? Baš sam mogao malo provozati  do tamo s klincima malo pogledati trening, taman sam bio u Novom Vinodolskom.  B-)

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #785 : Studeni 20, 2024, 11:38 »
https://www.facebook.com/p/LFC-International-Academy-Croatia-100081225382089/

Je li netko znao da je ovo bilo u Kostreni?
 :? Baš sam mogao malo provozati  do tamo s klincima malo pogledati trening, taman sam bio u Novom Vinodolskom.  B-)

Svake godine ti je to tamo,ove godine je bilo trece po redu.
Bio sam s malim sva tri  puta