Autor Tema: Kada ste i kako postali LFC fan?  (Posjeta: 54713 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Cougar Lumpynutz

• Full Member
Odg: Kada ste i kako postali LFC fan?
« Odgovori #15 : Kolovoz 09, 2008, 16:26 »
2001-2002, nakon Superkupa protiv Bayerna, zbog Owena koji mi je bio najdraži igrač.  :)
As Falls Wichita, So Falls Wichita Falls.

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #16 : Kolovoz 11, 2008, 07:57 »
Negdje sredinom 90-ih, u fazi kad Liverpoolu baš i nije išlo bajno, srećom opet su došle lijepe godine, ali ponos zbog Liverpoola je isti kao i tada, uostalom za klub se navija i onda kada mu ide loše, a Liverpool je ionako institucija, a ne samo običan klub, tradicija i brojke govore same za sebe!
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline Dobra_Babel

• Hero Member
  • Let's go redss
« Odgovori #17 : Kolovoz 11, 2008, 18:58 »
Ja sam od uvijek navijo za liverpool ali ono potajno imam jos dres od owena.
Potajno sam navijao zato sto zivim u kretenskoj okolini svi navijaju za milan,man utd,inter,ali vecina mrzi liverpool a ja nisam smjeo da se toliko ponosim sa liverpoolom zato kada bih izgubili tekmu nebih ostao ziv od provokacija.
sjecam se kada smo gledali finale sa milanom kada je bilo 3-0 svi su mi govorili idi skidaj tu majcu a nakraju tekme nikoga nije bilo oko mene.
Dok su stigli torres i babel ne bojim se vise niti jednog tima mi smo naj naj jaci.
Sada se naj vise hvalim sa svojim klubom za koji navijam
a pogotovo jos sada kada su dosli  kean,skrtel,vjerujte mi isa dossena pokazace se kao kljucni igrac kod nas.ja vam garantujem za njega
Cuvaj se tebra ide lakat u rebra nova stara tema au suarez I evra

Offline kop end

• Hero Member
« Odgovori #18 : Kolovoz 12, 2008, 14:10 »
ja sam poceo navijat za liverpool kad sam tek poceo pratit nogomet.prva utakmica koju sam gledao bila je engleska argentina 98 godine.te se utakmice jedva sjecam jer kad sam je gledao bio sam jako mal ali se sjecam owenovog gola.kad sam pitao starog ko je taj igrac on mi je rekao da je to michael owen i da igra za liverpool.i od tog dana pa sve do danas sam vatreni navijac redsa.

Offline KOP BOY 2

• Sr. Member
« Odgovori #19 : Kolovoz 12, 2008, 14:25 »
ja sam poceo navijat za liverpool kad sam tek poceo pratit nogomet.prva utakmica koju sam gledao bila je engleska argentina 98 godine.te se utakmice jedva sjecam jer kad sam je gledao bio sam jako mal ali se sjecam owenovog gola.kad sam pitao starog ko je taj igrac on mi je rekao da je to michael owen i da igra za liverpool.i od tog dana pa sve do danas sam vatreni navijac redsa.
gotovo isto ko ija ali meni je owen tad bio totalni uzor i idol bio sam lud za njim... pa sam polako počeo i pratit Liverpool i njegove igrače, tad su bili popularni: Fowler, Murphy, Biščan :D

Offline Ri

• Hero Member
  • You'll Never Walk Alone
« Odgovori #20 : Kolovoz 12, 2008, 18:24 »
mislim 2000/01 g. kad smo uzeli UEFA kup u onoj ludoj utakmici protiv Deportivo Alavesa  :super, do tada sam trenirao kosarku pa mi fudbal nije bio nesto zanimljiv... al kad sam pogledao tu utakmicu....  :love JUST 1, IN MY HEART, AND YOU'LL NEVER WALK ALONE! :love
« Zadnja izmjena: Kolovoz 12, 2008, 18:31 Ri »

JUSTICE FOR 96 - You'll never be forgotten!

Offline Djidara

• Jr. Member
« Odgovori #21 : Kolovoz 12, 2008, 18:40 »
Evo ovako ko mulac sam pratio nogomet, obozavo sam dinamo, na pocetku samo domaci nogomet sam pratio, pa malo po malo i strani, liverpool mi je u pocetku bio kao najsimpaticniji klub u engleskoj, a odlaskom Igora Biscana u Redse poceo sam intenzivnije pratit liverpool i tu je puklo, zaljubio se u Redse i tako je ostalo do dana danasnjeg i tako ce vjecno ostat... B-)
ne moram nista dodat :D :super

Offline kenchy

• Hero Member
« Odgovori #22 : Kolovoz 12, 2008, 18:51 »
mislim 2000/01 g. kad smo uzeli UEFA kup u onoj ludoj utakmici protiv Deportivo Alavesa  :super, do tada sam trenirao kosarku pa mi fudbal nije bio nesto zanimljiv... al kad sam pogledao tu utakmicu....  :love JUST 1, IN MY HEART, AND YOU'LL NEVER WALK ALONE! :love

U mene je potpuno ista situacija. Kosarka, Liverpool, ali umjesto kupa UEFA tu je bio Owen.
“I will leave no stone unturned in my quest – and that quest will be relentless – to try and get Liverpool back on the map again as a successful football club.”-BR

Offline stevie-g

• Jr. Member
« Odgovori #23 : Kolovoz 12, 2008, 18:52 »
sa 10 godina i to zbog mog starog! inače nevoli engleze ono švabe u srcu ali to mu je bio jedini drag klub u engleskoj.
kontam mora bit nešto u tom klubu čim mu nije mrzak. kaže ima dušu. nisam konto sta mu to znaci, DANAS ZNAM! A onda sam kupio neke novine i u njima poster liverpoola (james, babb, riedle, david thompson, redknap, fowler, mcman, murphy, ince,  matteo, henchoz cini mi se jos meier) i onda pokoja utakmica a nakon tog sp i owen protiv argentine i eto danas sam na ovom forumu

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
« Odgovori #24 : Kolovoz 12, 2008, 19:07 »
sa 10 godina i to zbog mog starog! inače nevoli engleze ono švabe u srcu ali to mu je bio jedini drag klub u engleskoj.
kontam mora bit nešto u tom klubu čim mu nije mrzak. kaže ima dušu. nisam konto sta mu to znaci, DANAS ZNAM! A onda sam kupio neke novine i u njima poster liverpoola (james, babb, riedle, david thompson, redknap, fowler, mcman, murphy, ince,  matteo, henchoz cini mi se jos meier) i onda pokoja utakmica a nakon tog sp i owen protiv argentine i eto danas sam na ovom forumu
da ti ja nisam stari ili barem nešto u rodu... :?
 :lol

Offline stevie-g

• Jr. Member
« Odgovori #25 : Kolovoz 12, 2008, 19:10 »
da ti ja nisam stari ili barem nešto u rodu... :?
 :lol

:lol :lol :lol
mozda iz Mo smo oba

Offline DaPa

• Hero Member
« Odgovori #26 : Kolovoz 13, 2008, 08:57 »
Zar ima Hercegovca koji ne voli Švabe? Apriori tome, zar ima Hercegovca koji voli Engleze?  :kuler :D ;)
This time, next year...?! Ehhhh 'u plonkers!

Offline SCOUSER

• Hero Member
« Odgovori #27 : Kolovoz 13, 2008, 11:15 »
svi su počeli navijat zbog owena :)))
meni nije tako moj je razlog macca. :super

Offline legend

• Hero Member
« Odgovori #28 : Kolovoz 13, 2008, 11:47 »
Ja se sjećam da je moj prvi doticaj s liverpoolom bio tamo negdje kasnih 90-ih.Igrali smo protiv scuma i dobili 1-0 golom patrika bergera. ostalo mi je u sjećanju makar sam tada još bio balav. i onda finale kupa uefa i ona utakmica to me prelomilo počeo sam upoznavat povijest i vidio kakvu dušu ima taj klub. sad je taj kub u mojoj duši i nikad neće van
"At Liverpool we never accept second best." Kenny Dalglish

UNITED AGAINST MODERN FOOTBALL

Offline Periklo

• Hero Member
« Odgovori #29 : Kolovoz 13, 2008, 12:19 »
Zar ima Hercegovca koji ne voli Švabe? Apriori tome, zar ima Hercegovca koji voli Engleze?  :kuler :D ;)
Ja ne volim Nijemce.