Autor Tema: Kada ste i kako postali LFC fan?  (Posjeta: 54711 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline KOP BOY 2

• Sr. Member
Kada ste i kako postali LFC fan?
« : Svibanj 15, 2008, 20:22 »
Evo redsi moji ja odlućih napravit još jednu temu, nadam se da mi nitko ne zamjera! Kada ste i kako poćeli navijat za liverpool?

Offline bbbsrednjaci

• Sr. Member
Odg: Kada ste i kako postali LFC fan?
« Odgovori #1 : Svibanj 15, 2008, 20:26 »
Evo ovako ko mulac sam pratio nogomet, obozavo sam dinamo, na pocetku samo domaci nogomet sam pratio, pa malo po malo i strani, liverpool mi je u pocetku bio kao najsimpaticniji klub u engleskoj, a odlaskom Igora Biscana u Redse poceo sam intenzivnije pratit liverpool i tu je puklo, zaljubio se u Redse i tako je ostalo do dana danasnjeg i tako ce vjecno ostat... B-)
JUSTICE FOR 96

Offline KOP BOY 2

• Sr. Member
« Odgovori #2 : Svibanj 15, 2008, 20:36 »
Pa evo ja ću započet: Moram priznat da sam isprve bio veći fan Michaela Owena nego liverpoola kao kluba bio sam lud za njim, svi moji vršnjaci su bili zaluđeni Batmanom, Shwarchenegerom I.T.D a ja sam svima govorio da me zovu Owen, ne bi se skidao iz njegovog dresa, oponašao njegove proslave pogodaka, naravno cijenio sam i klub u kojem igra. Onda kad je otišao nekaku sam prestao pratit nogomet za jedno duuugo vrijeme, ali onda kad je došla ona sezona 04/05. sve mi se više poćeo sviđat liverpool, pronašao sam novog idola u Gerrardu ali sam poćeo više volit Liverpool kao klub a ne neke pojedince. I od četvrtfinala s Juveom postao sam pravi navijač: Zamrzio sam Man U, Naućio sve Liverpoolove pijesme, sve o njihovoj povijesti I.T.D i sve ove godine nitko oko mene ne navija za Liverpool, svi navijaju za klubove koji su u trendu(trenutno Man U :bljak, Nekoć Milan :zid, Barca :zid) ali ja samo za Liverpool! I mogu vam reć jaaaaaaaako sam ponosan na to i želim doživjet što više pobjeda, trofeja i ostalih zlatnih trenutaka s Liverpoolom!  

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #3 : Svibanj 15, 2008, 20:46 »
gledao sam tekmu engleska- danska i vidio kako je own zabio 2 ili 3 pogotka i postao sam njegov fan
i tako malo po malo i navijač sam liverpoola
Never miss a good chance to shut up.

Offline Periklo

• Hero Member
« Odgovori #4 : Svibanj 15, 2008, 20:50 »
To što je vama bio Owen meni je bio Mcmanaman. Ja sam uvijek bio on kad smo igrali lopte. :D
A zašto sam počeo navijat teško je riječim objasnit, jednostavno osjetio sam da LFC ima nešto posebno, nešto što drugi nemaju.

Offline jamie carragher

• Hero Member
  • Banned
« Odgovori #5 : Svibanj 15, 2008, 20:52 »
Ja sam prvi put navijao za Liverpool u finalu Uefa cupa,ali to je bilo samo jednu utakmicu jer sam bio jako mali.
Kasnije sam počeo navijati za Liverpool u sezoni 2004/05 kada je moj brat od tetke stalno dolazio kod mene i stalno govorio o Liverpoolu.
A postao sam zaluđen Liverpoolom prije malo manje od 2 godine i od tada sam naučio sve moguće o Liverpoolu i maksimalno zamrzio scum

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #6 : Svibanj 15, 2008, 23:17 »
od 1998. i utakmice Argentina-Engleska i Michaela Owena
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline 6 čulo

• Full Member
  • Ti si Liverpoolov nod.
« Odgovori #7 : Svibanj 15, 2008, 23:23 »
Moram se i ovdje javit  :p e ovako od doba LMA managera 2001 kad smo ja i buraz igrali na pleyki on bio Mančastar a ja Liverpool i zaljubio se u Heskeya,Fowlera,Danny Murphya i sjećam se Houlieraa kao trenera,a onda krenuo proučavat i kad sam vidio povijest,stadion,navijače,i ono što mi se najviše svidjelo način igranja kakav nisam vidio kod nikoga i zbog tog zavolio LFC  :love

Offline steven

• Sr. Member
  • You'll never walk alone
« Odgovori #8 : Svibanj 16, 2008, 00:47 »
Moram se i ovdje javit  :p e ovako od doba LMA managera 2001 kad smo ja i buraz igrali na pleyki on bio Mančastar a ja Liverpool i zaljubio se u Heskeya,Fowlera,Danny Murphya i sjećam se Houlieraa kao trenera,a onda krenuo proučavat i kad sam vidio povijest,stadion,navijače,i ono što mi se najviše svidjelo način igranja kakav nisam vidio kod nikoga i zbog tog zavolio LFC  :love
:super :super :super
....We hate Nottingham Forest....
....We hate Everton too....
....We hate Man United....
....But LIVERPOOL WE LOVE YOU!!!!

Offline steven

• Sr. Member
  • You'll never walk alone
« Odgovori #9 : Svibanj 16, 2008, 01:01 »
Very simply

Ranih 90-ih, posebno doba.... Ja i frend nešto pričali o Liverpoolu...
Nedugo zatim kupio majicu, proučio povijest, trofeje, zvijezde, face kluba, čuo za navijače, himnu...i jako se ponosim time
Imaju neke momčadi više trofeja, al spoj svega toga nitko u svijetu nema.......i od tada LFC je nešto posebno za mene
Vidio Fowlera, Rusha, McManamana, Owena....
Samo koliko je faca u našem klubu igralo, prestrašno
« Zadnja izmjena: Svibanj 16, 2008, 01:07 steven »
....We hate Nottingham Forest....
....We hate Everton too....
....We hate Man United....
....But LIVERPOOL WE LOVE YOU!!!!

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #10 : Svibanj 16, 2008, 21:38 »
pogledao sam jednu utakmicu kao klinac...' 98. je to bilo ili tako nešto...
i otad se oduševio liverpoolom, tad sam čuo navijanje na anfieldu i pitao starog šta se deru... a on meni : "to su ti najbolji navijači na svitu"... tad sam se definitivno zaljubio... a i u obiteljskoj tradiciji nekakvoj mi je lfc (svi muški članovi obitelji navijaju za redse)... tako da.... You'll never walk alone.... :D

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #11 : Svibanj 16, 2008, 21:56 »
Ja iskreno ne mogu točno odrediti kada sam počeo navijati za LFC, nije to bila nekakva "ljubav na prvi pogled", zapravo to nije baš niti moguće. Liverpool me počeo zanimati negdje kasnih devedesetih (budući da sam '95. imao 10 godina, niti nije moglo puno prije :D), inače znatiželjan po prirodi sam sve više i više počeo čitat članke o Liverpoolu, gledat što više utakmica (a tada ih nisam mogao baš vidjet puno, već se čekala "petica" za golove) itd... Kroz neko vrijeme, ne predugo, jednostavno mi je Liverpool postao klub za kojeg ću sigurno navijat do kraja života. Zapravo teško mi je reći kada je ta dječačko "zanimanje" za klubom preraslo u opsjednutost :D

Offline TomyB

• Newbie
« Odgovori #12 : Kolovoz 09, 2008, 13:37 »
Na zimu '92-'93 sam dobio male boginje (neznam da li se to i u HR tako kaze  O:) ) i kako nisam mogao ici u skolu po celi sam dan pratio sport na tv, koliko ga je bilo... I uglavnom je sreda bila dan kad se davao prenos Premier lige. Dominirao je Man UTD a ja nisam nista znao o engleskim klubovima. I secam se da je taj isti Man utd dosao da gostuje kod tima koji je nosio crvene dresove i da je komentator najavio tu tekmu kao derbijem svih derbija u Engleskoj. Izgubio je Liverpool, ali sam i tad kao deckic od 11-12 god shvatio da izmedju navijaca tog kluba i njihovih igraca postoji neverovatna veza jer njihova pesma nije utihnula svih 90 min!!! Zapravo su navijaci bili razlog sto sam poceo da se interesujem za 'Pool. I tad je '97 god izasao Premier manager 97, po meni legendarni manager (ali nije reklama  :D ), naravno uzeo sam njih da vodim i od onda za mene ni jedan drugi klub  nije postojao. I posebno draga mi je 2005. god kad smo uzeli CL i kad sam bio najponosniji u kraju jer su tad svi furali Scums Barcu Real ili Milan a za moj 'Pool nisu ni "culi"... Sad ga svi znaju i postuju uz mene... Autoritet, sta cete...   :tuc

Offline hammer_of_thor

• Hero Member
  • Sto vise ljudi poznajem, to vise volim svog psa.
« Odgovori #13 : Kolovoz 09, 2008, 14:48 »
Heh, kod san se kažu vodene kozice (small pocks jelte :D) ((valjda )) :D

E da, dobrodošao i puno ti postova želim :)
Make Us Dream!
5 stars flicker in the fermont,
and worn with deep and unconditional love,
that serves to remind us that all we need tonight,
perhaps more than ever,
is each other.

Offline Carra#23

• Hero Member
« Odgovori #14 : Kolovoz 09, 2008, 16:22 »
Ka dite uz muške u familiji san naučija gladati nogomet. Još nisan razumija sve o nogometu(to mi je bilo u početku malo dosadno) ali nisan propušta nijednu utkmicu LP. Tako san malo po malo počea to ozbiljnije pratiti. Kao mali bija san fan Owena i zato san počea gledati sve(koje bi bile na TV-u) utakmice Liverpoola pa mi je klub osta u srcu. Tako san počea pratiti Redse. ManU mi je odma osta kao neki gadljivi klub(pretežito zbog faca kao Scholes i Giggs i bija san u pravu). Sječan se utakmice protiv Leverkusena(mislin 2002) i kad smo izgubili prvi put san zaplaka za klubon, nisan moga virovat da su izgubili. Kasnije san se raspitiva o klubu i tata mi je reka kako su veliki klub, odlični igrači. Eto tako mi je klub osta u srcu, zaluđenost za klubon je još veča postala dolaskom Rafe Beniteza . Najdraži igraći su mo tada bili Owen(dok je još igra i jedva ćekan dan kad će King of the Kop opet na Anfieldu zaigrat u svetom dresu), Gerrard(legenda, heroj), Riise(jedan od najdražih mi ali je nažalost otiša iz kluba), Carra(legenda :klanja) i Hyypia(onda je i jednu godinu bija najbolji obrambeni na svitu)...Eto toliko od mene...
"I want to build a team that's invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us."- Bill Shankly