Anketa

Odaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti... Zato je omogućeno da glasate za vaša prva 2 picka.

Xabi
De Zerbi
Zidane
Amorim
Lijnders
Frank
Ange
Nagelsmann

Autor Tema: Novi manager i sportski direktor  (Posjeta: 37621 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
Odg: Novi manager i sportski direktor
« Odgovori #15 : Siječanj 27, 2024, 13:45 »
Ne znam, nisam baš oduševljen idejom Lijndersa kao menadžera. Mislim da mu fali malo karizme, a općenito je teško probiti se do te vrhunske razine ako nemaš autoritet kao bivši nogometaš. Tehnički je sigurno elitan, ali menadžerski posao je puno više od toga.

Svakako nakon Kloppa dolazi neka nova era. U usporedbi s njim, proces odabira novog trenera je izabrati manje loše rješenje. On će bit upisan zlatnim slovima u povijest kluba, ravnopravan s Paisleyem i Shankleyem.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #16 : Siječanj 27, 2024, 14:15 »
Ne znam, nisam baš oduševljen idejom Lijndersa kao menadžera. Mislim da mu fali malo karizme, a općenito je teško probiti se do te vrhunske razine ako nemaš autoritet kao bivši nogometaš. Tehnički je sigurno elitan, ali menadžerski posao je puno više od toga.

Svakako nakon Kloppa dolazi neka nova era. U usporedbi s njim, proces odabira novog trenera je izabrati manje loše rješenje. On će bit upisan zlatnim slovima u povijest kluba, ravnopravan s Paisleyem i Shankleyem.

Vezano uz Lijndersa i karizme, čak bi se i složio da se radi o novom klubu gdje Lijnders ide, ali u ovom našem ga igrači znaju i poštuju tako da mislim da mu kod nas to ne bi bio problem kao što će mu biti negdje drugdje gdje obično na početku moraš biti "šerif" da ti igrači daju priliku.
Never miss a good chance to shut up.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #17 : Siječanj 27, 2024, 14:50 »
Ma ne Lijnders, previsoko smo kao klub trenutno da bi mu dali tu priliku. Plus, novi manager ce morat imat zestoku podrsku da bi izdrazo (lako) moguci pad nakon Kloppa u prvoj sezoni promjena.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #18 : Siječanj 27, 2024, 14:53 »
Očekivao sam da se Xabi odlijepi, ali nisam očekivao ovoliko glasova za Lijndersa i iznenađuje me jako malo glasova kod nekih drugih trenera, a pogotovo 0 kod Amorima.

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #19 : Siječanj 27, 2024, 16:53 »
Ma ne Lijnders, previsoko smo kao klub trenutno da bi mu dali tu priliku. Plus, novi manager ce morat imat zestoku podrsku da bi izdrazo (lako) moguci pad nakon Kloppa u prvoj sezoni promjena.

Spot on.

Glasao za Xabia i DeZerbia.

Očekivao sam da se Xabi odlijepi, ali nisam očekivao ovoliko glasova za Lijndersa i iznenađuje me jako malo glasova kod nekih drugih trenera, a pogotovo 0 kod Amorima.

Pa dosta ih se dvoumi vjerovatno i onda glasa za De Zerbia ispred Amorima ili Alonsa ispred nekog drugog.

Offline mario1987

• Hero Member
« Odgovori #20 : Siječanj 27, 2024, 16:54 »
Ma ni meni to sa karizmom nije ključno sada, jer pobogu tko se poslije Kloppa može mjeriti sa ikakvom karizmom, kad je on meni jedan od najkarizmatičnijih trenera ikad. Mislim da je sve počelo od sezone kada smo se borili na četiri fronta i na kraju izgubili najvažnija dva a posebno bolan poraz je bio u finalu od Reala. Tu je početak kraja jedne velike ere gospodina Kloppa, simbolično je počeo još odlaskom Manea. Tu se se ja isto osjećao loše nijedan poraz mi nije tako loše sijeo kao taj, mogu misliti kako je tek njima bilo. Tu su se najviše ispuhali, tu je Klopp i ekipa izgubila najviše energije, koju je nedoknadivo izgubila, rezultat toga je bila prošla sezona, di smo po prvi put pod Kloppom izgledali bezidejno, di su onda po prvi puta krenule veće kritike i pritisak na njega. Moguće da ga je to još više razočaralo to jest potaklo da donese takvu odluku, isto tako i Lijndersa njega su isto tako prošle godine prozivali, da je praktički on vukao sve konce umjesto Kloppa. Tako da je vjerojatno došlo do zasićenja kod obojice i da je najbolje rješenje razlas, samo što je to ujedno i najbolji je, jer jebeno boli..  :(

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #21 : Siječanj 27, 2024, 17:02 »

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #22 : Siječanj 27, 2024, 17:23 »

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #23 : Siječanj 27, 2024, 17:43 »
Kakav crni Amorim,tom sljedeći stepenik triba biti neki west ham. Frank, haah Bože sačuvaj,karizma vreće krumpira,šta će on pričati Virgilu ,Alissonu i Salahu u svlačionici.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #24 : Siječanj 27, 2024, 18:01 »
Što ti se ne sviđa kod Amorima?

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #25 : Siječanj 27, 2024, 18:40 »
O Amorimu apsolutno ne znam ništa. Ostao mi je u pamćenju kao igrač, nisam ni znao da je trener postao. Meni je nakon Xabija drugi izbor Nagelsmann.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #26 : Siječanj 27, 2024, 18:53 »
Što ti se ne sviđa kod Amorima?

Vjerojatno to što ne želi vozaču obiteljskog auta gurnut Maseratija u ruke
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #27 : Siječanj 27, 2024, 19:08 »
Vjerojatno to što ne želi vozaču obiteljskog auta gurnut Maseratija u ruke
Al je ok dat nekom tko je bio samo suvozac Maseratija al nema jos vozacku?  :D

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #28 : Siječanj 27, 2024, 19:25 »
Iako nemam previse saznanja o Amorimu osim onog sto isticu u raznim analizama i osvrtima o njemu, svakako se kroz te komentare cini zanimljiiv. Od toga da je sa Sportingom na slican nacin kao i nama Klopp osvojio 2021. prvenstvo (a uzeo je te sezone i kup) nakon 19 godina gledanja u leđa Portu i Benfici (s Bragom je prije toga također uzeo kup s cime je i skrenuo pozornost na sebe i zavrsio u Sportingu)..
Poslije dvostruke krune je osvojio jos jedan kup sa Sportingom sezonu poslije, a trenutno je prvi u prvenstvu i u borbi za potencijalno jos jedan naslov. Komentari sto se tice njegove osobnosti su isto tako zanimljivi (izrazito komunikativan i karizmatican). Naglasavaju  da je isto tako vrlo uspjesan i u razvijanju igraca. Naravno, pricamo o portugalskoj ligi i to nije za direktnu usporedbu s premier ligom, ali mislim da zbog tog cijelog njegovog trenerskog puta, stila igre (napadacki i s visokim intenzitetom, a i puno su nasi skauti pratili Sporting pa samim time uvidjeli i njegov trenerski stil) nasi imaju njega medju najozbiljnim kandidatima.
Prvenstveno zato sto je tamo u portugalskoj ligi, sto je Xabi nas bivsi igrac i jednako tako radi sjajan posao (iako doduse Amorim vec ima 4 kante osvojene kao underdog) glasao sam za Xabija. On je ove sezone u Bayeru u prvoj pravoj sezoni u nekom klubu dok Amorim ima vise "kilometara u nogama" sto se trenerskog iskustva tice. De Zerbi pak ima premierligasko iskustvo, djeluje kao veliki pozitivac i on mi je druga opcija jer mi djeluje da ima ono "nesto" za voditi veci klub. No ne mogu se oteti dojmu da Amorim visoko kotira u checklisti kod nasih. Mislim da ce se to odluciti s dolaskom sportskog direktora iako mislim da to i nije presudno da dogovore trenera prije, ali nekako mi je prirodnije da sportski direktor bude involviran s obzirom na to koliko blisko njih dva moraju surađivati.

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #29 : Siječanj 27, 2024, 20:23 »
Prva tekma u sezoni u kojoj Lever nije dao gol