Autor Tema: Liverpool - Fulham, Premier League - 14. kolo  (Posjeta: 3900 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Liverpool - Fulham, Premier League - 14. kolo
« Odgovori #165 : Prosinac 05, 2023, 13:57 »
Nitko ne spominje kvalitetnu tekmu Antonea Robinsona. Ubio je Salaha.
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #166 : Prosinac 05, 2023, 14:27 »
Zato što nema konstantnosti. Ubijali su mnogi Salaha prethodnih godina, od Ait Nouria do Tyrick Mitchella.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #167 : Prosinac 05, 2023, 14:35 »
Zato što nema konstantnosti. Ubijali su mnogi Salaha prethodnih godina, od Ait Nouria do Tyrick Mitchella.

Istina. Boldani mi se oduvijek sviđao.
Never miss a good chance to shut up.

Online jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #168 : Prosinac 05, 2023, 14:39 »
Iz utakmice u utakmicu ga bekovi zatvaraju bez problema, ne znam kad je zadnji put izdominirao i da ono kazes  Salah je najbolje krilo na svijetu, s obzirom koliko je placen igra daleko ispod onoga kako bi trebao da igra.

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #169 : Prosinac 05, 2023, 15:15 »

Pa zar nije neko spomenuo da bi trebali ić po njega? Ako nije tu, moguće da sam to pročito na nekom drugom forumu.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #170 : Prosinac 05, 2023, 15:20 »
Iz utakmice u utakmicu ga bekovi zatvaraju bez problema, ne znam kad je zadnji put izdominirao i da ono kazes  Salah je najbolje krilo na svijetu, s obzirom koliko je placen igra daleko ispod onoga kako bi trebao da igra.
Da, izgubio je na prodornosti, ali kad ovako spominješ kao da je Suso tu umjesto Salaha. Dok god daje 30 golova u sezoni u svim takmičenjima mogu ga zatvarati do sutra. Adekvatno je plaćen, kako i treba biti. Nemaš još 3-4 igrača na svijetu koji mogu isporučiti njegove brojke iz sezone u sezonu. Ne znam koliko je Diaz plaćen npr, ali je plaćen i previše

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #171 : Prosinac 05, 2023, 19:23 »
Vezano za Kellehera i priču kako je imao lošiju utakmicu, od 3 gola samo mu drugi ide djelomično na dušu, ali treba bit fer i reć da ga je Tete skrenuo na par metara od njega

Druga stvar je šta je to sve smiješno izgledalo  :lol
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #172 : Prosinac 05, 2023, 23:32 »
Cuj takvo komentiranje Salaha. Covjek uz sve svoje fantasticne brojke ove sezone, ima i najvise kreiranih velikih sansi u ligi (13), 3 vise od sljedeceg. Da Nunez zna zabiti 1 na 1, imao bi vec Salah double digits.

Igra opcenito drugaciju rolu nego na pocetku karijere u Liverpoolu. Zaboravite na prolaske u driblingu i pretrcavanja.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #173 : Prosinac 06, 2023, 10:43 »
Ne znam koliko je Diaz plaćen npr, ali je plaćen i previše

Ne znam kako su na transfermarktu izračunali da nam je Diaz najskuplji igrač ekipe. :lol Znači skuplji od Arnolda, Szoba, Salaha, Nuneza...

Meni nije loš igrač da se razumijemo, ali je superočigledno koliko njemu konkretnosti, konstantnosti i najgore neke nogometne inteligencije fali da bi bio key player u napadu neke vrhunske ekipe. Naravno neka se to promjeni u budućnosti, ali zasad mi nije ono što se od njega pravi.

Say what again!