Autor Tema: TV za utakmice Liverpoola  (Posjeta: 2500 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline -marko-

• Hero Member
TV za utakmice Liverpoola
« : Studeni 13, 2023, 11:44 »
Pozdrav ekipa! Otvorio sam ovu temu kako bismo imali adekvatno mjesto za raspravu o najboljim opcijama za gledanje TV kanala koji prenose utakmice Premier league i CL / EL, posebno utakmice LFC. Opcija je sve više, pa bi neki insajd tip mogao svima dobro doći.

Za početak, koristi li netko ovaj Arena cloud?  https://arenacloudtv.com/paketi?gclid=EAIaIQobChMI5czGqOTAggMV6JSDBx1ArAO6EAAYASAAEgJzfPD_BwE

Navodno arena kanali nisu dostupni u Hr, Slo i Mak, a jesu u Srb, CG I BiH. Znam da je bilo ovdje ljudi izvan HR, pa me zanima je li netko aktivirao, te posebno je li netko pokušao koristiti SRB ili BiH OPCIJU u Hrvatskoj? Ja recimo srpsi eon uredno imam već 7 godina, samo što je Sportklub kod njih pa je sranje.

I ako imate neki drugi savjet za Arene, a da nije A1 i Tcom lihvarenje s ugovorima i 40e mjesečno?  :lose

« Zadnja izmjena: Studeni 13, 2023, 11:50 -marko- »
Say what again!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: TV za utakmice Liverpoola
« Odgovori #1 : Studeni 13, 2023, 11:48 »
Rasprava o najboljim opcijama za gledanje TV kanala koji prenose utakmice Premier league i CL / EL.

Zadnje 2 godine gledam putem ArenaClouda (službena mobilna i TV aplikacija/webplayer ArenaSporta). Na njihovoj sam staroj cijeni od 11 eura mjesečno (mislim da je sad 15; ima i neki jeftiniji paket). Ponekad na području HR mogu gledati HR arene, a ponekad ne, ali mi je svejedno kad mogu uključiti NordVPN (par eura mjesečno) i postaviti na Srbiju i onda imam sve srpske Arene (ArenaSport Premium 1-3 i ArenaSport 1-10). Sve skupa mi ispadne cca 14 eura, a mogu gledati sve.

Edit: sad je 13 i 16, ali i u ovome od 13 imaš sve Arene. Ja imam ovaj od 16 za 11.

https://arenacloudtv.com/
Never miss a good chance to shut up.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #2 : Studeni 13, 2023, 11:53 »
...

Nekako sam se nadao da ćeš se ti javiti  :D Možeš malo pojasniti to ponekad, koliko ti često radi taj player? I šta je NordVPN?  :lol Hvala ti.
Say what again!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #3 : Studeni 13, 2023, 11:57 »
Nekako sam se nadao da ćeš se ti javiti  :D Možeš malo pojasniti to ponekad, koliko ti često radi taj player? I šta je NordVPN?  :lol Hvala ti.

Kako misliš koliko često radi? Svaku tekmu Liverpoola gledam preko njih. Imam android TV i na njemu imam instalirane ArenaCloud i NordVPN aplikacije. Pokrenem NordVPN i odaberem Srbiju. Nakon toga se mom TV-u dodjeli srpska IP adresa i sve ostale aplikacije na mom TV-u misle da sam u Srbiji pa tako i ArenaCloud. Nakon što sam to napravio, pokrenem ArenuCloud i imam na njoj sve programe koji su unutar srpskog paketa. Naravno, onda nemam one koji su u HR paketu, ali ti me ni ne zanimaju. Nekad sam se mogao putem VPN-a prebaciti i u BiH pa gledati i HNL jer BiH Arene prenose HNL, ali u zadnje vrijeme ne funkcionira ta fora s BiH NordVPN serverima.

https://nordvpn.com/offer/
« Zadnja izmjena: Veljača 01, 2024, 12:24 gento »

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #4 : Studeni 13, 2023, 12:02 »
Pa zvuči top. Mislio sam da si koristio i bez vpn, zato sam pitao. Hvala ti, ovo mi je prva opcija za isprobati.

Nadam se da će tema poslužiti za još sličnih savjeta u budućnosti, ako se admini ne slažu neka brišu.
Say what again!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #5 : Studeni 13, 2023, 12:24 »
Pa zvuči top. Mislio sam da si koristio i bez vpn, zato sam pitao. Hvala ti, ovo mi je prva opcija za isprobati.

Nadam se da će tema poslužiti za još sličnih savjeta u budućnosti, ako se admini ne slažu neka brišu.

Meni za sada top služi. Nikad ništa ne šteka, nema problema sa streamovima, super kvaliteta slike... Prije nego sam postavio optiku je znalo koji put zaštekati (prvih mjesec dana korištenja), ali to je bilo do užasnog neta. Koliko dugo će potrajati prije nego me banaju zbog VPN-a, vidjet ćemo. Ali mislim da sad već 2 godine to koristim i još me nisu banali pa... :D

S tim da kažem, od 5. do sredine 10. mjeseca sam imao 6 HR Arena i dodatne 3 srpske Premium unutar HR paketa pa mi VPN nije ni trebao. Nemam pojma zašto su tada to ugasili, ali meni svejedno kad imam VPN.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #6 : Studeni 13, 2023, 12:34 »
Ma ne čini mi se to kao nešto što se pomno kontrolira, trebalo bi šljakati na taj način još neki peridod.  :D A blokirano je da se što više prodaju a1 i maxtv za 40e mjesečno, ali mislim da je to vrijeme lagano završilo, napokon.
Say what again!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7 : Studeni 13, 2023, 12:38 »
Ma ne čini mi se to kao nešto što se pomno kontrolira, trebalo bi šljakati na taj način još neki peridod.  :D A blokirano je da se što više prodaju a1 i maxtv za 40e mjesečno, ali mislim da je to vrijeme lagano završilo, napokon.

Pa da, ali to A1 i MaxTV moraju plaćati masne pare Areni da ovi "sabotiraju" sami svoju aplikaciju/programe.

Isto tako, u zadnje vrijeme sve više se ide u month-to-month ugovore što je super za korisnika. Npr. i optika i taj ArenaCloud i mobilne tarife koje imam su sve na mjesečnoj razini, a ne one pizdarije od 24 mjeseca pa te zajebavaju.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #8 : Studeni 13, 2023, 12:50 »
Ma jasno, ja 3 interneta bez ugovora sa svojim ruterima s njuškala i 2 moba bez ugovora. Preporodio se, zato i kopam za tv najbolju opciju. A koja je šema s optikom, kod koga je to?
Say what again!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #9 : Studeni 13, 2023, 12:59 »
Ma jasno, ja 3 interneta bez ugovora sa svojim ruterima s njuškala i 2 moba bez ugovora. Preporodio se, zato i kopam za tv najbolju opciju. A koja je šema s optikom, kod koga je to?

EcoNet. Neka manja firma koja je po mojoj općini povlačila optiku. Koliko znam, posluju samo po Varaždinskoj i Međimurskoj županiji. 20 eura mjesečno, 500 Mb download, 250 Mb upload. Skroz oke. 2x smo imali problem u 2-3 godine. Jednom jer im je netko namjerno presjekao kabel, a drugi put kad je izbio požar u općini gdje je server. Osim toga, uvijek radi. :D

https://econet.hr/

Online mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #10 : Studeni 13, 2023, 13:28 »
Pozdrav ekipa! Otvorio sam ovu temu kako bismo imali adekvatno mjesto za raspravu o najboljim opcijama za gledanje TV kanala koji prenose utakmice Premier league i CL / EL, posebno utakmice LFC. Opcija je sve više, pa bi neki insajd tip mogao svima dobro doći.

Za početak, koristi li netko ovaj Arena cloud?  https://arenacloudtv.com/paketi?gclid=EAIaIQobChMI5czGqOTAggMV6JSDBx1ArAO6EAAYASAAEgJzfPD_BwE

Navodno arena kanali nisu dostupni u Hr, Slo i Mak, a jesu u Srb, CG I BiH. Znam da je bilo ovdje ljudi izvan HR, pa me zanima je li netko aktivirao, te posebno je li netko pokušao koristiti SRB ili BiH OPCIJU u Hrvatskoj? Ja recimo srpsi eon uredno imam već 7 godina, samo što je Sportklub kod njih pa je sranje.

I ako imate neki drugi savjet za Arene, a da nije A1 i Tcom lihvarenje s ugovorima i 40e mjesečno?  :lose

Ja koristim IPTV, 7.5€ (15KM) mjesečno i Bog te veselio. 76 sportskih kanala, sve moguće HR, BH i SR Arene + DAZN + Sky + Bundesliga.

Treba ti internet s brzinom većom od 20MB, TV može i Android i Tizen , instaliraš aplikaciju koju jednokratno platiš 5€ i onda samo još mjesečno gorespomenutih 7.5 za kanale i to je to. Radi ko singerica evo već 2 godine.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #11 : Studeni 13, 2023, 13:34 »
Ja kad god sam koristio IPTV mi je štekalo. Inače sam na optici i TV je spojen LAN kabelom na ruter i nikada mi nije bilo jasno zašto štekaju programu.

Dva puta sam koristio IPTV kod 2 različita davatelja usluge i uvijek isto.

Od tada sam odustao od toga i idem čisto legalno, ali kad bude istekao ugovor ću razmisliti o svemu još jednom jer vidim da ima ovdje dobrih opcija.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #12 : Studeni 13, 2023, 14:02 »
Već drugu godinu u nizu plaćam IPTV od nekih kineza.  20 dolara godišnje plaćam, znači džaba. Veoma je bitno koji player koristite na TV-u. Ja sam na Tivimateu, gdje je preglednost odlična, sve je fluidno, aplikacija ne šteka. Zadnji put mi je utakmica zaštopala prije svjetskog u Kataru, stvarno sam prezadovoljan.

Online mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #13 : Studeni 13, 2023, 14:09 »

Ja kad god sam koristio IPTV mi je štekalo. Inače sam na optici i TV je spojen LAN kabelom na ruter i nikada mi nije bilo jasno zašto štekaju programu.

Dva puta sam koristio IPTV kod 2 različita davatelja usluge i uvijek isto.

Od tada sam odustao od toga i idem čisto legalno, ali kad bude istekao ugovor ću razmisliti o svemu još jednom jer vidim da ima ovdje dobrih opcija.

Kod mene je internet 250MB, TV mi nije smart već koristim Telemach EonBox.

Ne štekaju kanali, nekad kad ne koristim dugo IPTV potrebno je samo restartati EonBox da obnovi listu i to je to. Kanali kasne za stvarnošću nekih 20s ali mi je to nebitno. Isključiš obavijesti na rezultatima na mobu kad gledaš tekmu i nije te briga  :lol

Vjerojatno ima veze koju si app koristio, SiTV ili Blink Player jedino vrijede prema mom iskustvu.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #14 : Studeni 13, 2023, 14:11 »
Znaci i kod tebe je Telemachov srednji paket :D