Anketa

Kojeg igrača Newcastlea bi najradije?

Botman
Bruno
Isak

Autor Tema: Zimski transferi 2023/24 - Spammara  (Posjeta: 29260 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
Odg: Zimski transferi 2023/24 - Spammara
« Odgovori #105 : Studeni 09, 2023, 09:56 »
Ali onda ti odlazi besplatno.

Da. Puno je tu permutacija, i pitanje je koja je odluka najbolja za klub. No na kraju ipak prevagne igračeva želja.

Mislim da je bitno istaknuti kako se Salah uspio "reinventati", u stilu velikih igrača kao što je to napravio Cristiano Ronaldo ili Messi. Mislim da svakako može do 33-34 igrati na vrhunskom nivou.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #106 : Studeni 09, 2023, 09:57 »
Na velikom uzorku si ti zakljucio :D
:D

Ma ne na velikom uzorku u tom stilu nego na velikom uzorku povezivanja nas sa svima koji igraju nogomet u ligama petice.
A i nisam baš neki ljubitelji  azijskog nogometa i igrača koji se rijetko uklapaju u neke ozbiljnije koncepte na Otoku.
Primjer Sona je iznimka koja potvrđuje pravilo. I donekle Mitoma ili onaj Hwang (ako sam dobro napisao) ili Endo kod nas. Ostalo?
Mislim na cijelu aziju. Da valjaju tipu nogometa kod nas, bilo bi ih kao bangladešana ili nepalana u građevini kod nas.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #107 : Studeni 09, 2023, 10:22 »
A i nisam baš neki ljubitelji  azijskog nogometa i igrača koji se rijetko uklapaju u neke ozbiljnije koncepte na Otoku.
Primjer Sona je iznimka koja potvrđuje pravilo. I donekle Mitoma ili onaj Hwang (ako sam dobro napisao) ili Endo kod nas. Ostalo?
Mislim na cijelu aziju. Da valjaju tipu nogometa kod nas, bilo bi ih kao bangladešana ili nepalana u građevini kod nas.
Nema to veze s tipom nogometa, nego jednostavno nisu azijci imali toliko top igraca, al oni koji su bili top su se bez nekih problema uklopili u Englesku. Od Parka, preko Sona kao najboljih njihovih igraca pa onda imas sad i Mitomu, Tomiyasua imao si dugo godina Yoshidu...

Nema ih puno jer nemaju puno ekstra kvalitete (iako mislim da se sad opet dizu malo) koja moze igrat u PLu, al ne bi rekao da im je problem se uklopit u stil nogometa.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #108 : Studeni 09, 2023, 13:32 »
Salahu hitno produžiti ugovor do 2026, pa nek onda ide u Arabiju. Šta će nam 70, 80 miliona na ljeto kad ćemo onda dugoročno imat problem kako ga zamijenit. Nek bude tu dokle bude i Kloppa, znači do 2026, pa nek onda idemo u totalno novo poglavlje sa novim trenerom i nekim drugim igračima.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #109 : Studeni 09, 2023, 13:49 »
Fowler, Owen, Torres, Gerrard, Suarez,...uvijek se pričalo da nakon svakog od njih nećemo više naći takvu kvalitetu. Sada je tu Salah i opet se pobćnavlja priča. Isto tako tko kaže da nam treba baš novi Salah, tj igrač takvog profila i te pozicije. Naime za koju godinu  je pitanje tko će trenirati, koji sustav ćemo igrati, itd
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #110 : Studeni 09, 2023, 14:31 »
Fowler, Owen, Torres, Gerrard, Suarez,...uvijek se pričalo da nakon svakog od njih nećemo više naći takvu kvalitetu. Sada je tu Salah i opet se pobćnavlja priča. Isto tako tko kaže da nam treba baš novi Salah, tj igrač takvog profila i te pozicije. Naime za koju godinu  je pitanje tko će trenirati, koji sustav ćemo igrati, itd

Uvijek nam se događalo da kad bi nas napustio glavni igrač da bi doživjeli pad koji bi trajao i do nekoliko godina. Suarez je otišao 2014 i dok se nisu pojavili Mane i Salah 2017 bili smo itekako loši, odlazak Torresa šta ću ti govorit, došao veliki Andy Carrol, sreća pa je došao i Suarez pa je taj period nakon Torresa nije predugo trajao. Nakon odlaska Owena klub nije imao ozbiljnog napadača do Torresa, to je isto dosta trajalo. Zato i želim da ostane Salah dok je tu Klopp pa nek osvoje još nešto, pa nakon njih nek dođe novi trener, nova lica pa ćemo se prilagoditi na neki novi proces koji će trajat.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #111 : Studeni 10, 2023, 12:08 »
EXCLUSIVE: Liverpool line up £40m move for Leeds' 17-year-old star Archie Gray, just three months after his first-team debut, as Premier League clubs take notice of the brilliant midfielder
https://twitter.com/MattHughesDM/status/1722930175149490568?ref_src=twsrc%5Etfw

Očito smo odustali od Andrea pa idemo po Archiea.
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #112 : Studeni 10, 2023, 12:17 »
Nelogican transfer.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #113 : Studeni 10, 2023, 12:20 »
Ovakvih imaš u svakome kvartu, u svakome gradu.
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #114 : Studeni 12, 2023, 14:25 »
Neki kazu da bi Kvaratskelia mogao zamijenit Salaha.Pa taj je propao nakon jedne dobre godine,nebi mogao Salaha zamijenit ni u Fifi.Gol nebi dso ni da je sam na terenu.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #115 : Studeni 12, 2023, 19:43 »
Misljenje o Todibou?

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #116 : Studeni 13, 2023, 09:07 »
Misljenje o Todibou?
Kao treći štoper, odličan izbor. Ne znam koliko bi koštao, ali je u vrhunskoj formi i misllim da bi se mogao uklopiti u par i sa VvD i sa Konateom.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #118 : Studeni 16, 2023, 11:27 »
Manchester City is like Liverpool interested in a Transfer of Leroy Sané in Summer 2024 @BILD_Sport @alto

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #119 : Prosinac 06, 2023, 23:57 »
3 igrača koja su "na vrhu" grafa, a da bi ih se moglo dovesti na zimu. Ja ih često dovedem na FM-u. :D