Anketa

Kojeg igrača Newcastlea bi najradije?

Botman
Bruno
Isak

Autor Tema: Zimski transferi 2023/24 - Spammara  (Posjeta: 41554 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mashaka

• Hero Member
Odg: Zimski transferi 2023/24 - Spammara
« Odgovori #90 : Studeni 08, 2023, 14:59 »
A Bowen i Diaby bi mogli nadomjestit 70% njegovih golova/asista ? Mislim stvarno..
Leao, Kvaratskhelia, Musiala, Rodrygo vec gotovi igraci od kojih bi mogli ocekivat u startu vrhunske partije i par mladih igraca koji mi se svidjaju, koji bi u narednim godinama mogli bit bas klase Wirtz, Adeyemi, Nico Williams, Olise.

Rodryga iz Reala nećeš nikad dovest.
Za Kvaradonu će ti vlasnik Napolia tražit 100 miliona i plus on igra lijevo krilo.
Musiala je ofenzivni veznjak.
Leao je lijevo krilo.
Olise nema nikakvu statistiku u smislu davanja golova.
Ovi ostali upitno hoće li se ikad razvit u neke klase, vjerojatno bi im trebalo par godina.

Ako bi ikoga uzeo kao nekog potencijala i spreman za dugoročni razvoj onda bi uzeo Simona Adingru iz Brightona.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #91 : Studeni 08, 2023, 15:01 »
Dje je Rodrygo gotov igrac. Pa njemu misaona imenica dati 10 golova u ligi. Leao mi se ne svidja, ima taj sindrom heroja ne volim takve igrace, neka njega u prosjecnoj ekipi.

Nico Williams i taj tip krila pa nije 2012 i doba Hodgsona neka hvala, dosta mi je Downing. Uopce Salaha necemo zamijeniti desnim krilom nego igracem koji daje golove, nebitno koja pozicija

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #92 : Studeni 08, 2023, 16:12 »
Dje je Rodrygo gotov igrac. Pa njemu misaona imenica dati 10 golova u ligi. Leao mi se ne svidja, ima taj sindrom heroja ne volim takve igrace, neka njega u prosjecnoj ekipi.

Nico Williams i taj tip krila pa nije 2012 i doba Hodgsona neka hvala, dosta mi je Downing. Uopce Salaha necemo zamijeniti desnim krilom nego igracem koji daje golove, nebitno koja pozicija
Da cujem tvoj izbor.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #93 : Studeni 08, 2023, 16:20 »
Da cujem tvoj izbor.
Pa Kvaratskelia mi se sviđa, može igrati na obje strane vjerujem, ali onda bi morali nade polagati u Nuneza da ce bar zabijati svaki treci zicer. Ne bi me cudilo da iskoristimo ovu situaciju oko Osimhena pa da po njega krenemo i krenemo igrati 4-4-2 i sl.

Malo je teško direktno zamijeniti igrača koji ima po 40 (G+A) po
sezoni...

Vjerujem da ce to opet biti neki igrac od 22 do 25 godina koji nije veliko ime, ali da se nadamo da to moze postati

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #94 : Studeni 08, 2023, 16:43 »
S obzirom da je na trzistu puno vise kvalitetnih lijevih krila, ja bi probao s Diazom desno, lijevo moze Kvaratskelia i to bi po meni bilo odlicno, a sto se tice 40 G+A, imamo dosta kvalitetnih igraca u napadu tako da nek svaki odradi svoje i odlicno.. ne mora nuzno jedan igrac zabijat 30 golova svake sezone.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #95 : Studeni 08, 2023, 18:33 »
Stize Mbappe

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #96 : Studeni 08, 2023, 18:44 »
Od svih tih ponudenih gore prvo bi doveo Olisea  :neznam

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #97 : Studeni 08, 2023, 19:06 »
Take Kubo 😁
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #98 : Studeni 08, 2023, 19:13 »
Take Kubo 😁
Ovo mi zvuci dosta realno i transfer koji bi nam odgovarao i stilski i financijski bi ja rekao. Tako da me ne bi iznendilo da se pocnemo povezivat s njim.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #99 : Studeni 08, 2023, 21:56 »
Ja mislim da dosta ovisi o ostatku napada i kako će se razvijati ove sezone. Ako Darwin i Diaz zapnu i ne budu pružali predstave po kojima bi se vidjelo da bi mogli nositi napad, da bi u tom slučaju mogli potegnuti i nekog starijeg, dokazanijeg igrača iako je to netipično za nas.
Ako budu išli bar djelomice putanjom kakvu im u klubu predviđaju, to će biti neki mlađi, donekle bargain buy potencijal. To je po meni izglednije s obzirom na iznos potrošen na Darwina. Ali opet, zamjeniti Salaha će biti izazovan posao i ako ostatak napada ne bude funkcionirao nisam siguran da će s time naši htjeti kockati.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #100 : Studeni 09, 2023, 08:29 »
Take Kubo 😁

Sinoć sam ga malo gledao pošto ste ga tu spominjali.
Žešće sranje od igrača. Možemo dovesti i Wernera i Havertza, isti klinac

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #101 : Studeni 09, 2023, 08:59 »
Sinoć sam ga malo gledao pošto ste ga tu spominjali.
Žešće sranje od igrača. Možemo dovesti i Wernera i Havertza, isti klinac
Na velikom uzorku si ti zakljucio :D

Online Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #102 : Studeni 09, 2023, 09:01 »
Mislim da Salah neće tako skoro htjeti se efektivno umiroviti u Saudijskoj Arabiji. Ako uhvatimo top 4 ove sezone očekujem još jednu sezonu od njega.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #103 : Studeni 09, 2023, 09:06 »
Mislim da Salah neće tako skoro htjeti se efektivno umiroviti u Saudijskoj Arabiji. Ako uhvatimo top 4 ove sezone očekujem još jednu sezonu od njega.

Ali onda ti odlazi besplatno.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #104 : Studeni 09, 2023, 09:51 »
Ali onda ti odlazi besplatno.

Možemo mu produžit ugovor, siguran sam da se njemu ostaje i nije mu do umirovljenja u Arabiji.

Ja mislim da je Salahova zamjena još anonymous i iskočit će tek kroz sezonu/dvije, a Salah ima u nogama barem još 2 top sezone.