Anketa

Kojeg igrača Newcastlea bi najradije?

Botman
Bruno
Isak

Autor Tema: Zimski transferi 2023/24 - Spammara  (Posjeta: 34261 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Odg: Zimski transferi 2023/24 - Spammara
« Odgovori #120 : Prosinac 08, 2023, 17:01 »
Ono kad se nadas da Klopp trolla,  zapravo cijelo vreme govori istinu. Po njegovom, klub nece dovoditi igrace u ZPR, jer vec ima 4 najbolja centralna branica u svijetu osim ako ne bude povreda (trololololo).

Na pitanje za Matipa, spominje produzenje ugovora kad se ovaj vrati, iako to ne ovisi o njemu.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=12&dd=08&nav_id=2447060
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #121 : Prosinac 08, 2023, 17:39 »
Nadajmo se da ne ovisi, ionako su mu transferi za qrac u zadnje vrijeme, vracaj dobri stari komitet 😎

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
Zimski transferi 2023/24 - Spammara
« Odgovori #122 : Prosinac 08, 2023, 17:48 »
Nadajmo se da ne ovisi, ionako su mu transferi za qrac u zadnje vrijeme, vracaj dobri stari komitet
2 mjesta od 1. sa komplet novim veznim redom - transferi za qrac

Ovo za slucaj da ne trolas, iako mislim da jesi

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #123 : Prosinac 08, 2023, 17:55 »
Kad vidis komitet u recenici znas da je trolanje, pogotovo u kontekstu dobrog :D. Ali da su transferi bajni nisu. Darwin, Endo, Diaz u zadnje vrijeme. Nisam odusevljen ovim transferima

Offline vecac2

• Hero Member
« Odgovori #124 : Prosinac 08, 2023, 18:02 »
Meni je Endo sasvim ok, Mac Allister a pogotovo Szoboslai imaju potencijal da postanu top pojacanja. Gakpo mi je isto ok, Darwina jebe cijena. Diaza mislim da nismo nesto previse ni platili, da je igracina nije al mi je solidan.

Ne bih se bas slozio s tobom

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #125 : Prosinac 08, 2023, 18:06 »
Tu smo da se ne slazemo jel :D

Endo ima 30 godina i platili smo ga previše po meni, plus nam stilski ne odgovara, sporiji je od Fabinha iz zadnje sezone.
Diaz (neko je pisao da bi se uklopio bolje u City, jer njima krila igraju vise uz aut liniju) po meni isto nije nas tip igraca, uzeli smo ga samo da ga Tottenham ne uzme (dabogdo jesu), mozda bi danas za nas igralo krilo koje je u stanju ako nista imati jednu asistenciju na pola prvenstva.

Nuneza ne je.be samo cijena nego i to lutanje nase s njim i s njegovom pozicijom, jel napadac, jel krilo, jel igra bolje s jos nekim u napadu itd. Dakle, nismo znali kako i gdje da ga koristimo. Ukratko, urugvajski Werner

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #126 : Prosinac 09, 2023, 12:04 »
Tu smo da se ne slazemo jel :D

Endo ima 30 godina i platili smo ga previše po meni, plus nam stilski ne odgovara, sporiji je od Fabinha iz zadnje sezone.
Diaz (neko je pisao da bi se uklopio bolje u City, jer njima krila igraju vise uz aut liniju) po meni isto nije nas tip igraca, uzeli smo ga samo da ga Tottenham ne uzme (dabogdo jesu), mozda bi danas za nas igralo krilo koje je u stanju ako nista imati jednu asistenciju na pola prvenstva.

Nuneza ne je.be samo cijena nego i to lutanje nase s njim i s njegovom pozicijom, jel napadac, jel krilo, jel igra bolje s jos nekim u napadu itd. Dakle, nismo znali kako i gdje da ga koristimo. Ukratko, urugvajski Werner

Da, ja sam napisao ovo za Diaza s tim da on polako mijenja svoju igru, ali je jako loš u konstantnom održavanju top forme. Slažem se i za Enda. Ne mislim da je loš igrač, ali je prespor za momčad koja igra tako visoko kao mi. Nuneza isto nisam želio (iako vidim napredak kod njega i sviđaju mi se neke stvari koje nisam znao za njega), a Gakpo je dolazio kao krilo i odmah sam pisao da to nema smisla nego da će morati igrati ili false 9 ili u vezi (u vezi mi se više sviđa). Tako da-da, mislim da si u pravu da nismo više onako top u transferima. Za nikoga ne možeš reći da je flop, ali niti da je trenutno svjetska klasa.
Never miss a good chance to shut up.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #127 : Prosinac 09, 2023, 12:39 »
Reports in Sweden linking Momodou Lamin Sonko with a move to #LFC.

Looks like he has been on the club’s radar for a while and even attended a trial in 2017.

Only 18 years old, he’s got 17 G/As in 29 games in Sweden this season.

He’s also scored in the Europa League.

Averaging 7.72 dribbles per 90 in the Europa League - which is the third highest among wingers.

He’s of Gambian descent and also eligible to represent the African nation.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #128 : Prosinac 09, 2023, 12:59 »
Da, ja sam napisao ovo za Diaza s tim da on polako mijenja svoju igru, ali je jako loš u konstantnom održavanju top forme. Slažem se i za Enda. Ne mislim da je loš igrač, ali je prespor za momčad koja igra tako visoko kao mi. Nuneza isto nisam želio (iako vidim napredak kod njega i sviđaju mi se neke stvari koje nisam znao za njega), a Gakpo je dolazio kao krilo i odmah sam pisao da to nema smisla nego da će morati igrati ili false 9 ili u vezi (u vezi mi se više sviđa). Tako da-da, mislim da si u pravu da nismo više onako top u transferima. Za nikoga ne možeš reći da je flop, ali niti da je trenutno svjetska klasa.

U biti kak je Edwards bia u klubu tad su se i radili top transferi. Njega da se pitalo on bi šuntuo Hendersona davno i doveo Guimaraesa iz Lyona, al ne Klopp je propisa patetiku o vjernosti..

Offline vecac2

• Hero Member
« Odgovori #129 : Prosinac 09, 2023, 13:04 »
Koga smo mi to doveli u proslosti da je bio u tom trenutku svjetska klasa? Meni osim Van Dijka i Allisona nitko ne pada na pamet

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #130 : Prosinac 09, 2023, 13:10 »
Pa ne gledam po tom da li je transfer dobar ili los. Nego cijenu, godine igraca i da li nam odgovaraju sistemu, tj. da se planski kupuje a ne radimo tako. Pa ni Szoboszlai nije planska kupovina, nego je iznenadna prodaja Hendersona tome kumovala

Offline vecac2

• Hero Member
« Odgovori #131 : Prosinac 09, 2023, 13:24 »
Vise sam se referirao na Gentin post.

A nez, mi nemamo ni pare ni pull da idemo uvijek za prvim pickovima tako da mi nije ni to adekvatno mjerilo. Uostalom, mnogi transferi koji su ispali odlicno bili su alternativa originalnim (npr., ako se ne varam, Mane je bio alternativa za Gotzea?)

Online jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #132 : Prosinac 09, 2023, 13:27 »
Pa ne gledam po tom da li je transfer dobar ili los. Nego cijenu, godine igraca i da li nam odgovaraju sistemu, tj. da se planski kupuje a ne radimo tako. Pa ni Szoboszlai nije planska kupovina, nego je iznenadna prodaja Hendersona tome kumovala
Henderson svakako ne bi bio starter ove sezone, tako da nisam bas siguran da on nije planska kupovina.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #133 : Prosinac 09, 2023, 15:42 »
Vise sam se referirao na Gentin post.

A nez, mi nemamo ni pare ni pull da idemo uvijek za prvim pickovima tako da mi nije ni to adekvatno mjerilo. Uostalom, mnogi transferi koji su ispali odlicno bili su alternativa originalnim (npr., ako se ne varam, Mane je bio alternativa za Gotzea?)

Gdje sam napisao da smo ikad doveli svjetsku klasu? Ali su to kod nas postali. Niti jedan od igrača koje smo doveli u zadnje 2-3 godine to još nije postao.

Offline vecac2

• Hero Member
« Odgovori #134 : Prosinac 09, 2023, 15:46 »
Gdje sam napisao da smo ikad doveli svjetsku klasu? Ali su to kod nas postali. Niti jedan od igrača koje smo doveli u zadnje 2-3 godine to još nije postao.
Aha, ok. Pa realno tako je, moje je misljenje da imamo puno igraca sklonih velikim oscilacijama u formi, ali i prilicno sirok roster kojim to kompenziramo. I Kloppu zaista treba odati priznanje, segment igre koji mu nije bas bio jaca strana, a to su izmjene i opcenito game management tijekom utakmica je ove sezone zaista top.