Šta se tiče Fsg- a hvala im na svemu. Praktički su dignuli klub sa samog dna, jer nam se lako mogla dogoditi sudbina Glasgow Rangersa. Posao koji su napravili nakon preuzimanja je impresivan. Borba za titulu 13/14, dovođenje Kloppa, ulaganje u ekipu, nadogradnja Anfielda, izgradnja novog trening centra, osvajanje titule nakon 30 godina, osvajanje Lige prvaka nakon 14 godina, da ne nabrajam sad dalje ove ostale manje trofeje, mrtva trka sa Citijem doslovce svake godine u zadnje vrijeme. Liverpool je pod njihovim upravljanjem opet postao mamac i atraktivan klub za gotovo sve nogometaše. No, očito su dosegnuli svoj vrhunac i vrijeme je da se ide dalje. Kupili su klub za 300 miliona a prodati će ga za 4 milijarde. Briga me iskreno tko će kupiti klub, živo me zaboli hoće li to biti Arapi, Rusi, mi našu povijest imamo i nikad nećemo imat etiketu plastičnog kluba. Važno je samo da novi vlasnik ima ambiciju daljnjeg rasta kluba na svim razinama i borbu za ono šta je najvažnije u sportu a to su trofeji.
Ps. Zlobnici bi rekli da se Fsg povlači jer su primili na znanje da treba na ljeto vjerojatno investirati 200 miliona za rekonstrukciju ekipe pa bježe na vrijeme, iako i tu možda ima 10 posto istine.