Anketa

Koga želite kao nove vlanike?

Amerikanci
Arapi
Indijci
Sve opcije su loše
Sve opcije su dobre

Autor Tema: FSG prodaje Liverpool  (Posjeta: 25030 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
FSG prodaje Liverpool
« : Studeni 08, 2022, 10:56 »
Liverpool’s American owners FSG have started the process to sell the club, reports @David_Ornstein

𝙉𝙀𝙒: Investors in Dubai could be eyeing a purchase for Liverpool FC.  The Middle East is already home to several football club owners.👀💸
Source - @ArabianBusiness

FSG reportedly in advanced talks with an American investment group, according to decent sources - price approx. £4billion... (Alex Miller)
Never miss a good chance to shut up.

Offline boo razzer

• Hero Member
Odg: FSG prodaje Liverpool
« Odgovori #1 : Studeni 08, 2022, 10:59 »
Živo me zaboli ko je vlasnik uopće. Ma neka je i Agrokor samo da imamo veći budžet da budemo konkurentni ovim naftašima i šeicima.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2 : Studeni 08, 2022, 11:03 »
Meni je baš žao. FSG su po meni super vlasnici kad ih se usporedi s drugima. Sjebalo ih je to što je FFP propao. Ako su se takmičili sa svima tako što su napravili klub koji koristi vlastite resurse protiv resursa cijelih država, onda znate koliko su sposobni i pametni i gdje bi tek bili da FFP funkcionira.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #3 : Studeni 08, 2022, 11:12 »
Ma stislo ih, znaju da moraju iskeširati za pojačanja na zimu pa hoće prodati klub prije toga.  :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #4 : Studeni 08, 2022, 11:16 »
Ma stislo ih, znaju da moraju iskeširati za pojačanja na zimu pa hoće prodati klub prije toga.  :D

Zapravo, klub će i dalje trošiti svoje pare (a vjerujem da ih imamo) što je u ovoj situaciji prednost. Da, nas financiraju oni, onda normalno da ne bi ulagali u nešto što će svaki čas prodati (jedino ako misle da će se prodaja odužiti pa da zaštite vrijednost). S obzirom da trošimo svoje pare, to što nas oni prodaju može samo pomoći. Dapače, sad možda i skroz maknu kočnicu. :D

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #5 : Studeni 08, 2022, 11:22 »
Šta se tiče Fsg- a hvala im na svemu. Praktički su dignuli klub sa samog dna, jer nam se lako mogla dogoditi sudbina Glasgow Rangersa. Posao koji su napravili nakon preuzimanja je impresivan. Borba za titulu 13/14, dovođenje Kloppa, ulaganje u ekipu, nadogradnja Anfielda, izgradnja novog trening centra, osvajanje titule nakon 30 godina, osvajanje Lige prvaka nakon 14 godina, da ne nabrajam sad dalje ove ostale manje trofeje, mrtva trka sa Citijem doslovce svake godine u zadnje vrijeme. Liverpool je pod njihovim upravljanjem opet postao mamac i atraktivan klub za gotovo sve nogometaše. No, očito su dosegnuli svoj vrhunac i vrijeme je da se ide dalje. Kupili su klub za 300 miliona a prodati će ga za 4 milijarde. Briga me iskreno tko će kupiti klub, živo me zaboli hoće li to biti Arapi, Rusi, mi našu povijest imamo i nikad nećemo imat etiketu plastičnog kluba. Važno je samo da novi vlasnik ima ambiciju daljnjeg rasta kluba na svim razinama i borbu za ono šta je najvažnije u sportu a to su trofeji.

Ps. Zlobnici bi rekli da se Fsg povlači jer su primili na znanje da treba na ljeto vjerojatno investirati 200 miliona za rekonstrukciju ekipe pa bježe na vrijeme, iako i tu možda ima 10 posto istine. :D

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #6 : Studeni 08, 2022, 11:38 »
nista slicno fsg, samo neki ludjaci sa novcem dolaze u obzir , neki idioti koji ce recimo moc bacat tjedno novce na mbapea i ove ostale kretene koji guraju balun, a muzu ih maximalno,

Šta se tiče Fsg- a hvala im na svemu. Praktički su dignuli klub sa samog dna, jer nam se lako mogla dogoditi sudbina Glasgow Rangersa. Posao koji su napravili nakon preuzimanja je impresivan. Borba za titulu 13/14, dovođenje Kloppa, ulaganje u ekipu, nadogradnja Anfielda, izgradnja novog trening centra, osvajanje titule nakon 30 godina, osvajanje Lige prvaka nakon 14 godina, da ne nabrajam sad dalje ove ostale manje trofeje, mrtva trka sa Citijem doslovce svake godine u zadnje vrijeme. Liverpool je pod njihovim upravljanjem opet postao mamac i atraktivan klub za gotovo sve nogometaše. No, očito su dosegnuli svoj vrhunac i vrijeme je da se ide dalje. Kupili su klub za 300 miliona a prodati će ga za 4 milijarde. Briga me iskreno tko će kupiti klub, živo me zaboli hoće li to biti Arapi, Rusi, mi našu povijest imamo i nikad nećemo imat etiketu plastičnog kluba. Važno je samo da novi vlasnik ima ambiciju daljnjeg rasta kluba na svim razinama i borbu za ono šta je najvažnije u sportu a to su trofeji.

Ps. Zlobnici bi rekli da se Fsg povlači jer su primili na znanje da treba na ljeto vjerojatno investirati 200 miliona za rekonstrukciju ekipe pa bježe na vrijeme, iako i tu možda ima 10 posto istine. :D

i vise od 200 sigurno , kompletan vezni red

mi nemamo vise igraca koji vrijedi 100+ miliona koji se moze prodat da bi finansirao sljedecu kupovinu tako da je vrijeme za bjezaniju
sve su oni dobro izracunali , tako nek se gone

'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7 : Studeni 08, 2022, 11:40 »
nista slicno fsg, samo neki ludjaci sa novcem dolaze u obzir , neki idioti koji ce recimo moc bacat tjedno novce na mbapea i ove ostale kretene koji guraju balun, a muzu ih maximalno,

Nisi pričao da bi želio lokalne dečke koji igraju za "normalne pare"? :D

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #8 : Studeni 08, 2022, 11:43 »
Nisi pričao da bi želio lokalne dečke koji igraju za "normalne pare"? :D

naravno ne samo lokalce vec sve koji ce igrati iz emocije i strasti ,

al posto je to jos uvijek samo mastarija mokrih snova treba se prilagodit dnevnoj situaciji i gurat nogomet u tom pravcu novca dok ne dozivi svoj vrhunac i sam sebe ne unisti,
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #9 : Studeni 08, 2022, 11:58 »
Napravili su posao od kad su preuzeli klub.

Na terenu sa rezultatima, a i izvan sa Anfieldom i trening centrom.

Digli su nas iz pepela od ona 2 debila prije.

Ko god dođe prvo mora po Judea  :D
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #10 : Studeni 08, 2022, 12:05 »
Napravili su posao od kad su preuzeli klub.

Na terenu sa rezultatima, a i izvan sa Anfieldom i trening centrom.

Digli su nas iz pepela od ona 2 debila prije.

Ko god dođe prvo mora po Judea  :D

Imali smo stvarno srece s fsgom, steta mada bilo je pitanje vremena. Sad drzat fige da nas pomazi kada dođe do prijenosa

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #11 : Studeni 08, 2022, 12:11 »
Bilo je jasno da se nesto ovakvo sprema. Proljetos su dali kloppu novi ugovor, sto je podrazumijevalo neki rebuild za taj period, a to se ljetos nije dogodilo. Cak je i klopp govorio kako bi trebalo vise ulagati, novinari su isto poceli kritizirati taj manjak ulaganja koji je bio potreban, pogotovo u veznoj liniji. Svejedno mislim da su odradili odlican posao u ovih desetak godina.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #12 : Studeni 08, 2022, 12:11 »
Nova anketa.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #13 : Studeni 08, 2022, 12:11 »
Vidjet cemo oce li uopce doci do promjene upravljacke strukture, moguce da prodaju samo dio vlasnistva odnosno da puste jos manjih dionicara unutra ili strateskih partnera.

Ako i dode do promjene vlasnistva vidjet cemo tko su uopce kandidati, ne vjerujem da ce do prodaje doci u nekom kratkom roku, lako moguce da FSG ostane barem i iduci ljetni prijelazni rok. Osobno sam jako zadovoljan FSGom i mislim da ne mozemo ocekivat nesto puno drukcije od njih nakon preuzimanja. Vidjet cemo samo ocemo li imati srece sa nekim jednako stabilnim ili nam slijedi dosta turbulentniji period.

Nova anketa.
Jesu ovo jedine opcije? :D

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #14 : Studeni 08, 2022, 12:13 »
Je imali smo, dosta su napravili dobroga.

Mi navijači bi htjeli sugar daddya i da se troši ko ludo, pa možda sada bude :D
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥