Liverpool > Transferi
Ljetni transferi 2024
scouser68:
--- Citat: Lasko - Kolovoz 31, 2024, 11:00 ---Ali kako je brat Slot na pressici s nokta izvalio kako će klub reagirati ako se ukaže prilika na zadnji dan transfernog roka. Možeš si mislit, ne znam tko je tamo to popušio :D
Dobro, sad znamo na čemu smo. I ne tresite se oko stopera, doktor Rhys "pace 49" Williams je posuđen iz predostrožnosti samo do siječnja Morecombeu. Vrhunski i mudar potez našeg sportskog direktora, sagledao je sve opcije.
--- Kraj citata ---
Zlobnici bi rekli da do sijecnja moze vec biti kasno..cak i za mighty Rhysa.. ]:)
Marijo:
--- Citat: mashaka - Kolovoz 31, 2024, 09:25 ---Navedi boljeg stopera od Konatea kojeg smo mogli i možemo dovest? Ajde sad samo čekam odgovor De Light.
--- Kraj citata ---
odgovoreno ti je ispod.
ne može me nitko uvjeriti da u Nizozemskoj/Belgiji/Portugalu (uzimam njih samo za primjer) ne postoji pristojan stoper koji nije injury prone.
mashaka:
--- Citat: Marijo - Kolovoz 31, 2024, 11:19 ---odgovoreno ti je ispod.
ne može me nitko uvjeriti da u Nizozemskoj/Belgiji/Portugalu (uzimam njih samo za primjer) ne postoji pristojan stoper koji nije injury prone.
--- Kraj citata ---
A prvi bi rekao da smo doveli nekog stopera iz Nizozemske lige da je Slot počeo radit sranja ili nekog anonimusa ala Klavan.
Marijo:
--- Citat: mashaka - Kolovoz 31, 2024, 12:13 ---A prvi bi rekao da smo doveli nekog stopera iz Nizozemske lige da je Slot počeo radit sranja ili nekog anonimusa ala Klavan.
--- Kraj citata ---
provrti malo po forumu, vidjet ćeš da sam pisao da očekujem da će Slot dovest kojeg igrača Feyenoorda i da me kasnije čudilo da to ne radi
Marijo:
--- Citat: ---Liverpool’s focus this summer was on the transfer market. Now it is September they will start discussing contracts internally.
Contracts talks with Salah, Van Dijk, and Alexander-Arnold are yet to take place so in the next weeks let Liverpool work on that. For sure, there will be discussions and conversations. [@FabrizioRomano]
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju