Autor Tema: Članstvo  (Posjeta: 2015 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MAir23

• Newbie
Članstvo
« : Veljača 13, 2021, 00:42 »
Zanima me tko je osoba u Klubu navijača zadužena za članstvo? U 12. mjesecu 2020 god sam ispunio obrazac kao i uplatio članarinu  :suicide, od tada nitko ne odgovara na poruke poslane na službeni mail kao i poruke putem aplikacije  :hitwall
Mislim da je ovo malo neozbiljno od strane odgovornih osoba u Klubu navijača. :help :help :help

Offline Massone

• Hero Member
Odg: Članstvo
« Odgovori #1 : Veljača 13, 2021, 11:42 »
Zoky.

Pije po Arubama i Honoluluima s našim parama.

Red je da ga skinemo s vlasti!
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #2 : Veljača 13, 2021, 11:48 »
Zar nije Gento blaganjnica?! Tip se upravo vratio ponovo s Kariba, ni na wazzap ne odgovara.

MJ cim se ekipa raspremi, i stavi stvari u ormar iz kofera budu ti se javili. Izvinjavamo se na vasem potrosenom novcu.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #3 : Veljača 13, 2021, 12:12 »
Zar nije Gento blaganjnica?! Tip se upravo vratio ponovo s Kariba, ni na wazzap ne odgovara.

Je li to onaj što vara ljude sa Football Managerima i njihove novce uplaćuje u sumnjive udruge?
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #4 : Veljača 13, 2021, 12:37 »
Nažalost nisam više blagajnica. Prošlogodišnji ekscesi s Karibima i FMom su me koštali glave. :(

Ali drago mi je da ljudi vide kako nisam jedini kojemu je pozicija moći pomutila glavu i da novi blagajnik radi isto.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #5 : Veljača 13, 2021, 13:23 »
Je li to onaj što vara ljude sa Football Managerima i njihove novce uplaćuje u sumnjive udruge?

Je je, to je taj, to je taj sto je istresa stolnjak na susjedovu robu, posra u firmi a nije pustia vodu..

Offline MAir23

• Newbie
« Odgovori #6 : Veljača 17, 2021, 03:32 »
Kao što sam i mislio da ne bum dobil nekakav suvisli odgovor izvinte purgeri dotepenac :kuler nego samo zajebanciju na moj račun  :lol :lol :lol...... adios amigos :super

Offline laki

• Full Member
« Odgovori #7 : Veljača 17, 2021, 07:28 »
Hajde malo dečki potrudite se, ima još ekipe koja bi se htjela učlaniti(iskaznice, majice i sl.) ako treba kakva pomoć evo tu sam
YNWA

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #8 : Veljača 17, 2021, 08:48 »
Ja sam se uclanio prije 2-3 godine, iskaznicu jos nisam dobio. Ne znam ako ih rade uopce..

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #9 : Veljača 17, 2021, 08:57 »
Čovjek je dobio dijete prije koju godinu... pelene su skupe...  :D

Ja imam iskaznicu, ali nisam ju produživao, čekam da prođe ovo korona sranje jer ovako koja korist od toga? ionako se ništa ne događa...