Autor Tema: Lpool Majice  (Posjeta: 2799 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ultras Store

• Newbie
Lpool Majice
« : Kolovoz 20, 2020, 22:36 »
Bok ekipa! :)

Htio bih vam predstaviti svoj Teespring Web Shop: Ultras Store.
Plan mi je dizajnirati majice s navijačkim stihovima ugl engleskih klubova.

Link na stranicu je: https://teespring.com/stores/ultrasstore

A ovdje možete vidjeti Liverpoolovu majicu:
https://teespring.com/lfc-tshirt-chant?tsmac=store&tsmic=ultrasstore&pid=373&cid=100038

Volio bi dobiti vaš komentar na majicu, a bilo kakve sugestije su više nego dobrodošle!! :)

Puno pozdrava!

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
Odg: Lpool Majice
« Odgovori #1 : Kolovoz 20, 2020, 23:46 »
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Ultras Store

• Newbie
« Odgovori #2 : Kolovoz 21, 2020, 07:55 »
Brate lako je njima prodati.
Ovaj Teespring funkcionira tako da ti dizajniraš majicu i odrediš cijenu, a oni ti po tome izračunaju profit nakon troška printanja i slanja. Ljudi inače stavljaju cijene majica da budu 10 eura u profitu, a ja sam na ovih 24€ samo 5€ u plusu.
Teoretski kad bi ja imao liverpoolov store, mogao bi staviti profit 1€ kad bi znao da ću prodati na stotine ili tisuće majica, ovako mi nije sigurno ni da ću 10 prodati ako ne platim reklame na fejsu, instagramu itd.
Sve je to matematika :)  Svakako kad bi došao do neke prodaje, spustio bi cijene artikala.

Offline marko211

• Hero Member
« Odgovori #3 : Kolovoz 21, 2020, 08:05 »
Brate lako je njima prodati.
Ovaj Teespring funkcionira tako da ti dizajniraš majicu i odrediš cijenu, a oni ti po tome izračunaju profit nakon troška printanja i slanja. Ljudi inače stavljaju cijene majica da budu 10 eura u profitu, a ja sam na ovih 24€ samo 5€ u plusu.
Teoretski kad bi ja imao liverpoolov store, mogao bi staviti profit 1€ kad bi znao da ću prodati na stotine ili tisuće majica, ovako mi nije sigurno ni da ću 10 prodati ako ne platim reklame na fejsu, instagramu itd.
Sve je to matematika :)  Svakako kad bi došao do neke prodaje, spustio bi cijene artikala.

Znači ti postaviš "dizajn" na njihov web, a u slučaju eventualne kupnje oni printaju majicu i šalju je kupcu? :|
Si senor, give the ball to Bobby and he will score.

There’s something that the Kop want you to know,

the best in the world his name is Bobby Firmino.

Offline Ultras Store

• Newbie
« Odgovori #4 : Kolovoz 21, 2020, 08:46 »
Tako je, a stvar je da moraš dobiti neki "Trust score", što znači da moraš ostvariti neku prodaju (mislim da je 7 komada) i onda tek ulaziš u njihov sustav gdje si vidljiv svima. Ovako u startu moraš sam doći do neke prodaje, najčešće otvaranjem Facebook i Instagram profila i plaćanjem reklama..
Uzmi da ti jedna reklama dođe cca 10$, još ako ćeš platiti nekim "influencerima" ili stranicama da ti samo naprave post i uzmu 10-50€.. Opet ti nitko ne garantira nikakvu prodaju. Ljudi mogu reći super, baš je fora i produžiti dalje.  Nije loše za probati, možda to i krene, ali jako je teško! Vidim da bez žicanja i plaćanja raznih instagram stranica koji imaju po minimalno 500 followera, jednostavno nema trika da dođeš do ljudi.

Offline marko211

• Hero Member
« Odgovori #5 : Kolovoz 21, 2020, 08:52 »
A jebiga, stari, nema kruha bez motike. Očekivati da ćeš copy/pasteat par redaka teksta na stranicu, oni će ti sve odraditi, a ti ćeš pobrat pare je malo naivno  :ceka
Si senor, give the ball to Bobby and he will score.

There’s something that the Kop want you to know,

the best in the world his name is Bobby Firmino.

Offline Ultras Store

• Newbie
« Odgovori #6 : Kolovoz 21, 2020, 09:08 »
Normalna stvar :) 
Meni je nevjerojatno kakve gluposti od majica se prodaju i po kakvim cijenama! Pogotvo kad sam gledao Amazon i Ebay, ono je Bože sačuvaj. Eno nogometne ikone, prodaju pun k. majica, samo zato što imaju svoj fan base i što si faca ako ljudi vide da nosiš njihovu majicu.. a majica najobičnija s bijelim slovima i to je to.

Onda ideš probati smisliti nešto kao malo drugačije što bi teoretski moglo naći svog kupca pa ko zna :)  Al bez nekog ulaganja u promociju, ne ide tako lako...

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #7 : Kolovoz 21, 2020, 16:25 »
Zato napravis sam svoj dizajn, odes u tiskaru neku, uzmes njihovu majicu kojih imaju vise modela + boja i platis to 50kn.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #8 : Studeni 27, 2020, 12:07 »
https://store.liverpoolfc.com/last-chance?p=1

Može se naći ponešto.  :)

Ja sam ovu htio uzeti dok je bila i puna cijena, samo dostava... ovo-ono, bolje uzeti više toga, onda se ipak isplati.

https://store.liverpoolfc.com/lfc-mens-teal-colour-block-pocket-polo

Offline Winx

• Hero Member

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #10 : Kolovoz 09, 2023, 09:04 »
Sinoć sam slučajno ušao u Muller jer sam bio s klincima koji su otišli svojim putem gledati neznamtinijašta, a ja sam probauljao i naletio na jako lijepo dizajnirane Liverpool FC školske ruksake (nije nužno samo za školu), crveni i crni, dobra kvaliteta izrade, cca 50Eura.

Čudo da nije Barca, Real ili Scum i Šiti, pa čak i Čelski.  :kuler

Nisam baš 100%, ali 90% jesam  :D , da se radi i ovim ruksacima.

https://www.ioffice.hr/ruksak-round-liverpool-2-530752-p15/230493/product/
https://www.eurocom.hr/ruksak-ergonomski-liverpool-1-530741-p12-p41747
« Zadnja izmjena: Kolovoz 09, 2023, 10:56 Winx »

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #11 : Kolovoz 09, 2023, 10:16 »
Jel to samo za djecu ili može proći i za odrasle?  :D

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #12 : Kolovoz 09, 2023, 10:55 »
Jel to samo za djecu ili može proći i za odrasle?  :D

Može i za odrasle, nije klasični školski ruksak.
Odi pa probaj.  :lol