Znači, manje od 24 sata otkad sam napisao post kojim sam nahvalio Seta Alhambru, krepa mi neki dio elektronike do mjere da ne prepozna ključ, ne mogu upaliti auto, ne mogu ni ručnu spustiti, otvoriti bilo koja vrata osim prednjih jer su ostala vrata i gepek električni. Morali mi doći po auto da ga odšlepaju na servis. 
Moram prestati pisati na ovom forumu i moram kupiti japanca. Ili bar da si kupim Alfu pa ako se već kvari da izguštam. 
Ajde, ajde, meni je crkao motor na Peugeotu 5008-ici, eno ga još uvijek mi stoji, ako koga zanima, kupi reparirani motor i ima auto u odličnom stanju jer je odradio sve servise u ovlaštenom servisu.
Ajd, kad me netko pita "što voziš?", onda kažem vozim KIA Sportagea, a imam i Peugeota 5008-icu (ne kažem da vozim).
Znači, bježi o Peugeot benzinaca, Alfi u svakom pogledu, a za Seata imam podijeljeno mišljenje. Ovi manji gradski su se pokazali OK, ovi ostali suprotno. Što ćeš.
A što se izbora tiče, drži se kosookih, definitivno. Ja sam do sada vozio samo VW, Škode, Fordove, Peugeote, ali sad samo dalje od toga.